- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
zezem selam canımcımHerkese Günaydın...
bu bikaç gündür giremedim kusura bakmayın bi ev aldık da beynim sürekli meşguldü
sabah kahvaltım: 2 yumurta
bol peynirli maydanoz salatası üzerine z.yağı gezdirdim
8 9 zeytin bol yağlı fındıkkk
böyle bi kahvaltı iyi geldii :) :)
ooo minicim allah kolaylık versin tatlım. son zamanlarda burası kalabalıklaştı bende yeniyim ya çokta giremiyorum çalışınca sen uzme canını hiç farketmezmiyiz seviyoruz seniSlm kızlar birkaç gündür giremiyorum siteye: ( ama sabahtan beri yazılanları okudum geri kalmayayim dedim yazdiklarinizdan. Yalnız yokluğumu farkeden de olmamış ,aşk olsun kızlar: (
Bu arada biz taşınıyoruz uzun bir süre internetimiz olmayacak galiba bu süre icinde aktif katilimda bulunamayacağim malesef: ( haber vermek istedim. Fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizi: )
Herkese bol sağlıklı hayatlar: )
hoşgeldiniz aramıza yenisiniz sanırım bol eksili haftalar dilerimGünaydın kızlar. Kahvaltımı takdim edeyim
Eki Görüntüle 1451918
ben paçaya bayılırımmmmm hemde her kurbanda annemle temizler pişirir dolaba atarız kısım kısım da yeriz mmmmmm olsada yesemmevet baya guzel bilgiler paylasiyor hocamiz :)
ahh şu paça çorbasi beni benden aldialdi ben icemiyo
kedicim idolumsun menune bayıldımMerhaba,
Kahvaltım
Zeytin, 10 tane koydum, yağ, limon baharat içine boşuna uğraşmışım, aşırı tuzluydu. 2 tane ancak yemişimdir. Niye tuzu bu kadar doldururlar anlamıyorum.
Peynir yoktu.
2 yumurta
Kırmızı pancar, havuç salatası
Ceviz
Portakal
Öğlen
2 ceviz ile nar yedim
Akşam
Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Turşu
gülcüm tadı başarılımıydı peki
Merhabaaaaahoşgeldiniz aramıza yenisiniz sanırım bol eksili haftalar dilerim
aa ölemi cnm bende yaklaşık 1 aydır burdayım 90 dan 76 ya indim 5 aydır iki ileri 1 geri durumundayım karataydan da uzaklaşmıştım. ama bu hafta toparladım bidaha koyvermicemMerhabaaaaa
Hep ufak tefek mesajlar yazıp kaçıyordum. Tam anlamıyla baslayamamistim Karatay'a. 1 haftalık deneme süresinden sonra kendime güvenim geldi, sonunda tam olarak aranıza katılmaya karar verdim. Unutmuşum bunları anlatmayı foto yüklerken
Hoşbulduk
Bugün spora başlıyorum ben de. Ama bir şey itiraf etmem lazım, kilo vereceğime inanmıyorum sankispor salonunda ki sonuclarım
Eki Görüntüle 1451741
Yaaaa bunu duyduğuma ne kadar mutlu oldum bilemezsin Nesli. Ben basaramamaktan korkuyorumaa ölemi cnm bende yaklaşık 1 aydır burdayım 90 dan 76 ya indim 5 aydır iki ileri 1 geri durumundayım karataydan da uzaklaşmıştım. ama bu hafta toparladım bidaha koyvermicem
evet cnm karatayla verdim ne zaman şimardım ozaman takıldım. 5 aydır yılmadım 65 olacagım en sonundaYaaaa bunu duyduğuma ne kadar mutlu oldum bilemezsin Nesli. Ben basaramamaktan korkuyorumDaha once diyet yapıp 10 kilo vermiştim. Herhalde eski bilgilerim bilinçaltımdan mesaj yolluyor bana, bu diyetle kilo verilmez diye
Sen Karatay'la verdin değil mi? Çok güzel kilo vermişsin. Ben de 90 civarindayım. Boyum 172
zezem cnm iyi gidiyorum umutluyummerhaba Neslicim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta umutlu musun?
kuruyemıs az olmus canım..yumurtaya yag dokmen gerekırGünaydın kızlar. Kahvaltımı takdim edeyim
Eki Görüntüle 1451918
hayırlı olsun canımHerkese Günaydın...
bu bikaç gündür giremedim kusura bakmayın bi ev aldık da beynim sürekli meşguldü
sabah kahvaltım: 2 yumurta
bol peynirli maydanoz salatası üzerine z.yağı gezdirdim
8 9 zeytin bol yağlı fındıkkk
böyle bi kahvaltı iyi geldii :) :)
bosluktan karatayı bırakıp kg alma sakınSlm kızlar birkaç gündür giremiyorum siteye: ( ama sabahtan beri yazılanları okudum geri kalmayayim dedim yazdiklarinizdan. Yalnız yokluğumu farkeden de olmamış ,aşk olsun kızlar: (
Bu arada biz taşınıyoruz uzun bir süre internetimiz olmayacak galiba bu süre icinde aktif katilimda bulunamayacağim malesef: ( haber vermek istedim. Fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizi: )
Herkese bol sağlıklı hayatlar: )
yorumlar fazla olunca hata olmayanları atlıyorum canımben paçaya bayılırımmmmm hemde her kurbanda annemle temizler pişirir dolaba atarız kısım kısım da yeriz mmmmmm olsada yesemm
kedicim idolumsun menune bayıldım
gülcüm tadı başarılımıydı peki
bu arada bu hafta çok usluyum menulerime yorum yapmadın kustunmu bana
hadı bakalım hayırlısıMerhabaaaaa
Hep ufak tefek mesajlar yazıp kaçıyordum. Tam anlamıyla baslayamamistim Karatay'a. 1 haftalık deneme süresinden sonra kendime güvenim geldi, sonunda tam olarak aranıza katılmaya karar verdim. Unutmuşum bunları anlatmayı foto yüklerken
Hoşbulduk
face de karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında bulabilirsin canımgül Hanımcım ben bi kan tahlili yaptırmak istiyorum d vit tiroud falan baktırcam siz bi okan beyin di sanırım kan tahlili listesi vardı yaptırılan nerden bulabilirim
Hayır, bel ve karnım ilk zamana göre daha iyi ama tamamen kurtulamadım. Hala uğraşıyorum.Kurtuldunmu gobekten tamamen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?