• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar kaçamak yapmıyorsunuz değil mi?
ciss ... gül abla çantayi vurur bak:)

ben bu hafta 1kgyi gectim bakalım pazartesiye kara kac olacam .

yaa kac yıl onceki kilomdayim çok mutluyum...darisi her isteyenin basina istedigim kiloya gelince bakalım becerebilirsem resmimi koyacam .

Eğer vermem zor olursa porsiyonlari azaltsam mi diye dusunuyorum ne dersiniz

hayir sakin . porsiyonla alakası yok . doyman gerek beynine bu vucud doydu diye sinyal gitmesi gerek onu da leptin yapıyor . leptin çok kıymetli bi hormon. porsiyon azalirsa anlık doyarsin ama 5saat nasıl tok hissedeceksin? aç hissedersen de leptin ters çalışır yağ depolar.

Gunaydin kizlar. Cepten gecmis zor oluyo
zezem dur dicem cnm isallah bugun menu yazmaya basliyom
gulcum elma sirkesini annem yapiyo
bende ev temizligi icin sıkılmış narenciye limon oirtakal kabuklarindan sirke yaptım
harika oldu 40 gun dilmasini bekliyom bi ara size tarif veririm temizlik icin cok guzel zahmetsiz ekinomik hem
merak ettim..
tıktıkkkkkk ben geldim patrona soyleye soyleye geçicide olsa vın aldırdık 1 aylık şimdi çalıştırmayı başardım kafayı yicektim açamadım bı turlu
artık sık sık yazarım oh dunya varmış kulaklarımı açtım sanki kapalıydı kaç gundur

ay dunkı menumle başlım işe
dunki menum
sabah 7,30 da karatay kahvaltısı
11 de arkadaşın getirdiği peynirli simit
akşam 18,30 da brokoli haşlaması+az kurufasulye z.yağlı+yoğurt+1 kaşık bulgur pilav tadımlık
spor 50dk yurume
gun içi 30dk yurume

bu gun bu sate kadar yediklerim dun ki simiti dengelemek için hafif yedim ama karataya uygun herşeyden yedim
sabah su+kefir+çiğ limonlu çiğ ıspanak 2 dal
1 muz+1 kivi tarçınlı+1 avuç fıstık
12,30 da 1 avuç fıstık+salata+yoğurt
kahvaltı ustune sımıt ha:KK11:
Ben bitne lhmacun yedim bol yesillikli 2kucuk dilimde pide ul bla cok etkilerm7 ayda bir kere serbestmis ya ben ilk defa yiyorum
hem lahmacun hem pide vay vay :KK11: 7 ayda bır serbest mıs ha :)

düşük kiloyla baslayip kilo verenler var mi benim sansim var mi yani
evet cok var canım ...en iyiörnek kedi 83 var...42 ye bıle ınmıstı bı ara
Kuşlar birsey sorcam. İnsulin direnci olup olmadigini yada tiroid falan olup olmadigini nazil ogrencez. Kan tahlili mi yaptırmak lazim doktora mi gitmek lazim bilenler yardimci olabilirmi
tahlıl yaptırmak gerekıyor

Back