Günaydın arkadaşlar, cumadan beri nezle grip yatıyorum.
Rumuz: taydin
Başlangıç tarihi: 10/03/2015
Başlangıç kilosu: 87,00
Geçen hafta: 86,2
Bu hafta: 85,7
Fark: -500
Toplam fark: -1,300
Beden: 46-44
Boy: 1,67
Hedef: sırayla 85-80-75
Hasta yattigim için düzen bozuldu, yemekleri yazamadim, annem ve eşim ne getirdiyse yedim açıkçası yiyebildigim kadar. D vit takviye aldim, kefir, Zencefil çayı, bugün daha iyiyim. Opuyorum hepinizi, sağlıkla gelip yazicam yine menulerimi insallah
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:59,2
Bu hafta:58,600
Fark:-600
Toplam fark:-21,300
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
evet eskileri bildiğim iiçin yazdım bende ustum kalın dıye takıntı yapıyordur sabret sabret dedım ve sonunda istegine kavustun...ameliyat olmaktanda kurtuldun cok sukurgül abla 3ay önce felan emzirmeyi bitirince gogus kucultme ameliyatı olmaya karar vermiştim . mesajlarima bakarsaniz gorursunuz . ama suan goguslerim de kuculdu üstümüze de kuculdu inanilir gibi değil . Allah da sizin sikintilarinizi gidersin inşallah . kk ya girip tevafuk bu basligi gormesem diğer dietlerle ugrasiyor olacak ve sağlıksız olup hasta olacaktim. eğer zayifladigimda bu kadar mutlu olacagimi bilseydim hiç kaçamak yapmazdim. resmen unvdeki kiloma az kaldı .) ccook mutluyum .
Merhaba arkadaşlar, ben de eski bir Karatay uygulayıcısı idim.Ancak son 1 senedir bazı sıkıntılarım nedeniyle hem çok kilo aldım hem motive olamıyorum.. Sağlıklı beslenmenin getirdiği + ların farkındayım, bizzat yaşadım ama dediğim gibi içimde benden ayrı beslenen bir canavar varTek başıma altından kalkamadığım için aranıza katılmak istiyorum, desteğinize ihtiyacım var Günlük yediklerimi paylaşsam beni de çantalar mısınız
ben de seni seviyorum sevgili dostum arzu ... :) :)
senin vesilenle :) cayida sekersiz içiyorum ve de zayifladim :)
gül ablanin da bilgileri ile ...
tabi çok değerli topic arkadaşlarimin da varlığı ayrı bir motive sebebi ....
hepinizi cook seviyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?