• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

düşük kiloyla baslayip kilo verenler var mi benim sansim var mi yani
Var arkadaşım ben 54 le başladım 52 oldum hedef 50 ne kadar sürede dersen 2 aya yakın zaten benimde acelem yok o 4 kiloyu bir ayda versem huzursuz olurdum spor yok çünkü sırf diyetle de az kilo verecek insanların hızlı vermeye çalışması ağlıksız ve gereksiz bence

baslangic tarihi :22/12/2014
başlangıç kılı:70.9
2hafta önce:63.1
bu hafta :63 5
fark:!+400
toplam fark:-7.400
hedef :65sonra 58
beden :40
spor :yok emzirme var
boy:168

not:2haftadır çok özür dileyerek ok.z gibi yedim . dün akşam yemeğinden itibaren kacamagim yok . gerçek karatay yapanbenim sartlarimda olan biri şimdiye 10-15kg vermişti.
saliha inan ben de senin gibiyim başlıyorum iş ev stresi vs karatay kafamdan uçuyor kaçamaklar oluyor bir haftadır o yüzden yazmadım buraya ne diyeceğimi bilemedim yedim diye yazıp da gerine gerine de gezemeyeceğimden utandığımdan yazamadım ama mutlaka okuyorum tum yazılanları sabahları süper yapıyorum öğlen bazzen kaçamk oluyor aksamda belki yarım dilim ekmek oluyor ama 5 saat kuralına kesinlikle uyuyorum şirketteki arkadaşları da yapmaya iknaya çalışıyorum onlarla da yaparsam daha motive olacağım umarım

hepinize günaydın çocuklar uyandı kahvaltımızı yapalım:) kaçamaksız mutlu bir hafta sonu geçiririz umarım
hava yağmurlu gerçi ama güzel değerlendirmek iyi olacak:)
Selamlar.

Buarada iki hafta annemle kalicam.ye kizim sut olur yemeklerine nasil karsi koycam:KK43:

ben bu hafta hic kacamak yapmadim . oglum 6aylik olacak sutumde bi azalma gormedim .

karatay yapmayinca yumurta biraz peynir ve ekmekle bal-kaymak yiyorum . ama karaty yapinca yumurta ceviz ....... yani karatay daha saglikli vutamin icn . sut kaliteli olsun diye yapiyorum dersin :)

regl icin tarcinli sut .

BBerkuras aynen ben de utaniyordum ama bu hafta karar verdim bakalım ha ne kadar devam ettirebilirim . irade işi gerçekten.

hepinize günaydın çocuklar uyandı kahvaltımızı yapalım:) kaçamaksız mutlu bir hafta sonu geçiririz umarım
hava yağmurlu gerçi ama güzel değerlendirmek iyi olacak:)
Selamlar.
canım günaydın sende benim gibi glifor kullanıyorsun degil mi ? sana birşey sorucam sen spor yapıyor musun ? ben sporun yanında L-carnitine kullanmayı düşünüyorum...

Var arkadaşım ben 54 le başladım 52 oldum hedef 50 ne kadar sürede dersen 2 aya yakın zaten benimde acelem yok o 4 kiloyu bir ayda versem huzursuz olurdum spor yok çünkü sırf diyetle de az kilo verecek insanların hızlı vermeye çalışması ağlıksız ve gereksiz bence
Ben spor da yapıyorum insallah biraz daha hizli veririm yoksa motivasyonumu kaybedip birakabilirim

gunaydın arkadaşlarım
ben dun itibari ile 14. takım cuma zayıflama grubuna kaptanlık yapmaya başladım. sanırım sizlerden ayrılmak durumundayım ama misafir olarak geleceğim sizi özlerim yoksa
gülcüm merak etmiştin ya hemen tarif veriyorum
ALINTIDIR
Portakal & limon Sirkesi

Portakal kabukları yada sıktığınız limon kabukları
  • 2-3 tane nohut
  • su
  • tuz
  • varse ev yapımı sireke ekleyebilirsiniz maya olması için. ama yoksa da eklemeyin market sirkesi olmaz
Öncelikle portakal ve limon kabuklarını biriktiriyoruz. Ben beş kiloluk bidona yapıyorum. Kabukları bidona koyuyoruz. Ağzına kadar suyu ve nohutları koyuyoruz. bidon yarısı kabuk olacak şekile geldiğinde artık bu bidona kabukları atmıyoruz başka bidona geçebilirsiniz. Bidonun ağzını bezle örtüyoruz. Karanlık bir yerde on gün bekletiyoruz. 2-3 gunde bir tahta kaşıkla karıştırıyoruz. On gün sonra kabuklarını süzüp suyunu tekrar bidona dolduruyoruz. İçine bir yemek kaşığı kadar tuz ekleyip ağzını bidonun kapağıyla kapatıyoruz. Kırk gün yine karanlık bir yerde bekletip kırk günün sonunda kullanabiliriz. Her yerde kullanabiliriz. Ben genelde çamaşır makinasında yumuşatıcı bulaşık makinasında parlatıcı yerine kullanıyorum.

Elma sirkesini temizlikte, bulaşık, çamaşır, yemek, saç ve diş yıkamasında kullanıyorum, tabi bunları sizin tavsiyelerinizden esinlerek yapıyorum, sonuç mükemmel. Portakal sirkesi de çok faydalı. Böcek, karınca, sinekleri kaçırdığı gibi basur ve ayak mantarına bire bir. Ben bir gün bahcede çalıştım (evin bahçesinde). Ayaklarım çok kirlendi, abdest alıyordum ayaklarımın kiri çıkmadı, portakal sirkesi ile yıkadım çok iyi temizledi, ayak parmaklarımın ikisinin tırnak aralarında senelerdir mantar vardı, tırnaklarım çok az uzuyordu, bir kaç saat sonra bir de ne göreyim mantarlardan eser kalmamış kurumuş. Bu işlem basur içinde uygulandığında hemen memeleri küçültüyor.” Artık bu sirkeyi sadece temizlik değil sağlık içinde kullanacağım. Karşılıklı etkileşim halinde bir şeyleri keşfetmek çok güzel. Lütfen sizler de sirkelerle, bitkilerle ilgili tecrübelerinizi yorumlarda paylaşın ki daha fazla kimseye ulaşabilelim.
Hem organik mutfak atıkları çöpe gitmiyor hem de evde zararı olmayan bir temizlik ve sağlık sirkesi elde ediliyor. Birsürü gereksiz kimyasal deterjanları kullanarak hem çevremize hem kendimize ne kadar çok zararlar veriyoruz biliyor musunuz? Acaba kimyasallarla birsürü canlıyı yokedip, onların beddualarını almamızdan mıdır bir türlü felaha eremeyişimiz?

kaynak: http://www.fiyonk.net/blog/2013/09/06/temizlik-sirkesi-portakal-mandalina-limon-sirkesi/
Copyright © fiyonk.net

1.sayfayı okuyarak ;:)
hoşgeldiniz .

kizlar. ..
dün alışveriş yaptık biraz :)
ağlamak istiyorum benim bedenim artık 38 olmuş :) :) çok mutluyum . eskiden alışveriş yaparken kizardim herşeyi dar yapıyorlar diye . dün denemek için 40-42aldım tabi once42 giydim bol geldi sonra 40cook şaşırdım 38oldum . hem de hem alt hem üst kısım :) cook teşekkür ederim . hedefime 4kg var . amaoöncelikle gül ablaya sonra da sevgili biricik arzu ya . arzunun destekleri sayesinde çok motive oldum gül ablanin da bilgisi sayesinde . size kocaman öpücükler güller gelsin ... :) mucuk mucuk mucuk .

Back