karatay made in turkey diyor hoca türkish kahve iç canımGünaydın ben sabahları yeşil kahve içiyorum. Bir sakıncası olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karatay made in turkey diyor hoca türkish kahve iç canımGünaydın ben sabahları yeşil kahve içiyorum. Bir sakıncası olur mu acaba
merhaba aramıza hoş geldinizMrb kizlar bende karataya basladim. Ne kadar zamanda sonuç alabilirim acaba? Dikkat etmem gereken noktalar neler acaba. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim
domates salatalık yemıyoruz canımgünaydın kızlar karatay kahvaltısı ile sabaha başladım. kendimi çok iyi hissediyorum.
kahvaltı:7.30 1 haşlanmış yumurta
1çay bardağı ceviz
peynir, domates, salatalık, zeytin
yeşil çay
Yeşil kahve, kahvenin işlenmemiş hali. O da kahve yerine geçiyor. Zayıflatıcı etkisi var o yüzden içiyorum. Ama yasaksa içmeyi bırakabilirimkaratay made in turkey diyor hoca türkish kahve iç canım
aaaaa hastaydı dua etmıstık allah rahmet eylesin cennet mekanı olsun karatay hocamıza uzun ömurler versın onu basımızdan eksık etmesınDeğerli bilim insanı, hepimizin hocası, Prof Dr. Ahmet Aydın Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Yüce Rabbimizden kendisine rahmet, geride kalanlara sabrı cemil ihsan etmesini niyaz ederiz. Bugün (Çarşamba) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Oditoryumda tören yapılacaktır.Oditoryumdaki toren saat 13 te Cenaze ikindi namazında Cerrahapaşa da Cerrah Mehmet Paşa Camisi’nden kalkacaktır.
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1873
sabah sabah aldım bu bildirimi çok sevdiğim değerli bilim adamı çok uzuldum alla rahmet eylesin ((
ben yesıl kahveyı bılıyorum önceden arastırmıstım alanlar deneyenler memnun olmayınca almadım onun yerıne beyaz çay aldım..Yeşil kahve, kahvenin işlenmemiş hali. O da kahve yerine geçiyor. Zayıflatıcı etkisi var o yüzden içiyorum. Ama yasaksa içmeyi bırakabilirim
karanfil yemek derken nasıl yiyeceksınız... sıcak çaylara atabılırsınızmerhabalar günaydın:)
dün akşam tarhana çorbası-közlenmiş patlıcakla karnıyarık-salata
sabah 08:00'de;
2 haşlanmış yumurta-yeşillik-zeytin-zeytinyağ-peynir-1çb ceviz
birşey soracaktım ben karanfili çok severim.. 4 saatlik süre içerisinde karanfil yememde sakınca olur mu acaba?
karanfil yemek derken nasıl yiyeceksınız... sıcak çaylara atabılırsınız
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim.Zayıflamak için günde en fazla iki fincan içilmesi tavsiye ediliyor ve mutlaka 2 lt su tüketilmesi gerekiyor. 2 fincandan fazlası ise kilo alımına sebep alıyor. Gerçekten bu konuda çok farklı bilgiler var. Ben en iyisi yeşil kahve içmeyi bırakayımben yesıl kahveyı bılıyorum önceden arastırmıstım alanlar deneyenler memnun olmayınca almadım onun yerıne beyaz çay aldım..
Son yıllarda da zayıflamak için piyasaya sürülen ürünlerin başında yeşil kahve geliyor. Yeşil kahvenin etki mekanizmasını içerisindeki klorojenik asit oluşturuyor. Klorojenik asitin gerçek etkisini gösterebilmesi için günde 7 fincan içilmesi gerekiyor.
Bu da yüksek kafein miktarı; yani yüksek tansiyon, yorgunluk, sinirlilik, kansızlık, kalp çarpıntısı, kemik erimesi, böbrek yetmezliği demek… Peki yeşil kahvenin yararları nedir, nasıl ve ne kadar tüketilmeli?
Dünyaca Ünlü Türk Kalp Cerrahı Dr. Mehmet Öz kendi adını taşıyan Dr. Öz Show’da yeşil kahve ve klorojenik asit özütü arasındaki farkı belirtmiş olmasına rağmen yeşil kahvenin satışları konusunda bu isimden faydalandı ve geçtiğimiz günlerde de bu reklam çalışmaları sebebiyle ABD senatosuna ifade verdi.
DAHA AZI ZAYIFLATMIYOR
Yeşil kahve ile ilgili yapılan araştırmalar gösteriyor ki klorojenik asidin zayıflatıcı etkisi mevcut. Fakat insanların yeterli seviyede klorojenik asit alabilmeleri için günde en az 6-7 adet büyük fincanda yeşil kahve içmesi gerekiyor. Bu durumda yeşil kahvenin içerisindeki kafein miktarı; yüksek tansiyon, yorgunluk, asabiyet, titreme, ishal, kusma, bulantı, kalp çarpıntısı, su kaybı, böbrek yetmezliği, kramp, kemik erimesi, kansızlık (anemi) ve kalp yetmezliği gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Daha az miktarda içilen yeşil kahvenin de zayıflamada herhangi bir etkisi bulunmuyor.
Öte yandan zayıflamak için tavsiye edilen klorojenik asit, sadece kilo kaybını sağlaması ile değil aynı zamanda diyabet, kalp-damar hastalıkları ve kanser başta olmak üzere pek çok kronik metabolik hastalığa, Alzheimer ve Parkinson gibi önemli nörolojik hastalıklara karşı da korunma sağlıyor.
Kilo vereceğim derken kafein zehirlenmesi yaşayabilirsiniz
Klorojenik asidin faydalarıyla ilgili açıklama yapan ODTÜ Gıda Teknolojileri Uzmanı Dr. Uğur Göğüş şu bilgileri paylaştı: “Kahve ile ilgili soru işaretlerinin oluşmasının en büyük sebebi içerisindeki kafein miktarıdır.
4 bardak kahve içtiğinizde içerdiği 400 mg kafeinden dolayı kendinizi biraz zinde ve dinç hissedebilirsiniz. Zira yeşil kahvede kafeinden çok daha yararlı, kanser düşmanı ve şeker emilimini azaltarak kilo verdiren klorojenik asit adlı bir madde var.
Bu maddenin kilo azaltıcı etkisi içinse en az günde 7 su bardağı kahve tüketmek gerekiyor ki 4 bardağın üzerine çıktıkça içindeki yüklü kafein miktarı yüksek tansiyon, yorgunluk, kalp yetmezliği dahil ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor; bu da kafein zehirlenmesi anlamına geliyor.
cnm kaçta yapmıştın kahvaltınımerhaba benım şimdi midem gruldadı ama açlık hissim yok yemek yesem mı yemesem mı bılemedım
kendını acıktı diye savunmaya alır dıye korkmuyor değilim
amin canımaaaaa hastaydı dua etmıstık allah rahmet eylesin cennet mekanı olsun karatay hocamıza uzun ömurler versın onu basımızdan eksık etmesın
bende çiyniyorum ama yemiyorum canım.merhabalar günaydın:)
dün akşam tarhana çorbası-közlenmiş patlıcakla karnıyarık-salata
sabah 08:00'de;
2 haşlanmış yumurta-yeşillik-zeytin-zeytinyağ-peynir-1çb ceviz
birşey soracaktım ben karanfili çok severim.. 4 saatlik süre içerisinde karanfil yememde sakınca olur mu acaba?