• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

image.jpg

:KK70::KK70::KK70: Çökse güzel olurdu, çökmesin de dümdüz olsun. Hafif çıkıklık oluyor. Ama tabi yiyince daha da şişiyor. Hep şişkinliğim var, yağ değil aslında hepsi, ama şişince göbekli gibi duruyor. Belki o kalan yağ giderse o kadar şişmez diye umuyorum.
Yani kedi gülüyorum sadece sana.Aslında york testi yaptırabilsek ama çok pahalı neye gıda toleransımız var neye intoleransımız var bilirdik. Ona görede beslenirdik.Şişkinliğimizde giderdi.Bir abdestle 3 namaz kılardık en azından:KK70:.:KK70::KK70:.

Yani kedi gülüyorum sadece sana.Aslında york testi yaptırabilsek ama çok pahalı neye gıda toleransımız var neye intoleransımız var bilirdik. Ona görede beslenirdik.Şişkinliğimizde giderdi.Bir abdestle 3 namaz kılardık en azından:KK70:.:KK70::KK70:.
Evet, çok iyi olurdu. Bak sabah yediklerim çok değil, sonrasında su içtim, rezene, kekik, anason, limonlu çay içtim. Sonra boğazıma iyi gelsin diye. Süt, zencefil, bal içtim, şiştim.

Kızlar ciğeri nasıl tuketebilirim sizce? Karatay mutfağında iç yağ ile, şiş yapılıyor. İç yağ yok. Ne yapsam ki?:KK51:
bu traifi nette bulmuştum hatta burada paylaştım cok güzel oluyor ciger deneyebilirsiniz....Hazırlanışı: Kuşbalı doğranmış ciğerimizi teflon tavamıza alalım. kısık ateşte ciğerimizi soteleyelim. Ciğeri sotelerken tavamızın kapağını kapatalım. Buharıyla kısık ateşte sulanıp pişmeye başlayacak. Ciğer kendi suyunu iyice çektikten sonra kimyonunu ekleyip karıştıralım. Daha sonra ince ince doğradığımız biber ve soğanları ciğerimize ekleyip yağımızı katalım. Soğanları kttıktan sonra karıştırıp tekrar kapağını kapatalım ve soğanlar solana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edelim. Soğanlar da solduktan sonra tuz, pul biber ve kekik ilave edip damak tadımıza göre karıştıralım. Bahartlarımızı ekledikten 3 dakika kadar sonra ciğerimizi ocaktan alıp servis tabağına alalım. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.

NOT : Ciğere en yakışan baharat kimyon ve kekiktir. Kimyon katmaktan çekinmeyin. Şimdiye kadar denemediyseniz mutlaka deneyin derim. Ayrıca ciğerimize pişme aşamasında asla tuz atmayın. Erken atılan tuz ciğerin sertleşmesine neden olur.

ben de eşim gelsin fasulye koydum islanmaya akşamdan. daha pisirecem.
canan hoca fasulyeyi kattı menülerime tavuğu cikardi yani hakiki tavuk bulamadigim için . biz 7/3tavuk yerdik . eşim sevdiği için almıyoruz . şimdi fasulye nohut mevsim sebzeli yemeği yapıyoruz . köfte adana kebap :) acıktım sanırım.
kedi resim koymusn sandım :) yemek resmi çıktı . ayarlarimi açtım kapadm :) olsun sen bilirsin ben de koymazdim :) belki bi gün görüruz aslında insan herkesi merak ediyor . :) nasıl kişiler diye .. :)

Teşekkürler yorum için Gül hanım. Ben yeni başladığım için 3 öğün yapacağım. Kahvaltımı da genelde 7.30'da yapıyorum zaten. Öğlen için bunları yedim o_O
Eki Görüntüle 1452285
kuruyemıse gerke yok cnm oglen
öğle Yemeğim: işyerinde yemek çok kötüydü adana dürüm yedim ayranla 12.45 de
durumun lavasını da yedın mı yoksa
:KK70::KK70::KK70: Çökse güzel olurdu, çökmesin de dümdüz olsun. Hafif çıkıklık oluyor. Ama tabi yiyince daha da şişiyor. Hep şişkinliğim var, yağ değil aslında hepsi, ama şişince göbekli gibi duruyor. Belki o kalan yağ giderse o kadar şişmez diye umuyorum.
seraym dogru soylemıs ne gobegı gormesek ınanacagız....
sevgili lady karatayi tam anlamı ile yaparsan kesinlikle zayiflarsin . hiç suphen olmasın.

minicooper bazen sakin oluyor forum işleri vardır diye dusunuyoruz yoksa gozumuz aramıyor değil.

ama ben hasta oldum . sabah çok kötüydüm sanırım usuttum gece banyo yapmistim ıslak saçla uyudum elektrik gitmiş yine tabi kalorifer yapmamış iyi ki çocukları yikamamisim.

kendinize iyi bakın.

:) kedi resmini koysana bakalım :)
gecmıs olsun canım

Amin. Ahmet Aydın'da vefat etti, çok üzüldüm. Mekanı Cennet Olsun... Birkaç kişi var gerçekleri söyleyen.
allah rahmet eylesın nur ıcınde yatsın

ben de eşim gelsin fasulye koydum islanmaya akşamdan. daha pisirecem.
canan hoca fasulyeyi kattı menülerime tavuğu cikardi yani hakiki tavuk bulamadigim için . biz 7/3tavuk yerdik . eşim sevdiği için almıyoruz . şimdi fasulye nohut mevsim sebzeli yemeği yapıyoruz . köfte adana kebap :) acıktım sanırım.
kedi resim koymusn sandım :) yemek resmi çıktı . ayarlarimi açtım kapadm :) olsun sen bilirsin ben de koymazdim :) belki bi gün görüruz aslında insan herkesi merak ediyor . :) nasıl kişiler diye .. :)
salihacıgım bayılırım kuru fasulyeye afiyet olsun benide gördün canım ama ben daha seni göremedim:KK12::KK12::KK12:

miyav su :) dışarı giderken foto cekineyim de sana gondeteyim kardeşim in face den. biliyormmusunuz miyav su çok güzel bi bayan :) kilolu bile güzel ama zayifken tam bir fistikmis .

Bugün açma vardı, annem yapmıştı. Yememek için zor tuttum kendimi. Geçen gün börek yemiştim 1.5 tane onun için bugün yemedim. Zor dayandım.
:KK48::KK48:
:KK70::KK70::KK70:

bu traifi nette bulmuştum hatta burada paylaştım cok güzel oluyor ciger deneyebilirsiniz....Hazırlanışı: Kuşbalı doğranmış ciğerimizi teflon tavamıza alalım. kısık ateşte ciğerimizi soteleyelim. Ciğeri sotelerken tavamızın kapağını kapatalım. Buharıyla kısık ateşte sulanıp pişmeye başlayacak. Ciğer kendi suyunu iyice çektikten sonra kimyonunu ekleyip karıştıralım. Daha sonra ince ince doğradığımız biber ve soğanları ciğerimize ekleyip yağımızı katalım. Soğanları kttıktan sonra karıştırıp tekrar kapağını kapatalım ve soğanlar solana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edelim. Soğanlar da solduktan sonra tuz, pul biber ve kekik ilave edip damak tadımıza göre karıştıralım. Bahartlarımızı ekledikten 3 dakika kadar sonra ciğerimizi ocaktan alıp servis tabağına alalım. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun.

NOT : Ciğere en yakışan baharat kimyon ve kekiktir. Kimyon katmaktan çekinmeyin. Şimdiye kadar denemediyseniz mutlaka deneyin derim. Ayrıca ciğerimize pişme aşamasında asla tuz atmayın. Erken atılan tuz ciğerin sertleşmesine neden olur.
bizler bıbersız yapabılırız kıs oldugu ıcın

teflonda degıl celık veya seramık te yapmamız lazım

tuzu ve yağı kapatınca atmamız lazım

Eki Görüntüle 1452693
Lahana turşusu
Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Yumurtalı ıspanak (normalde yumurtalar patlatılmadan yapılıyor, ben yapamadım :))
:KK48::KK48: afıyet olsun kedıcık

Back