- 19 Aralık 2014
- 730
- 1.107
- 138
- 35
Àaaaaa o 7di yanlislikla cikmismerak ettim..
kahvaltı ustune sımıt ha
hem lahmacun hem pide vay vay 7 ayda bır serbest mıs ha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Àaaaaa o 7di yanlislikla cikmismerak ettim..
kahvaltı ustune sımıt ha
hem lahmacun hem pide vay vay 7 ayda bır serbest mıs ha :)
Var arkadaşım ben 54 le başladım 52 oldum hedef 50 ne kadar sürede dersen 2 aya yakın zaten benimde acelem yok o 4 kiloyu bir ayda versem huzursuz olurdum spor yok çünkü sırf diyetle de az kilo verecek insanların hızlı vermeye çalışması ağlıksız ve gereksiz bencedüşük kiloyla baslayip kilo verenler var mi benim sansim var mi yani
saliha inan ben de senin gibiyim başlıyorum iş ev stresi vs karatay kafamdan uçuyor kaçamaklar oluyor bir haftadır o yüzden yazmadım buraya ne diyeceğimi bilemedim yedim diye yazıp da gerine gerine de gezemeyeceğimden utandığımdan yazamadım ama mutlaka okuyorum tum yazılanları sabahları süper yapıyorum öğlen bazzen kaçamk oluyor aksamda belki yarım dilim ekmek oluyor ama 5 saat kuralına kesinlikle uyuyorum şirketteki arkadaşları da yapmaya iknaya çalışıyorum onlarla da yaparsam daha motive olacağım umarımbaslangic tarihi :22/12/2014
başlangıç kılı:70.9
2hafta önce:63.1
bu hafta :63 5
fark:!+400
toplam fark:-7.400
hedef :65sonra 58
beden :40
spor :yok emzirme var
boy:168
not:2haftadır çok özür dileyerek ok.z gibi yedim . dün akşam yemeğinden itibaren kacamagim yok . gerçek karatay yapanbenim sartlarimda olan biri şimdiye 10-15kg vermişti.
bu hafta kaçamaklarım oldu girip de yazamadım kusura bakmayınBerkuras nerelerdesinn kaçak arkadaşlar varr
Buarada iki hafta annemle kalicam.ye kizim sut olur yemeklerine nasil karsi koycam
canım günaydın sende benim gibi glifor kullanıyorsun degil mi ? sana birşey sorucam sen spor yapıyor musun ? ben sporun yanında L-carnitine kullanmayı düşünüyorum...hepinize günaydın çocuklar uyandı kahvaltımızı yapalım:) kaçamaksız mutlu bir hafta sonu geçiririz umarım
hava yağmurlu gerçi ama güzel değerlendirmek iyi olacak:)
Selamlar.
Ben spor da yapıyorum insallah biraz daha hizli veririm yoksa motivasyonumu kaybedip birakabilirimVar arkadaşım ben 54 le başladım 52 oldum hedef 50 ne kadar sürede dersen 2 aya yakın zaten benimde acelem yok o 4 kiloyu bir ayda versem huzursuz olurdum spor yok çünkü sırf diyetle de az kilo verecek insanların hızlı vermeye çalışması ağlıksız ve gereksiz bence
Ben de merak ediyorumkaratay diyetiyle L -carnetin kullanabilir miyiz kızlar ?
sanırım kimsenin bir fikri yok............Ben de merak ediyorum