Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

pazarı sasmıssın :) kahvaltıya her zaman vakıt ayrılmalı karatayın temel tası o olmazsa olmazı

karabugday yok

kafan daha cok acıyacak canım :)

unlaşmıs hersey yasak glisemik indeksi yükseliyor organık olması bısey ıfade etmıyor.
ben restoranlara kızıyorum mercımege una ne gerek var koyuyorsunuz dıye sen evde koyuyorsun canım...mercımek zaten kıvamlı oluyor una ne gerek var ...

CABNIM DÜN EVE PARKE YAPTIRDIM
YOKTUM ÖNCEKI GUNLER SIZI TAKIP EDIYORDUM AMA YAZMADIM BUNALTMAYIM DIYE
BU GUN ADET OLUCAM DIYE GEÇEN HAFTADAN +700 GR GELDI NORMALDIR DIYE DUŞUNDM
kolay gelsın canım
Benim siramda 5. Aydaymis ama yardim gerektiginde el atarim yapabildigimce

selam kızlar nasılsınız ? neler yapıyosunuz ?
selam canım

seni listeye eklememişim şimdi ekledim en sondasın ...tekrar sıralama yapmayayım bundan sonra gelenlerıde sona ekleye ekleye gıderız...sana sıra daha cok bır ara unutan olunca paylasırım o zaman senın adında cıkar.

selam gül abla sonda olmama sevindim inşallah hep birlikte zayıflar 1 numara oluruz

merhaba ben de bugün karataycı oldum:) hatta ben olduysam herkes olur diyorum. evde de an itibarıyla reform başladı. Ben de size katılmak isterim her gün menü bildirim mi yapmamız gerekiyor acaba? Nasıl yapıyoruz listeye nasıl giriyoruz kısaca bilgilendirirseniz sevinirim.

geçmiş oldun kedicik hem diş hem mantar ...nazara mı geldın :)

Eki Görüntüle 1467948
Ispanak fotoda yok, 1 tabak yoğurtlu yemiştim. Köşedeki sarımsak turşusu, mantar oldu yine bende, hasta olduktan sonra, belki iyi gelir diye almıştım ama az almıştım, bitti.

geçmiş olsun cnm dişine noldu çürük mü var

aramıza hosgeldınız
yeni karataycı arkadasımız hayırlı olsun devamını dılerım
hergun menı bıldırmenız sızın yararınıza olur hatalar duzelır tam karataycı olursunuz
liste pazartesı gunlerı yapılıyor ılk sayfada bıldırım formatımız var ona gore dolduruyorsunuz ,,,her hafta bır arkadas sırayla yapıyor

merhaba tünaydın hepinize :)
dün kü menümü sayayım :
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, domates, salatalık, avuç içi kadar peynir. bir çay bardağı ceviz
öğle: 200g ızgara köfte ayran
akşam: yeşil fasulye bir tabak, 2 kaşık bulgur ve bir kase yoğurt, yarım çay bardağı badem

bir eksiklik ya da hata var mı sizce?

selam kızlar bugünkü kahvaltı listem bu saate kaldı
sabah 1 yumurtadan bol maydonozlu, dereotlu ve kekikli omlet
zeytin, eski kaşar ve badem
öğlen ev yapımı 1 bardak kefir ve bir avuç badem
akşam pazı yemeği
ayran, tavuk sote
salata
aydından arkadaşım soğuk sıkım zeytinyağı getirmiş 5 lt aldım kokusu ve tadı mis gibi

sabah sadece domates ve salatalık yemiyoruz, onlar mevsiminde yenilecek, birde yeşillik yok (maydonoz, dere otu, marul, turp)

geçmiş oldun kedicik hem diş hem mantar ...nazara mı geldın :)
Teşekkür ederim. Şu an hastanedeyim, ablam rahatsızlandı. Aç kalınca hastane yemeği yedim mecbur. Makarna vardı azcık doyamayınca onu da yedim. O patatesli bezelyeli şey çok kötüydü. Biraz bezelyesini birkaç etini yedim, yenilecek gibi değildi tamamı.

domates salatalık yok....henuz mevsımı degıl
fasulya tezayse oda mevsımı degıl
aksam kuruyemıs yemıyoruz

en ıyı hedıyeyı getırmıs ..afıyet olsun cnm

gecmıs olsun neyı var cnm

kuruyemısı sabah yeterince yemişsin akşam fazladan olmuş günde 1 çay bardağı yeterli akşam kuruyemiş yemiyoruz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…