• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın. 3 gündür hastayım. Boğaz acısı, baş, ağrısı, dolgu dişlerime de vuruyor. 2 gündürde ağzımın tadı bozuldu. Dün paça çorbası yedim. Muz yedirmeye çalıştı arkadaşım ama çok yiyemedim. 4 tane muzu bir kere de yiyen ben. Akşam balık çorbası, sonrasında köfte ama köfteyi yiyemedim. Normalde köfte çok lezzetli gelirdi. Onu da bitiremedim. Salata yedim biraz. Eve gelince de nar mutlaka ye dediği için yedim. Sonunda dayanamadım ağrı kesici içtim. Ağrılarım azaldı.
Çok geçmiş olsun. Boğazlarınız için zencefilli limonlu bal tavsiye ederim bana çok iyi geliyor.

her gün mü spor yapıyorsunuz arkadaşlar ve neler yapıyorsunuz

buna en guzel kedi83 cevap verır....bırgun yapıp bırgun kaslarıı dınlendırmek lazım
Yürüyüş hergün yapılabilir. Ama bölgeselde 1 gün yapıp 1 gün dinlenmek gerekiyor. Haftada 3 gün yeter bölgesel. Yürüyüşü de kendine göre ayarlayabilirsin.

Yürüyüş hergün yapılabilir. Ama bölgeselde 1 gün yapıp 1 gün dinlenmek gerekiyor. Haftada 3 gün yeter bölgesel. Yürüyüşü de kendine göre ayarlayabilirsin.
o zaman 1 gün leslie 1 gün dinlenme 1 gün zumba 1 gün dinlenme yapıcam yürüyüş normal olarak yapıyorum zaten

o zaman 1 gün leslie 1 gün dinlenme 1 gün zumba 1 gün dinlenme yapıcam yürüyüş normal olarak yapıyorum zaten
Lesliede kardiyo, zumbada. Leslienin bölgesellerini mi yapacaksınız, yürüyüş programlarınımı. Hepsi yağ yakıcı programlar. Bölgesel pilates gibi sıkılaştırıcı egzersizler yapılmazsa sarkma olabilir.

Gunaydin sabah kahvaltim 2 yumurtadan omlet 15 tane zeytin 15 tane badem yesillik beyaz peynir
Baslangic tarihim:02.03.2015
Rumuz:Kosmetik
Yasim:39
Boy:162
Baslangickilom:63
Simdi:62.600
-400
Spor yapmiyorum
Yeni Gelen arkadaslar hosgeldiniz

Lesliede kardiyo, zumbada. Leslienin bölgesellerini mi yapacaksınız, yürüyüş programlarınımı. Hepsi yağ yakıcı programlar. Bölgesel pilates gibi sıkılaştırıcı egzersizler yapılmazsa sarkma olabilir.
leslie 5 mil onu yapıyorum plates için erken değil mi arkadaşım kilo vermem gerek kilo verdım ve sarkma oldu 20 kılo verdım şimdi de 10 kılo vermem gerek ama platesi kılo verme bıtınce sıkılaşmak için yap dıye söylediler kafam karışmadı desem yalan olur

sabah kahvaltı 08:30..
8 adet zeytin-beyaz peynir-1adet salatalık-marul-roka-2 yumurtadan omlet-1çb ceviz-2 adet günkurusu kayısı..

ama benim karnım acıkmaya başladı :KK57: niyeki acaba.. normal mi yani bu??? ilk günüm ondan olabilir mi? birde ben işteyken bu saatlerde ara öğün yapıyordum..vücut alışık olduğundan istiyor olabilir mi??

images[7].jpg

günaydın karataycı arkadaşlar:KK24:yeni gelenlerde hoşgelmiş
bugünkü menüm sabah 1 bardak elma sirkeli sıcak su (kabızım bide bu şekilde deneyeceğim)
2 yumurtadan maydonozlu ve dereotlu omlet
peynir, zeytin ve çiğ fıstık,1 gün kurusu (artık azalttım)
Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:62.3
Bu hafta:62.2
Fark:-100 (bu hafta regliydim ondanmı beilemiyorum ama çok az gitti, hiç kaçamak yok 1 ay olacak daha 2,5 kilo anca gitti:KK43::mad:
Toplam fark:2.500
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg

Günaydın arkadaşlar yeni haftada bol eksili günler diliyorum hepinize. Ben bu hafta normal düzenimde değildim bu yüzden sporumu da tam yapamadım yediklerimde tam Karatay olamadı maalesef. Biz ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışsak da çevre faktörü çok etkiliyor. Umarım bir gün herkes sağlıklı beslenir de etkilenecek bir faktör kalmaz. Yoklamamı da vereyim. Dediğim gibi haftamdan çok memnun değilim ama az da olsa eksilerde olmak moralime iyi geldi.

Rumuz: FarahFarah
Başlangıç tarihi: 1 Ocak 2015
Başlangıç kilosu: 96
Geçen hafta: 89.4
Bu hafta: 89.2
Fark: -0.200
Toplam fark: 6.8
Spor: yüzme (haftada 2) kardiyo ve egzersiz
Boy: 1,71
Hedef: İlk hedefim 89.9 du o sekizi görmekti elhamdülillah onu gerçekleştirdim şimdiki hedefim 85 en son hedefim ise 70 inş.

Gunaydin sabah kahvaltim 2 yumurtadan omlet 15 tane zeytin 15 tane badem yesillik beyaz peynir
Baslangic tarihim:02.03.2015
Rumuz:Kosmetik
Yasim:39
Boy:162
Baslangickilom:63
Simdi:62.600
-400
Spor yapmiyorum
Yeni Gelen arkadaslar hosgeldiniz

günaydın arkadaşlar bu sabahki menüm 2 yumurta peynir 4 zeytin roka badem

Başlangıç tarihi: 17.01.2015
Başlangıç kilo: 62.8 kg
Geçen hafta: 60.7 kg
Bu hafta: 60.1 kg
fark: -600 kg
Toplam fark: 2.7 kg
Hedef: 1. 58 kg 2. 55
kg veren herkesi kutlarım daha fazla vermeler dilerim

başlangıç tarihi :22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:63.6
bu hafta:63.1
beden :38-40-42 :)
fark:-500 g
tplm fark:7.8 kg

gül abla ne dese haklı .bu hafta yine tam karatay olmadı :( sadece 2gün tam yaptım :(

gül abla nedense kkk yapınca gözlerim karariyor . acaba kahvaltı hazırlama süreci uzun oluyor o esnada mi açıklıyorum. kahvaltıdan sonra acikmiyorum ama etraf karanlık kaliyor . doğruları bilmeme rağmen misafir gelince ben de onlara eşlik ediyorum :(

Back