Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu da sana dustu

canım nıye boyle bısey yaptın ya... tam vermeye baslıyorsun gerı donuyorsun yazık degılmı canına o kafar kg yu tasımak ıcın ugrasıyorsun

kahvaltıyı gec yapanlar arada sadece ayran içmeleri iyi olur normalde araya bıle gerek yok zaten 11 de kk yapmıssın 5 gıbı yemek yersın ...yenısın sadece ayranla gecıstır aksama az kaldıgı ıcın yanında bısey yemene gerek yok.
sabaha havuç turp yada renklı bısey eklemen gerekır

aksam ıyı

eksı cıkman bıle ıyı normalde en az 1 kg farkederdı...haftaya ıyı bır sonuc gelır dıye tahmın edıyorum

ellerıne saglık canım

kg veren herkesı tebrık ederım

tebrıkler canım

listeyı 4 ten sonra paylasıyoruz haberın olsun o zamana kadar bıldırım yapman lazım

LİSTE YAPMA SIRASI

arzucuk25..............................yaptı

afatmas............................yaptı

akasya1612.........................yaptı

Cirkinordek.......................13.4.2015

Emenosh..........................20.4.2015

Ferayee............................27.4.2015

kosmetik...........................4.5.2015

merverasyon.......................11.5.2015

nzb...................................18.5.2015

RengarenkNesli................25.5.2015

Saliha...............................1.6.2015

seinfeld1.............................8.6.2015

seraym...............................15.6.2015

Soslee................................22.6.2015

Taydin..............................29.6.2015

yagmurcucu.....................6.7.2015

yesilyesimm.....................13.7.2015

zeze_35..............................20.7.2015

Berkuras...........................27.7.2015...akasya yapınca senı sona aldım canım

Tsk ederim

bu da sana dustu

canım nıye boyle bısey yaptın ya... tam vermeye baslıyorsun gerı donuyorsun yazık degılmı canına o kafar kg yu tasımak ıcın ugrasıyorsun
cok haklısın bu alıp vermeler olmasa 10 kılo olacaktı şimdiye kendim edip kendim buluyorum
karatay motivasyonun sabahları süper işte oglen de iyi aslında hafta içi iyi haftasonu sanki karatay yapmıyorum sanki başka bir dünyadayım yiyorum sanki hiç bir etkisi olmayacakmış gibi neden bu keyfi yasamayayım diyor içimden bir ses neden bu yemeklerden mahrum olasın diyor

Arkadaslar canim cok sıkkın bana bi yardin edin lutfennn. Ben kilo vermek isterken kilo alıyorum

5.gunum bitti dun. Ilk gun tartilamamistim. Ikinci gün 66.9 ciktim. (Sabah karatay kahvaltisi, öğlen bi iki ceviz, aksam kavurmali yumurta ve ayran)

ucuncu gun 66.4 (sabah karatay kahvaltisi, oglen bi iki ceviz yogurt, aksam mercimek corba, haslanmis bugday ve yogurt -bu yanlis oldu biliyorum-)

dördüncü gun tekrar 66.9 (sabah karatay kahvalti, oglen ceviz yogurt, aksam mercimek corba, kiymali pirasa, yogurt ve salata -salatada peynir ve zeytin de vardi)

bugun sabah 67.1 yani +200. Dun aksam yemegi 7 bucuktaydi. Hic acikmadim. Dolayisiyla hicbisey yemeden yattim.

Kahvaltıdan sonra 4-5 saat acikmiyorum da bisey de yemiyorum. Acikinca ceviz yogurt atistiriyorum. Aksamlari genelde acikiyordum. Bi tek dun acikmadim ve ne kadar sevinmistim galiba dogru yaptim diye ama sabah bi kalktim +200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…