Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgekdin cnm basarin daim olsunGünaydın
ay iyi ki Karataycı olmuşuuuummmm yaşasın Canan Hoca Vallan dünden bu yana 700 gr kaybım var ekmeğin tuttuüu su inanılmaz! Tabi ben ilk günler heyecendan tartılırım sonra tartılmıcam kızmayın
Teşekkür ederim. Şu an hastanedeyim, ablam rahatsızlandı. Aç kalınca hastane yemeği yedim mecbur. Makarna vardı azcık doyamayınca onu da yedim. O patatesli bezelyeli şey çok kötüydü. Biraz bezelyesini birkaç etini yedim, yenilecek gibi değildi tamamı.
Eki Görüntüle 1469191
teşekkür ederim bilgi için yanlış anlamışım.. akşamları kuruyemiş yok. çok teşekkür ederim..kuruyemısı sabah yeterince yemişsin akşam fazladan olmuş günde 1 çay bardağı yeterli akşam kuruyemiş yemiyoruz :) :)
8den sonra yemiyoz ama eger ac hissedersen muhakak vi sey yemen ya da icmen lazim cok iyi etmissin .acaba balik mi dokundu .?bir de baliktan sonra bi kibrit kutusu kadar helva yiyoruz . hem baliktaki vitaminin emilimi icin hem de benim midemi rahatlatiyor yoksa balik agir geliyo.dünkü menümü de yazayım tam olsun :)
sabah haslanmış 2 yumurta, yeşillik, bir çay bardağı fındık, bir gün kurusu kayısı
öğle: tavuk ızgara, salata
akşam: fırında balık, roka salatası..
gece çok fena oldum yarım bardak süt içtim..
8den sonra bir şey yemeyin içmeyin diyor ama çok kötü hissettim. şimdi leptini kullanamadım mı ben
gulcum telden sonra ofis netide halloldu menulerimi yazmaya başladım cnm p.tesiye kadar toplayım dövebilirsin benigozunayydın cnm
Hic çikolata veya tatli yiyemeyecekmiyiz çok cnm istiyor