Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canım senin adına çoook sevindim inanmıyorum süpersin maşallah darısı bizlerin başına ....

tek bir magazada degil farklı farklı yerlerde . bazen kimisinin kesimi geniş oluyor ya . ondan değil yani .

bir de spor ayakkabı baktık. çok pahalı geldi . reebook 300liraya pumanin 168liraya bi de bilmedigim bi amerikan markası 260lira en çok abd mali olanı sevdim ama almadık düşünüyoruz . ama acaip rahat kesinlikle spor runner ayakkabisi ile yapılmalı . bizim paramız çok yok sizin varsa kendinize bi iyilik yapın ve yürüyüş ayakkabisi alın .

canım bende nike yürüyüş ayakkabıları cok güzel bende indirme oldgu zaman aldım burada yalı spor var hep indirim olur...

AYda bir yazdim ablaaaaaaaaaaa
tamam tamam canım olsun baklaım :)
bu hafta kaçamaklarım oldu girip de yazamadım kusura bakmayın
olmadı bu ıste
Herkese gunaydin:) regl öncesi yeme cilginligi yaşamamak için ne yapmali
sabahları 3--4 gun kurusu kayısı yıyebılırsın cnm
karatay diyetiyle L -carnetin kullanabilir miyiz kızlar ?
o nedır canım

tskler canım not aldım hemen

aaaa gidecegıne de uzuldum canım ya... gercı arasıra gelevceksın özlem gidereceğiz ama olsun alısmıstık sana
Bende zayiflamak istiyorum aranıza katılabilir miyim.. Neler yapmam gerwkiyo
aramıza hosgeldınız
saliha cıgım yazmıs aklınıza takılanları cekınmeden sorarsınız
1 cay bardagi ceviz kac ceviz oluyor ortalama
6-7 ceviz orta boy
harıkasın canım
ustum kalın dıyordun oda ıncelmıs ıyı olmus...birda karatayı duzenlı yapsan ne ıyı olacak o kg lar gerı alınmadıgı gıbı saglıklı beslenmıs olacaksın

canım bende nike yürüyüş ayakkabıları cok güzel bende indirme oldgu zaman aldım burada yalı spor var hep indirim olur...
bende gecen sene reebok aldım yag yakma ozellıgı de var cokta yumusak bende kemık cıkıntısı oldugu ıcın her ayakkabıda rahat edemıyorum bu cok ıyı oldu

gül abla 3ay önce felan emzirmeyi bitirince gogus kucultme ameliyatı olmaya karar vermiştim . mesajlarima bakarsaniz gorursunuz . ama suan goguslerim de kuculdu üstümüze de kuculdu inanilir gibi değil . Allah da sizin sikintilarinizi gidersin inşallah . kk ya girip tevafuk bu basligi gormesem diğer dietlerle ugrasiyor olacak ve sağlıksız olup hasta olacaktim. eğer zayifladigimda bu kadar mutlu olacagimi bilseydim hiç kaçamak yapmazdim. resmen unvdeki kiloma az kaldı .) ccook mutluyum .

Merhaba arkadaşlar, ben de eski bir Karatay uygulayıcısı idim.Ancak son 1 senedir bazı sıkıntılarım nedeniyle hem çok kilo aldım hem motive olamıyorum.. Sağlıklı beslenmenin getirdiği + ların farkındayım, bizzat yaşadım ama dediğim gibi içimde benden ayrı beslenen bir canavar var Tek başıma altından kalkamadığım için aranıza katılmak istiyorum, desteğinize ihtiyacım var Günlük yediklerimi paylaşsam beni de çantalar mısınız

zaten önemli olan tam anlamı ile başlamak . başladıktan sonra gerisi geliyor baskul insanı motive ediyor . hoşgeldiniz...

Aralarda istediğmiz kadar marul ve ayran olabilir mi

sevgibi nzb eğer aralarda cigneme hareketi yaparsan leptin bozulur . yeniden insulin salgilanir sakız çiğnemek dahi yok. eğer acikirsan zaten yemen gerek . ama 5saatten önce açlık hissetmen demek uygun ogün yapmamissin yanlış bsslenmissin demek .

Aksam yemeginden yatana kadar ayran serbest yaziyordu ama bir de sabahki yunurtayi 3 yesek daha uzun tok kalmk icin olur mu. Glisemik indeks sifir nasilsa

tabi olur . ayran az da olsa leptini bozuyor ama az kalmamak da gerek . tabii ki 3yumurta da yenebilir canan hoca doyana kadar diyor . :)

yok ne rahatsizligi . biz birlikte zayiflayinca mutlu oluyoruz bildiğimiz kadarı ile yrd oluruz. ben kendimden örnek vereyim 2porsiyon ekmesiz ıskender yerim. uygun olduktan sonra doyana kadar yiyebilirsiniz :)

Canim saliham supersinsende azim varben tetikledim sade
Cansin ben senin icinde olan istegi tetikledim 4kilomu kaldi supersinmm 38mioldun masaalllah sana ve bravo tam gaz devam seni seviyorummmmmm muahhhhhhhh

Yanlis yaparsan hc acimamz yokkkk hsg aramiza

ben de seni seviyorum sevgili dostum arzu ... :) :)

senin vesilenle :) cayida sekersiz içiyorum ve de zayifladim :)

gül ablanin da bilgileri ile ...

tabi çok değerli topic arkadaşlarimin da varlığı ayrı bir motive sebebi ....

hepinizi cook seviyorum ....

Sen bugun pek bi mutlusun ozguven tavan ypmis yeni ciciler alinmis heralde kiskandim....... 38bedeni daha cok kskandim allah 36tila gostersin canim beni ayyyyy 36 giyende 9aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…