• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba,
Ben sabah dişçiye gideceğim için, ton balıklı mor lahana salatası yedim sadece. 1 tane de elma, kuruyemişim bitmişti. Öğlen, dişçiden sonra dışarıda mantarlı çorba içtim 11 buçuk gibi ama un vardı.

Akşam
Turşu
Yeşillik
Tarhana çorbası
Ispanak, yoğurtla birlikte

Sonra canım elma çekti, yoğurtla elma yedim.

image.jpg

Ispanak fotoda yok, 1 tabak yoğurtlu yemiştim. Köşedeki sarımsak turşusu, mantar oldu yine bende, hasta olduktan sonra, belki iyi gelir diye almıştım ama az almıştım, bitti.

Oyyy bu regl halleri pek fena... pazar günü pazara da çıkamayınca 2 gündür kahvaltılar yavandı.

bugün sabah 1 bardak kefir biraz ceviz ile çıktım evden. akşamüstü peynir,zeytin, salata cay.

akşam kabus gibi bir trafikle eve geldim, hazırlayıp yiyene kadar saat 10 oldu :KK17::KK17:

süzme mercimek çorba, karabuğday salatası, yeşil salata ile akşam yemeğimi yedim. tatlı krizi vurunca da 1 kuru erik,1 gün kurusu kayısı..

gül hanım kafam şimdiden acıyor :oops::oops::oops: hazırda bekliyorum her türlü eleştiriyi.

süzme mercimek çorbasına un yerine mısır unu kullandım, mısır unum organik. doğru mu yanlış mı bilemedim.

Gul ablm beni utandirdin ya bukadr mutlu olucagin bilemedim ama listeyi siraya koyup liste hazirlaman muthis olmus en azindan liste sikinti olmuycak gul abla kahvaltiyi saglam ypin ksam biraz dha dikktli yiyebilirsiniz demistin biraz yemegim azaltinca bu saatlere acikiyorum bu saate kalmamak lazimda ama benim mazeretlerim var ancak kendime zaman ayiriyorum bu satlerde buraya giriyorum

günaydın.. umarım gelecek haftaki listeye ben de nazar boncuklu girerim :)
başlangıç 24.03.2015 kilo 81,5
hedef 55 (çaok yol var demek oluyor bu)
Sende cok ucmusun yavrum ja olmuycak bisey degilde azcik kucuk hedfler koyarak baslasydin 70 ilk hedef olsaydi motive olma acisindan

Herkese Günaydın...
dün sabah:kkk( sadece kuruyemiş yoktu dişimin üstüne basamıyordum zaten fındık yediğimden oldu)
öğle: 1 lahmacun ayran (öğle yemeği kötüydü)
akşam 1 kase pul biberli yoğurt 3 - 4 kaşık kıymalı ıspanak yemeği

bugün sabah: 1 bardak süt
peynirli maydanoz
8 yağlı zeytin
2 yumurta 07.20 de yenildi
fıstık (dün baya bi kuruyemiş aldık her çeşitten)

BU ARADA ARKADAŞLAR İŞLER NEDENIYLE ÇOK FAZLA YOĞUN OLABILIRIM BENIM LISTEMI YAPABILECEK OLAN VAR MI BANA DESTEK OLURSANIZ SEVINIRIM

Back