- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Teşekkür ederim.ablana geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.ablana geçmiş olsun
zezem ne oldu acaba hayırdır tansıyon sorununmu vardıkızlar birkaç gündür başım acayip dönüyor şimdi ölçtürdüm 8 e 6 çıktı düşmüş tuzlu ayran içiyorum artık leptini bozdum ama
Gecmis olsun hayirli cumalr herkese.......yok kuzum ya ne oldu bilmiyorumm bu aralar böyle... sinirden olabilir mii :) :)
sağlıklı beslenme şekli bu.. bu durumda bir zararın olmaz. en azından bir süre vücudunu arındırmış olusundüşük kiloyla baslayip kilo verenler var mi benim sansim var mi yani
Eğer vermem zor olursa porsiyonlari azaltsam mi diye dusunuyorum ne dersinizsağlıklı beslenme şekli bu.. bu durumda bir zararın olmaz. en azından bir süre vücudunu arındırmış olusun
Eğer vermem zor olursa porsiyonlari azaltsam mi diye dusunuyorum ne dersiniz
Supersiniz spor varmi ilk etapta vucuttaki su gidiyo ama iyi vermisinSelam kızlar 2 gün oldu karatay diyetine başladık eşimle birlikte, bende size katılmak istiyorum.
2 günde eşim 800 gr ben ise 500 gr verdim.
merak ettim..Gunaydin kizlar. Cepten gecmis zor oluyo
zezem dur dicem cnm isallah bugun menu yazmaya basliyom
gulcum elma sirkesini annem yapiyo
bende ev temizligi icin sıkılmış narenciye limon oirtakal kabuklarindan sirke yaptım
harika oldu 40 gun dilmasini bekliyom bi ara size tarif veririm temizlik icin cok guzel zahmetsiz ekinomik hem
kahvaltı ustune sımıt hatıktıkkkkkk ben geldim patrona soyleye soyleye geçicide olsa vın aldırdık 1 aylık şimdi çalıştırmayı başardım kafayı yicektim açamadım bı turlu
artık sık sık yazarım oh dunya varmış kulaklarımı açtım sanki kapalıydı kaç gundur
ay dunkı menumle başlım işe
dunki menum
sabah 7,30 da karatay kahvaltısı
11 de arkadaşın getirdiği peynirli simit
akşam 18,30 da brokoli haşlaması+az kurufasulye z.yağlı+yoğurt+1 kaşık bulgur pilav tadımlık
spor 50dk yurume
gun içi 30dk yurume
bu gun bu sate kadar yediklerim dun ki simiti dengelemek için hafif yedim ama karataya uygun herşeyden yedim
sabah su+kefir+çiğ limonlu çiğ ıspanak 2 dal
1 muz+1 kivi tarçınlı+1 avuç fıstık
12,30 da 1 avuç fıstık+salata+yoğurt
hem lahmacun hem pide vay vay 7 ayda bır serbest mıs ha :)Ben bitne lhmacun yedim bol yesillikli 2kucuk dilimde pide ul bla cok etkilerm7 ayda bir kere serbestmis ya ben ilk defa yiyorum
evet cok var canım ...en iyiörnek kedi 83 var...42 ye bıle ınmıstı bı aradüşük kiloyla baslayip kilo verenler var mi benim sansim var mi yani
tahlıl yaptırmak gerekıyorKuşlar birsey sorcam. İnsulin direnci olup olmadigini yada tiroid falan olup olmadigini nazil ogrencez. Kan tahlili mi yaptırmak lazim doktora mi gitmek lazim bilenler yardimci olabilirmi
aramıza hosgeldınızSelam kızlar 2 gün oldu karatay diyetine başladık eşimle birlikte, bende size katılmak istiyorum.
2 günde eşim 800 gr ben ise 500 gr verdim.
AYda bir yazdim ablaaaaaaaaaaamerak ettim..
kahvaltı ustune sımıt ha
hem lahmacun hem pide vay vay 7 ayda bır serbest mıs ha :)