• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın arkadaşlar, cumadan beri nezle grip yatıyorum.

Rumuz: taydin
Başlangıç tarihi: 10/03/2015
Başlangıç kilosu: 87,00
Geçen hafta: 86,2
Bu hafta: 85,7
Fark: -500
Toplam fark: -1,300
Beden: 46-44
Boy: 1,67
Hedef: sırayla 85-80-75

Hasta yattigim için düzen bozuldu, yemekleri yazamadim, annem ve eşim ne getirdiyse yedim açıkçası yiyebildigim kadar. D vit takviye aldim, kefir, Zencefil çayı, bugün daha iyiyim. Opuyorum hepinizi, sağlıkla gelip yazicam yine menulerimi insallah

imagesCAGMD8MD.jpg

Günaydın arkadaşlar, cumadan beri nezle grip yatıyorum.

Rumuz: taydin
Başlangıç tarihi: 10/03/2015
Başlangıç kilosu: 87,00
Geçen hafta: 86,2
Bu hafta: 85,7
Fark: -500
Toplam fark: -1,300
Beden: 46-44
Boy: 1,67
Hedef: sırayla 85-80-75

Hasta yattigim için düzen bozuldu, yemekleri yazamadim, annem ve eşim ne getirdiyse yedim açıkçası yiyebildigim kadar. D vit takviye aldim, kefir, Zencefil çayı, bugün daha iyiyim. Opuyorum hepinizi, sağlıkla gelip yazicam yine menulerimi insallah
:KK9:
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:59,2
Bu hafta:58,600
Fark:-600
Toplam fark:-21,300
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK36:

gül abla 3ay önce felan emzirmeyi bitirince gogus kucultme ameliyatı olmaya karar vermiştim . mesajlarima bakarsaniz gorursunuz . ama suan goguslerim de kuculdu üstümüze de kuculdu inanilir gibi değil . Allah da sizin sikintilarinizi gidersin inşallah . kk ya girip tevafuk bu basligi gormesem diğer dietlerle ugrasiyor olacak ve sağlıksız olup hasta olacaktim. eğer zayifladigimda bu kadar mutlu olacagimi bilseydim hiç kaçamak yapmazdim. resmen unvdeki kiloma az kaldı .) ccook mutluyum .
evet eskileri bildiğim iiçin yazdım bende ustum kalın dıye takıntı yapıyordur sabret sabret dedım ve sonunda istegine kavustun...ameliyat olmaktanda kurtuldun cok sukur
Merhaba arkadaşlar, ben de eski bir Karatay uygulayıcısı idim.Ancak son 1 senedir bazı sıkıntılarım nedeniyle hem çok kilo aldım hem motive olamıyorum.. Sağlıklı beslenmenin getirdiği + ların farkındayım, bizzat yaşadım ama dediğim gibi içimde benden ayrı beslenen bir canavar var :KK43: Tek başıma altından kalkamadığım için aranıza katılmak istiyorum, desteğinize ihtiyacım var:oops: Günlük yediklerimi paylaşsam beni de çantalar mısınız :KK48:

akasya hosgeldın canım

seni tanıyorum ben, eskiden sık girerdin 1,5 sene önce diğer topikte beraberdik
profil resminde de gülen bir bebek vardı yanlıs hatırlamıyorsam

ben de seni seviyorum sevgili dostum arzu ... :) :)

senin vesilenle :) cayida sekersiz içiyorum ve de zayifladim :)

gül ablanin da bilgileri ile ...

tabi çok değerli topic arkadaşlarimin da varlığı ayrı bir motive sebebi ....

hepinizi cook seviyorum ....
:KK36:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.
Çok sık yazamıyorum ama sessiz sedasız da olsa diyetime devam ediyorum. Daha önce de dediğim gibi, herşeyin doğalını ye kuralına çok uyamıyorum ama diğer herşeyi Karatay hocanın dediğine göre yapıyorum. İlk başta 3 öğünle başladım şuan 15 gün falan öyle devam ettim, yaklaşık 1 aydan fazladır 2 öğün yiyorum.
9 Şubat'ta 74 kilo ile başlamıştım
30 Mart (yani bugun:)) 66.8 kiloyum.
Geçen hafta 67.3 civarlarındaydım birkaç gün takıldım o kiloda. Bu haftaya böyle başladım.

başlangıç tarihi:22/12/214
rumuz:Saliha
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:63.7
bu hafta:62.3
fark:-1400 g
toplam fark:-8.600g
beden :38
boy:168
hedef önce 65 sonra 58 . 58 olmama 4kg kaldı . bu hafta 61.8 de gördüm ama nedense ertesi gün daha fazla çıktım çok acikmistim yemek yiyemedik hemen sanırım yediklerim depo oldu . yoksa kaçamak yapmamaistim 2kgden fazla veririm diye düşündüm ama buna da şükür çoook mutluyum :))

Rumuz: çirkinördek30
Başlangıç tarihi:19/01/2014
Başlangıç kilosu: 80,8
Geçen hafta:73,4
Bu hafta:70,7
Fark:2,7
Toplam fark:10,1
Spor: dün iki saat yürüyüş
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 55

Bu hafta sıfır kaçamak yaptım ilk kez sanırım ondan iyi verdim
Bu sabah kendine bir simit ve biraz tahin helvası ile ödül verdim ve yine sıfır kaçamak bir hafta olacak inş

Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:61.3
Bu hafta:61.3
Fark:-0
Toplam fark:3.400
Beden:40
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg
bu hafta veremedim regli dönemim

Arkadaslar su bildirimlerinizi lutfen bildirim seklinde yapin niye kolaya kaciyosuni gerci obrude kolay ama kopyala yapistir listeye girmek icin duzgun yapmaninz lazim

bende bu aralar tarçınlı süte sardım.akşam yatmadan 1.5 saat önce sıcak süte 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip içiyorum.bakalım faydasını görecek miyim :KK49:

Back