Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kizlarr sabah kek dan sonra bu akşam etli kurufasulye
salata
yogurt
su

fasulyeyi çok yaptım yarın akşam da aynı menü olacak . :)

ohh kocamı uyuttum cocuklari uyttum :) :) ben de uyuyayim bari :)

iyi geceler ....
Allah iyilik versin, islerimizi kolaylastirsin...

Günaydın
ay iyi ki Karataycı olmuşuuuummmm yaşasın Canan Hoca Vallan dünden bu yana 700 gr kaybım var ekmeğin tuttuüu su inanılmaz! Tabi ben ilk günler heyecendan tartılırım sonra tartılmıcam kızmayın

Gunaydin kizlar. Cepten gecmis zor oluyo
zezem dur dicem cnm isallah bugun menu yazmaya basliyom
gulcum elma sirkesini annem yapiyo
bende ev temizligi icin sıkılmış narenciye limon oirtakal kabuklarindan sirke yaptım
harika oldu 40 gun dilmasini bekliyom bi ara size tarif veririm temizlik icin cok guzel zahmetsiz ekinomik hem

Hosgekdin cnm basarin daim olsun

ablana geçmiş olsun

oh oh maşallah .

hosgeldiniz .

hadi bakalim pazartesiyi iple cekiyorum.
grip salgını varmis . dvitamininizi olcturdunuz mu?

kuruyemısı sabah yeterince yemişsin akşam fazladan olmuş günde 1 çay bardağı yeterli akşam kuruyemiş yemiyoruz :) :)
teşekkür ederim bilgi için yanlış anlamışım.. akşamları kuruyemiş yok. çok teşekkür ederim..
peki daha 3. günüm benim acemiyim daha ..
baş dönmesi, mide bulantısı oldu akşam. şekerim de çok düşmemiş ölçtüm de.. normal mi alışır mıyım sizce?

dünkü menümü de yazayım tam olsun :)
sabah haslanmış 2 yumurta, yeşillik, bir çay bardağı fındık, bir gün kurusu kayısı
öğle: tavuk ızgara, salata
akşam: fırında balık, roka salatası..
gece çok fena oldum yarım bardak süt içtim..
8den sonra bir şey yemeyin içmeyin diyor ama çok kötü hissettim. şimdi leptini kullanamadım mı ben

8den sonra yemiyoz ama eger ac hissedersen muhakak vi sey yemen ya da icmen lazim cok iyi etmissin .acaba balik mi dokundu .?bir de baliktan sonra bi kibrit kutusu kadar helva yiyoruz . hem baliktaki vitaminin emilimi icin hem de benim midemi rahatlatiyor yoksa balik agir geliyo.
8 den so

tıktıkkkkkk ben geldim patrona soyleye soyleye geçicide olsa vın aldırdık 1 aylık şimdi çalıştırmayı başardım kafayı yicektim açamadım bı turlu
artık sık sık yazarım oh dunya varmış kulaklarımı açtım sanki kapalıydı kaç gundur

ay dunkı menumle başlım işe
dunki menum
sabah 7,30 da karatay kahvaltısı
11 de arkadaşın getirdiği peynirli simit
akşam 18,30 da brokoli haşlaması+az kurufasulye z.yağlı+yoğurt+1 kaşık bulgur pilav tadımlık
spor 50dk yurume
gun içi 30dk yurume

bu gun bu sate kadar yediklerim dun ki simiti dengelemek için hafif yedim ama karataya uygun herşeyden yedim
sabah su+kefir+çiğ limonlu çiğ ıspanak 2 dal
1 muz+1 kivi tarçınlı+1 avuç fıstık
12,30 da 1 avuç fıstık+salata+yoğurt

:'(
valla ne desem ben de desem . simit yemisin ee muz yemisin tamam da kivi neden? meyveden vazgecemiyorsun ....

bi de yumurta yok sankim . rengarenknesli senin menüleri okurken kafam karışıyor hep

nesli ablacim ben senden küçüğün o yuzden böyle soylesem bi mahsuru olur@ mu? büyük gulme yaptım o da sanki dalga geçme gulmesi gibi olmuş . ben de resimler gozukmuyor bi bakayım ne çıkmis diye kahkaha çıkmış@ sakin yanlış anlama benimki yani istedigim smile gulumsemeden biraz fazla olan gulme . kirdiysam özür dilerim hakkını helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…