cok doydum zeytin yiyemedim... domates arılı yazıyodu onları da mı yemiycem. peki kırmızı biber ?domates ve salatalik seradan yemiyoruz :)zeytin yememissin :)
gercekten doyana kadar ne miktarda yediniz cok merak ediyorumBu diyet sayesinde 69 kg dan 54 kg ya düştüm. Harfi harfine uyguladım mı hayır bazen kendimi pizza hamburger ve çikolatayla da ödüllendirdim ama yinede rejim bozuldu artık demedim ertesi gün yola devam dedim. Emin olun ki kilolar bu glisemik indeksi düşük besinler sayesinde kendi kendine uçuyor. Gün içinde avuç avuç kuruyemiş yedim hatta saatlerce çekirdek bile çitledim. Buna rağmen her ay regl sonrası 2 kilo verdim. sporda yapmadım yürümedim de. işin sırrı rejimi bozunca hemen vazgeçmemek.
ben de ilk ay 4versem keşkeeeee taktım kilo veremeyeşime iş cıkısı da yuruycem birazBence kacamaksiz yaparsaniz bir aya kalmaz istediginiz kg ya gelirsiniz...
Kizkardeslerim bayramda beni gorunce hemen basladilar birisi 12 gunde 67 den 63 e ..digeri 55 ten 51 e dustu....ilk ay cok kg veriliyor ...oncee odem atildigi icin 2,,3 kg 10,,15 gunde gidiyor sonra yaglar..ssonraki aylarda direk yag atildigi icin her ay veris biraz daha azaliyor
afiyet olsun cnmsabah 3 haşlanmış yumurtalı kkk. yeşillik yoktu . havuç rendeleyip yağ ve limon sıktım . :) çok doyurucu oldu . akşama da barbunya yapmayi planlaiyorum . :)
aynen agzı olan konusuyorlar dıyorlar ya aynen oylegül abla o kadar duygulandim kiinsanlar ezbere konusmaya ezbere konusana ınanmaya o kadar alismis ki. dinde de böyle herkes her şeyi çok biliyor . araştırma yok koru körüne inanma var .
artık kaçamak yapmiyorum yapmayacam sırf canan hocanın dogrularina olan sadakati için .
sabahla arası ne kadar oldukahvaltıda tereyagında az pişmiş 2 yumurta avuc ıcı kadar peynır 4 ceviz domates salatalık kırmızı biber marul. öğlen salata ceviz ve az miktarda ciğer yemeyi planlıyorum birazdan :) arada sadece sade türk kahvesi içtim sıcak suyla yapılanlardan. öğle arası 3 km kosu artı üzerine 20 dk fitness
neden ki? Aslında yürüyüş bandında hizli yuruyup biraz da kostum. Yenebilecek meyve ve sebzeleri bana yazabilir misiniz?sabahla arası ne kadar oldu
domates salatalık ve bıbere baslamadık daha
kosu onermıyor hocamız
SAbah 8 de yemek oglene kadar iste çalışıyorum öğle arasi spor 3 gibi de oglen yemegisabahla arası ne kadar oldu
domates salatalık ve bıbere baslamadık daha
kosu onermıyor hocamız
Öğlen cok lezzetli domates almialmistim. Cikista peynirle beraber posetimi suriyelilere verdim. Bi de 3 gun kongrem var ogle arasi ne yiyebilirim ki orda yanimda taşınacakdomates ve salatalik seradan yemiyoruz :)zeytin yememissin :)
Arkadaslar bu arada gul abla diye yaziyorum ama deneyimi olanlarda cevap verebilir.
Karatay diyeti ne eşimle başladık doğru mu yapmışım listeme bakar misiniz sabah haşlanmış yumurta peynir çay domates salatalik zeytin. Sabah erken yaptığım için öğlen 1 kase yoğurt içine 3 ceviz. Akşam mercimek çorbası karni Bahar salata bir tane haşlanmış but.. Yemeklerin hepsi zeytinyağlı 3 litre su ve bitki Çayı içtim doğru mu
bunlarla doydunuz mu peki az degil mi 3 cevizKaratay diyeti ne eşimle başladık doğru mu yapmışım listeme bakar misiniz sabah haşlanmış yumurta peynir çay domates salatalik zeytin. Sabah erken yaptığım için öğlen 1 kase yoğurt içine 3 ceviz. Akşam mercimek çorbası karni Bahar salata bir tane haşlanmış but.. Yemeklerin hepsi zeytinyağlı 3 litre su ve bitki Çayı içtim doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?