• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Slm kızlar birkaç gündür giremiyorum siteye: ( ama sabahtan beri yazılanları okudum geri kalmayayim dedim yazdiklarinizdan. Yalnız yokluğumu farkeden de olmamış ,aşk olsun kızlar: (
Bu arada biz taşınıyoruz uzun bir süre internetimiz olmayacak galiba bu süre icinde aktif katilimda bulunamayacağim malesef: ( haber vermek istedim. Fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizi: )
Herkese bol sağlıklı hayatlar: )

gunaydın kızlar
ve bende dunki menumu vereyim
sabah kalkınca 2 brd su+ maydonoz suyu kurum
7,30 da 1 yumurtalı 1/2 karatay kahvaltısı
13,00 de salata ızgara köfte
18,00 de 1 kase salata: kuzukulağı+çiğ karnıbahar+1 havuç rendesi ile yapıldı + 4 kaşık kıymalı menemen
misafirim vardı spor yapamadım diye derlenirken saat 10.00 gibi kalk kızım nesli dedim googlplayden indirdiğim sworkit spor programından 5 dk lıktan 4 tur 20 dk yapıp deli gibi ter attım duş alıp yattım. okadar keyifliydiki 5dk yapacaktım ama daha fazla yaptım denemeyenlere tavsiye ederim indirin kızlar zaman nasıl geciyo anlamıyorsun hemde tv karşısında :21::21:

Herkese Günaydın...
bu bikaç gündür giremedim kusura bakmayın bi ev aldık da beynim sürekli meşguldü
sabah kahvaltım: 2 yumurta
bol peynirli maydanoz salatası üzerine z.yağı gezdirdim
8 9 zeytin bol yağlı fındıkkk
böyle bi kahvaltı iyi geldii :) :)
zezem selam canımcım

sevgili takımdaşlarım
googlplaydan bizim kızlar önermişti "sworkit" diye bı uygulama indirdim 5dk lık egzersizleri var ne kadar yaparsan yapıyorsun hiç sıkıcı değil hareketleri kendi veriyor ve seni yönlendiriyor dun denedim guya 5dk yapacaktım 4 turdan 20dk yapmışım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben buna başladım plates-lesli-egzersiz karma bişi çok keyifli indirip telefona bakın isterseniz. ben haftada kaç gun eklerim bilmiyom ama yurume dışında bazı gunler yapıcam hele tv karşısındayken vazgeçilmezim olacak gibi :21:

Slm kızlar birkaç gündür giremiyorum siteye: ( ama sabahtan beri yazılanları okudum geri kalmayayim dedim yazdiklarinizdan. Yalnız yokluğumu farkeden de olmamış ,aşk olsun kızlar: (
Bu arada biz taşınıyoruz uzun bir süre internetimiz olmayacak galiba bu süre icinde aktif katilimda bulunamayacağim malesef: ( haber vermek istedim. Fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizi: )
ooo minicim allah kolaylık versin tatlım. son zamanlarda burası kalabalıklaştı bende yeniyim ya çokta giremiyorum çalışınca sen uzme canını hiç farketmezmiyiz seviyoruz seni

evet baya guzel bilgiler paylasiyor hocamiz :)
ahh şu paça çorbasi beni benden aldialdi ben icemiyo :KK43:
ben paçaya bayılırımmmmm hemde her kurbanda annemle temizler pişirir dolaba atarız kısım kısım da yeriz mmmmmm olsada yesemm

Merhaba,

Kahvaltım
Zeytin, 10 tane koydum, yağ, limon baharat içine boşuna uğraşmışım, aşırı tuzluydu. 2 tane ancak yemişimdir. Niye tuzu bu kadar doldururlar anlamıyorum.
Peynir yoktu.
2 yumurta
Kırmızı pancar, havuç salatası
Ceviz
Portakal

Öğlen
2 ceviz ile nar yedim

Akşam
Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Turşu
kedicim idolumsun menune bayıldım
gece lahana yemegı yaparken uydurdugum börek

Eki Görüntüle 1451739
gülcüm tadı başarılımıydı peki
bu arada bu hafta çok usluyum menulerime yorum yapmadın kustunmu bana :KK68::KK68:

hoşgeldiniz aramıza yenisiniz sanırım bol eksili haftalar dilerim
Merhabaaaaa
Hep ufak tefek mesajlar yazıp kaçıyordum. Tam anlamıyla baslayamamistim Karatay'a. 1 haftalık deneme süresinden sonra kendime güvenim geldi, sonunda tam olarak aranıza katılmaya karar verdim. Unutmuşum bunları anlatmayı foto yüklerken :KK48:
Hoşbulduk:KK3:

Merhabaaaaa
Hep ufak tefek mesajlar yazıp kaçıyordum. Tam anlamıyla baslayamamistim Karatay'a. 1 haftalık deneme süresinden sonra kendime güvenim geldi, sonunda tam olarak aranıza katılmaya karar verdim. Unutmuşum bunları anlatmayı foto yüklerken :KK48:
aa ölemi cnm bende yaklaşık 1 aydır burdayım 90 dan 76 ya indim 5 aydır iki ileri 1 geri durumundayım karataydan da uzaklaşmıştım. ama bu hafta toparladım bidaha koyvermicem

Bugün spora başlıyorum ben de. Ama bir şey itiraf etmem lazım, kilo vereceğime inanmıyorum sanki:KK17:
Sabah kalkarkalkmaz 15 dakikadan fazla olmayacak şekilde bir egzersiz gerekiyormuş. Ben bunu yapacağım

İşten gelince de eliptik bisiklette çalışacağım ardından bu video

Leptin olayı bende işe yarayacak mı bilmiyorum. Acıkmak ne demek unutmuşum. Sürekli bir şeyler yiyerek tüm duzenimi bozduğum için acıktım mı, karbonhidrat krizinde miyim ayırt edemiyorum :KK51:

aa ölemi cnm bende yaklaşık 1 aydır burdayım 90 dan 76 ya indim 5 aydır iki ileri 1 geri durumundayım karataydan da uzaklaşmıştım. ama bu hafta toparladım bidaha koyvermicem
Yaaaa bunu duyduğuma ne kadar mutlu oldum bilemezsin Nesli. Ben basaramamaktan korkuyorum:KK17: Daha once diyet yapıp 10 kilo vermiştim. Herhalde eski bilgilerim bilinçaltımdan mesaj yolluyor bana, bu diyetle kilo verilmez diye:KK43:
Sen Karatay'la verdin değil mi? Çok güzel kilo vermişsin. Ben de 90 civarindayım. Boyum 172

Yaaaa bunu duyduğuma ne kadar mutlu oldum bilemezsin Nesli. Ben basaramamaktan korkuyorum:KK17: Daha once diyet yapıp 10 kilo vermiştim. Herhalde eski bilgilerim bilinçaltımdan mesaj yolluyor bana, bu diyetle kilo verilmez diye:KK43:
Sen Karatay'la verdin değil mi? Çok güzel kilo vermişsin. Ben de 90 civarindayım. Boyum 172
evet cnm karatayla verdim ne zaman şimardım ozaman takıldım. 5 aydır yılmadım 65 olacagım en sonunda
yaza bikinmle salınıcimm.
ben geçen sene martta başladım yarım yamalak karatayla temmuzda kitapları okup 6. takımda kaptan banumla tanıştım hayatım değişti istiktatlı bir karataycı hemen kiapları okudum daha çok şey öğrendim karataydan asla vazgeçmem. evdeki duzen komple değişti eşimde kilo verdi fazla uymamasına ragmen.
ben 38 yaşında 169 boyunda 2 çocuklu çalışan bır anneyim 40 yaşında çıtır olucimm :)
sakın yılma bu durum çok normal birazda şımardık ondan veremedik
ama bu hafta toparlandım devamı gelir bi 75,9 gorsem koşacam 65 e :))))

merhaba Neslicim nasılsın nasıl gidiyor bu hafta umutlu musun?
zezem cnm iyi gidiyorum umutluyum
En Büyük KK:KK19::KK19::KK19::KK37::KK37:

imagesCACL0O1Q.jpg

gül Hanımcım ben bi kan tahlili yaptırmak istiyorum d vit tiroud falan baktırcam siz bi okan beyin di sanırım kan tahlili listesi vardı yaptırılan nerden bulabilirim

Günaydın kızlar. Kahvaltımı takdim edeyim
Eki Görüntüle 1451918
kuruyemıs az olmus canım..yumurtaya yag dokmen gerekır
Herkese Günaydın...
bu bikaç gündür giremedim kusura bakmayın bi ev aldık da beynim sürekli meşguldü
sabah kahvaltım: 2 yumurta
bol peynirli maydanoz salatası üzerine z.yağı gezdirdim
8 9 zeytin bol yağlı fındıkkk
böyle bi kahvaltı iyi geldii :) :)
hayırlı olsun canım

bosluktan karatayı bırakıp kg alma sakın
ben paçaya bayılırımmmmm hemde her kurbanda annemle temizler pişirir dolaba atarız kısım kısım da yeriz mmmmmm olsada yesemm

kedicim idolumsun menune bayıldım

gülcüm tadı başarılımıydı peki
bu arada bu hafta çok usluyum menulerime yorum yapmadın kustunmu bana :KK68::KK68:
yorumlar fazla olunca hata olmayanları atlıyorum canım
Merhabaaaaa
hadı bakalım hayırlısı

Back