Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber turkde Canan hocamiz var arkadaslar...
Kedi sana hayranım birçok kişinin başarmak isteyip de başaramadığı şeyi yapmışsın.kilo verme sürecinde hep 2 öğün mü beslendin ve neler yaptın kısaca anlatır mısın.bizeMerhaba,
Kahvaltım
Zeytin, 10 tane koydum, yağ, limon baharat içine boşuna uğraşmışım, aşırı tuzluydu. 2 tane ancak yemişimdir. Niye tuzu bu kadar doldururlar anlamıyorum.
Peynir yoktu.
2 yumurta
Kırmızı pancar, havuç salatası
Ceviz
Portakal
Öğlen
2 ceviz ile nar yedim
Akşam
Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Turşu
bende var okan beyın telı bazen mesajlasmamız gerekıyor aynı numaramı kiokan beyin cep telefonu gözüktü tablette . canan hoca resim gösterirken :)
olmaz canımkıtır kıtır yerim ben
unun azı cogu yok bu sanaHerkese selam olmadı yine olmadı Dink'i kahvaltım yanlıştı sanırım günkurusu kayısı yemedim ben bim ceviz Kayısı erik kullanıyorumdün Öğlen ızgara Migros'tan aldığım organik tavuk salata akşam balık ama az unlanmış Fırında.dün akşam üstü çok acıktum deli gibi şeker krizine girdim Kayısı Fındık yedim ama olmadıbide b üyün akşam Yanımda eşim bişeyler atıştırdı sinir oldumoff devamm etmeliyim
bulgurluysa bısey olmaz canımGunaydin dun aksam bugune hazir olaun diye lahana sardim etli ve sabah kahvaltiyi hazirlayana kadar 2tane solma yedim ve kalan sert lahanalari ustune disikledim kahvaltida kucuk bir kase yedim peylirli omlet fistik zeytin kaymak bi kac catal acaba yemesemiydim yorum bekliyorum
bu da sanadün akşam eşim fıstıklı çıkolata yedi banada ye ye dedi bende yedim halbuki ne güzel gidiyordum. bu sabah erken kalkıp kkk yaptım ve 7.30 da ve bu saate kadar acıkmadım :)
olur canım leptın bozulurGece uyumadan yarım saat önce yoğurt kürü (yoğurt, limon, pul biber) yersek bir sakıncası olur mu?
Teşekkür ederim. Ama zaten ben kiloyu rahatça verdim. 3 kg versem yeter derken. 5-6 kg. verdim. Benim amacım karın bölgesinden kurtulmaktı. Bazen 3 öğün bazen 2 öğün yaptım, 4-5 saat araya dikkat ettim. Erken yaparsam kahvaltıyı arada kuruyemiş yedim, geç yaparsam kahvaltıyı, sadece akşam yemeği, ara öğün olmadan. Akşam 8'den sonra hiçbirşey sürmedim ağzıma. Zaten bu benim hemen kilo vermemi sağlıyor. Sadece sıvı içecekler. Kaçamak çok nadir yapmışımdır. Düzenli spor yaptım. Az yemedim, biraz oburum. Ama karatay'a uygun yediğim için sorun yok.Kedi sana hayranım birçok kişinin başarmak isteyip de başaramadığı şeyi yapmışsın.kilo verme sürecinde hep 2 öğün mü beslendin ve neler yaptın kısaca anlatır mısın.bize
gece lahana yemegı yaparken uydurdugum börek
Eki Görüntüle 1451739 [/QUOT tadi nasildi abla benimse var lahana yapsamya
olmaz canım
unun azı cogu yok bu sana
bulgurluysa bısey olmaz canım
bu da sana
olur canım leptın bozulur[/QUO tsk ablam bulgurluydu biraz kaldi sabah goturum onlari secenek olunca kHvLtida hos oluyo bu lahanali tava boregini deniycem kapuska fiye dusunuyodum ama oda olurmus yani
Teşekkür ederim. Ama zaten ben kiloyu rahatça verdim. 3 kg versem yeter derken. 5-6 kg. verdim. Benim amacım karın bölgesinden kurtulmaktı. Bazen 3 öğün bazen 2 öğün yaptım, 4-5 saat araya dikkat ettim. Erken yaparsam kahvaltıyı arada kuruyemiş yedim, geç yaparsam kahvaltıyı, sadece akşam yemeği, ara öğün olmadan. Akşam 8'den sonra hiçbirşey sürmedim ağzıma. Zaten bu benim hemen kilo vermemi sağlıyor. Sadece sıvı içecekler. Kaçamak çok nadir yapmışımdır. Düzenli spor yaptım. Az yemedim, biraz oburum. Ama karatay'a uygun yediğim için sorun yok.