Teşekkürler yorum için Gül hanım. Ben yeni başladığım için 3 öğün yapacağım. Kahvaltımı da genelde 7.30'da yapıyorum zaten. Öğlen için bunları yedimkuruyemıs az olmus canım..yumurtaya yag dokmen gerekır
hayırlı olsun canım
bosluktan karatayı bırakıp kg alma sakın
yorumlar fazla olunca hata olmayanları atlıyorum canım
hadı bakalım hayırlısı
SAgol canım darısı başına başımıza hep böyle devam etsin inşallah. Ben eskilerdenim canım ve burda 96 dan 84 e kadarda düşmüştüm ve yine geri aldım o karbonhidratlar varya hep o yüzden.Çocukluktan gelme alışkanlıklar zor değişiyor.Am bu sefer tamam yeter bende çıtır olucam öyle az buzda değil genç kızlık kiloma inicem 51 kilo hedefim benim isterse 2 yıl sürsün ama yılmak yok niye biz bir boğaz yüzünden bu kadar çirkin görünelimki.Çok güzel gidiyorsunuz, darısı başıma
Yalan kızlar kediye inanmayın göbek falan yok olsaydıda giderdi zaten o kadar spora o karnının içine çökmesini falan istiyor.Valla fıstık gibi.Ben bizzat görmüş biri olaraktan.Süpersin sen canım.Hayır, bel ve karnım ilk zamana göre daha iyi ama tamamen kurtulamadım. Hala uğraşıyorum.
Yalan kızlar kediye inanmayın göbek falan yok olsaydıda giderdi zaten o kadar spora o karnının içine çökmesini falan istiyor.Valla fıstık gibi.Ben bizzat görmüş biri olaraktan.Süpersin sen canım.
Yavuz hoca da Karatay hoca gibi gerçekleri söylemekten hiç çekinmiyor. Çok seviyorum bu insanları. Sistemin dışına cikabilmisler. Allah uzun ömürler versin.
sevgili lady karatayi tam anlamı ile yaparsan kesinlikle zayiflarsin . hiç suphen olmasın.
minicooper bazen sakin oluyor forum işleri vardır diye dusunuyoruz yoksa gozumuz aramıyor değil.
ama ben hasta oldum . sabah çok kötüydüm sanırım usuttum gece banyo yapmistim ıslak saçla uyudum elektrik gitmiş yine tabi kalorifer yapmamış iyi ki çocukları yikamamisim.
kendinize iyi bakın.
:) kedi resmini koysana bakalım :)
Burada resim koymuyorum. :)kedi ben de merak ettim seni foton olsaydı da baksaydık :) :)
Amin. Ahmet Aydın'da vefat etti, çok üzüldüm. Mekanı Cennet Olsun... Birkaç kişi var gerçekleri söyleyen.Yavuz hoca da Karatay hoca gibi gerçekleri söylemekten hiç çekinmiyor. Çok seviyorum bu insanları. Sistemin dışına cikabilmisler. Allah uzun ömürler versin.
Geçmiş olsun.sevgili lady karatayi tam anlamı ile yaparsan kesinlikle zayiflarsin . hiç suphen olmasın.
minicooper bazen sakin oluyor forum işleri vardır diye dusunuyoruz yoksa gozumuz aramıyor değil.
ama ben hasta oldum . sabah çok kötüydüm sanırım usuttum gece banyo yapmistim ıslak saçla uyudum elektrik gitmiş yine tabi kalorifer yapmamış iyi ki çocukları yikamamisim.
kendinize iyi bakın.
Sevgili Salihaa geçmiş olsun. Yorum için de teşekkürler. Gül hanım yağ ve kuruyemiş miktarı konusunda tavsiye verdi yediklerime bakarak. Bu tavsiyeleri de yerine getirirsem % 100 Karatay'a uygun beslenmis olurum sanırım.sevgili lady karatayi tam anlamı ile yaparsan kesinlikle zayiflarsin . hiç suphen olmasın.
kendinize iyi bakın.
Acıkmadıysan doğru yemişsindir.Sevgili Salihaa geçmiş olsun. Yorum için de teşekkürler. Gül hanım yağ ve kuruyemiş miktarı konusunda tavsiye verdi yediklerime bakarak. Bu tavsiyeleri de yerine getirirsem % 100 Karatay'a uygun beslenmis olurum sanırım.
Ama şöyle bir durum da var, kahvaltıyı yaptıktan sonra 4 buçuk saat kadar acikmadim. Bu aslinda yediklerimin yeterli olduğunu gösterir değil mi?
Karen Hill çok kiloluymuş eskiden. Youtubeda videoları var birkaçtane. Egzersiz programlarıda var.dün bi proğramda Tony- Karen Hill çifti vardı ikili Kıvaç Tatlıluğun ve Burcu Esmersoy un da aralarında bulunduğu birçok ünlünün spor eğitmeleriymiş ikisi de hiç yaşlarını göstermiyor en az 10 yaş genç gösteriyor gr yağ yok kadında maşallah spor ve sağlıklı beslenme nelere kadir boşuna o yağları yük etmemek lazım
Acıkmadıysan doğru yemişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?