- 10 Mart 2015
- 11
- 26
- 8
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım meyve yersen gün kurusu felan yemeyeceksinGünaydin kızlarr şimdi kahvaltımı hazırlayacaktır aklıma geldi meyve yiceksek eğer diğer taraftan azaltmak gereken bişey varmı extra olarak mı yücem meyveöi
günaydın
Kullanılan poşetler kağıt değil, plastik maddeden yapılıyormuş, onun için.Kizlar Benim sabah kahvaltim 2 yumurtayla yspilmis omlet yesillik zeytin peynir fistik
Aksam kereviz yemegi etliche bamya ve salata
Size bir sorum var bu poset caylar icilmemesi gerekiyormus icini bosaltmak gerekiyormus bu bana cok sacma geldi sunun mantigini bana anlatirmisiniz
bunu bende bilmiyordum, hergün bir şey öğreniyoruz,iyi oluyor bizim içinKullanılan poşetler kağıt değil, plastik maddeden yapılıyormuş, onun için.
cok kötü olmuş Gül Hanımcım bari kahvaltını yapsaydın keyifle:) Bakan sekreteri bi arkadaşım var o da öyle gecesi gündüzü belli değil Bakan Bey yokken rahatlar daa zor işş Allah kolaylık versin...ben sözde 3 gün iizin almıştım sabah kalktım oh ne guzel ızınlıyım kızımla kahvaltı yapayım dedim çayı demldim telefon çaldı Bakan bey yurtdısına gıdecekmıs işe cagırdılar
gunaydın gulcum
Emenosh mevsimi olmadığı için salatalık ve domates yemiyoruz akşam da öğlenki menünden yemen takdirde buğday fazla kaçmıcak mı şişkinlik yapmasın :)Gunydin kizlar sabah bibucuk yumurta peynir zeytin biraz meyve salatalik domates.
Öğlen kuru fasulye buğday pilavi yoğurt akşamda ayni menu olur
Merhaba.d vitamininiz cok dusukmus.benim bebegim damla kullaniyordu.9.ayinda 28ciktigünaydınlar bugünkü menüm sabah 1 küçük elma (kabızım belki rahatlatır diye yedim)
ıspanaklı, maydonozlu,dereotlu ve biraz çörekotlu 2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin ve çiğ badem
dünde kan değerlerime baktırdım
b12 309
d vitamini 11
ferritin 4
demir51
demir bağlama 331 çok düşük çıktılar bugün dr gidip gösterecem
b12 iz duşuk 800 olmalı en azgünaydınlar bugünkü menüm sabah 1 küçük elma (kabızım belki rahatlatır diye yedim)
ıspanaklı, maydonozlu,dereotlu ve biraz çörekotlu 2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin ve çiğ badem
dünde kan değerlerime baktırdım
b12 309
d vitamini 11
ferritin 4
demir51
demir bağlama 331 çok düşük çıktılar bugün dr gidip gösterecem