• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kizlar. ..
dün alışveriş yaptık biraz :)
ağlamak istiyorum benim bedenim artık 38 olmuş :) :) çok mutluyum . eskiden alışveriş yaparken kizardim herşeyi dar yapıyorlar diye . dün denemek için 40-42aldım tabi once42 giydim bol geldi sonra 40cook şaşırdım 38oldum . hem de hem alt hem üst kısım :) cook teşekkür ederim . hedefime 4kg var . amaoöncelikle gül ablaya sonra da sevgili biricik arzu ya . arzunun destekleri sayesinde çok motive oldum gül ablanin da bilgisi sayesinde . size kocaman öpücükler güller gelsin ... :) mucuk mucuk mucuk .
günaydın canım senin adına çoook sevindim inanmıyorum süpersin maşallah darısı bizlerin başına ....:KK68::21::21::21::21::21:

tek bir magazada degil farklı farklı yerlerde . bazen kimisinin kesimi geniş oluyor ya . ondan değil yani .

bir de spor ayakkabı baktık. çok pahalı geldi . reebook 300liraya pumanin 168liraya bi de bilmedigim bi amerikan markası 260lira en çok abd mali olanı sevdim ama almadık düşünüyoruz . ama acaip rahat kesinlikle spor runner ayakkabisi ile yapılmalı . bizim paramız çok yok sizin varsa kendinize bi iyilik yapın ve yürüyüş ayakkabisi alın .

tek bir magazada degil farklı farklı yerlerde . bazen kimisinin kesimi geniş oluyor ya . ondan değil yani .

bir de spor ayakkabı baktık. çok pahalı geldi . reebook 300liraya pumanin 168liraya bi de bilmedigim bi amerikan markası 260lira en çok abd mali olanı sevdim ama almadık düşünüyoruz . ama acaip rahat kesinlikle spor runner ayakkabisi ile yapılmalı . bizim paramız çok yok sizin varsa kendinize bi iyilik yapın ve yürüyüş ayakkabisi alın .
canım bende nike yürüyüş ayakkabıları cok güzel bende indirme oldgu zaman aldım burada yalı spor var hep indirim olur...

AYda bir yazdim ablaaaaaaaaaaa
tamam tamam canım olsun baklaım :)
bu hafta kaçamaklarım oldu girip de yazamadım kusura bakmayın:KK43:
olmadı bu ıste :KK11:
Herkese gunaydin:) regl öncesi yeme cilginligi yaşamamak için ne yapmali:-)
sabahları 3--4 gun kurusu kayısı yıyebılırsın cnm
karatay diyetiyle L -carnetin kullanabilir miyiz kızlar ?
o nedır canım

gunaydın arkadaşlarım
ben dun itibari ile 14. takım cuma zayıflama grubuna kaptanlık yapmaya başladım. sanırım sizlerden ayrılmak durumundayım ama misafir olarak geleceğim sizi özlerim yoksa
gülcüm merak etmiştin ya hemen tarif veriyorum
ALINTIDIR
Portakal & limon Sirkesi

Portakal kabukları yada sıktığınız limon kabukları
  • 2-3 tane nohut
  • su
  • tuz
  • varse ev yapımı sireke ekleyebilirsiniz maya olması için. ama yoksa da eklemeyin market sirkesi olmaz
Öncelikle portakal ve limon kabuklarını biriktiriyoruz. Ben beş kiloluk bidona yapıyorum. Kabukları bidona koyuyoruz. Ağzına kadar suyu ve nohutları koyuyoruz. bidon yarısı kabuk olacak şekile geldiğinde artık bu bidona kabukları atmıyoruz başka bidona geçebilirsiniz. Bidonun ağzını bezle örtüyoruz. Karanlık bir yerde on gün bekletiyoruz. 2-3 gunde bir tahta kaşıkla karıştırıyoruz. On gün sonra kabuklarını süzüp suyunu tekrar bidona dolduruyoruz. İçine bir yemek kaşığı kadar tuz ekleyip ağzını bidonun kapağıyla kapatıyoruz. Kırk gün yine karanlık bir yerde bekletip kırk günün sonunda kullanabiliriz. Her yerde kullanabiliriz. Ben genelde çamaşır makinasında yumuşatıcı bulaşık makinasında parlatıcı yerine kullanıyorum.

Elma sirkesini temizlikte, bulaşık, çamaşır, yemek, saç ve diş yıkamasında kullanıyorum, tabi bunları sizin tavsiyelerinizden esinlerek yapıyorum, sonuç mükemmel. Portakal sirkesi de çok faydalı. Böcek, karınca, sinekleri kaçırdığı gibi basur ve ayak mantarına bire bir. Ben bir gün bahcede çalıştım (evin bahçesinde). Ayaklarım çok kirlendi, abdest alıyordum ayaklarımın kiri çıkmadı, portakal sirkesi ile yıkadım çok iyi temizledi, ayak parmaklarımın ikisinin tırnak aralarında senelerdir mantar vardı, tırnaklarım çok az uzuyordu, bir kaç saat sonra bir de ne göreyim mantarlardan eser kalmamış kurumuş. Bu işlem basur içinde uygulandığında hemen memeleri küçültüyor.” Artık bu sirkeyi sadece temizlik değil sağlık içinde kullanacağım. Karşılıklı etkileşim halinde bir şeyleri keşfetmek çok güzel. Lütfen sizler de sirkelerle, bitkilerle ilgili tecrübelerinizi yorumlarda paylaşın ki daha fazla kimseye ulaşabilelim.
Hem organik mutfak atıkları çöpe gitmiyor hem de evde zararı olmayan bir temizlik ve sağlık sirkesi elde ediliyor. Birsürü gereksiz kimyasal deterjanları kullanarak hem çevremize hem kendimize ne kadar çok zararlar veriyoruz biliyor musunuz? Acaba kimyasallarla birsürü canlıyı yokedip, onların beddualarını almamızdan mıdır bir türlü felaha eremeyişimiz?

kaynak: http://www.fiyonk.net/blog/2013/09/06/temizlik-sirkesi-portakal-mandalina-limon-sirkesi/
Copyright © fiyonk.net
tskler canım not aldım hemen

aaaa gidecegıne de uzuldum canım ya... gercı arasıra gelevceksın özlem gidereceğiz ama olsun alısmıstık sana
Bende zayiflamak istiyorum aranıza katılabilir miyim.. Neler yapmam gerwkiyo
aramıza hosgeldınız
saliha cıgım yazmıs aklınıza takılanları cekınmeden sorarsınız
1 cay bardagi ceviz kac ceviz oluyor ortalama
6-7 ceviz orta boy
kizlar. ..
ağlamak istiyorum benim bedenim artık 38 olmuş :) :) çok mutluyum . eskiden alışveriş yaparken kizardim herşeyi dar yapıyorlar diye . dün denemek için 40-42aldım tabi once42 giydim bol geldi sonra 40cook şaşırdım 38oldum . hem de hem alt hem üst kısım :) cook teşekkür ederim . hedefime 4kg var . amaoöncelikle gül ablaya sonra da sevgili biricik arzu ya . arzunun destekleri sayesinde çok motive oldum gül ablanin da bilgisi sayesinde . size kocaman öpücükler güller gelsin ... :) mucuk mucuk mucuk .
:nazar::nazar::nazar: harıkasın canım
ustum kalın dıyordun oda ıncelmıs ıyı olmus...birda karatayı duzenlı yapsan ne ıyı olacak o kg lar gerı alınmadıgı gıbı saglıklı beslenmıs olacaksın:KK36:

canım bende nike yürüyüş ayakkabıları cok güzel bende indirme oldgu zaman aldım burada yalı spor var hep indirim olur...
bende gecen sene reebok aldım yag yakma ozellıgı de var cokta yumusak bende kemık cıkıntısı oldugu ıcın her ayakkabıda rahat edemıyorum bu cok ıyı oldu

gül abla 3ay önce felan emzirmeyi bitirince gogus kucultme ameliyatı olmaya karar vermiştim . mesajlarima bakarsaniz gorursunuz . ama suan goguslerim de kuculdu üstümüze de kuculdu inanilir gibi değil . Allah da sizin sikintilarinizi gidersin inşallah . kk ya girip tevafuk bu basligi gormesem diğer dietlerle ugrasiyor olacak ve sağlıksız olup hasta olacaktim. eğer zayifladigimda bu kadar mutlu olacagimi bilseydim hiç kaçamak yapmazdim. resmen unvdeki kiloma az kaldı .) ccook mutluyum .

Merhaba arkadaşlar, ben de eski bir Karatay uygulayıcısı idim.Ancak son 1 senedir bazı sıkıntılarım nedeniyle hem çok kilo aldım hem motive olamıyorum.. Sağlıklı beslenmenin getirdiği + ların farkındayım, bizzat yaşadım ama dediğim gibi içimde benden ayrı beslenen bir canavar var :KK43: Tek başıma altından kalkamadığım için aranıza katılmak istiyorum, desteğinize ihtiyacım var:oops: Günlük yediklerimi paylaşsam beni de çantalar mısınız :KK48:

zaten önemli olan tam anlamı ile başlamak . başladıktan sonra gerisi geliyor baskul insanı motive ediyor . hoşgeldiniz...

Aralarda istediğmiz kadar marul ve ayran olabilir mi

sevgibi nzb eğer aralarda cigneme hareketi yaparsan leptin bozulur . yeniden insulin salgilanir sakız çiğnemek dahi yok. eğer acikirsan zaten yemen gerek . ama 5saatten önce açlık hissetmen demek uygun ogün yapmamissin yanlış bsslenmissin demek .

Aksam yemeginden yatana kadar ayran serbest yaziyordu ama bir de sabahki yunurtayi 3 yesek daha uzun tok kalmk icin olur mu. Glisemik indeks sifir nasilsa

tabi olur . ayran az da olsa leptini bozuyor ama az kalmamak da gerek . tabii ki 3yumurta da yenebilir canan hoca doyana kadar diyor . :)

yok ne rahatsizligi . biz birlikte zayiflayinca mutlu oluyoruz bildiğimiz kadarı ile yrd oluruz. ben kendimden örnek vereyim 2porsiyon ekmesiz ıskender yerim. uygun olduktan sonra doyana kadar yiyebilirsiniz :)

Canim saliham supersinsende azim varben tetikledim sade
kizlar. ..
Cansin ben senin icinde olan istegi tetikledim 4kilomu kaldi supersinmm 38mioldun masaalllah sana ve bravo tam gaz devam seni seviyorummmmmm muahhhhhhhh

Merhaba arkadaşlar, ben de eski bir Karatay uygulayıcısı idim.Ancak son 1 senedir bazı sıkıntılarım nedeniyle hem çok kilo aldım hem motive olamıyorum.. Sağlıklı beslenmenin getirdiği + ların farkındayım, bizzat yaşadım ama dediğim gibi içimde benden ayrı beslenen bir canavar var :KK43: Tek başıma altından kalkamadığım için aranıza katılmak istiyorum, desteğinize ihtiyacım var:oops: Günlük yediklerimi paylaşsam beni de çantalar mısınız :KK48:
Yanlis yaparsan hc acimamz yokkkk hsg aramiza

ben de seni seviyorum sevgili dostum arzu ... :) :)

senin vesilenle :) cayida sekersiz içiyorum ve de zayifladim :)

gül ablanin da bilgileri ile ...

tabi çok değerli topic arkadaşlarimin da varlığı ayrı bir motive sebebi ....

hepinizi cook seviyorum ....

ben de seni seviyorum sevgili dostum arzu ... :) :)

senin vesilenle :) cayida sekersiz içiyorum ve de zayifladim :)

gül ablanin da bilgileri ile ...

tabi çok değerli topic arkadaşlarimin da varlığı ayrı bir motive sebebi ....

hepinizi cook seviyorum ....
Sen bugun pek bi mutlusun ozguven tavan ypmis yeni ciciler alinmis heralde kiskandim....... 38bedeni daha cok kskandim allah 36tila gostersin canim beni ayyyyy 36 giyende 9aylik

Back