Canlarim,bende cilt konusunda bir tecrubemi paylasmak istedim.Hindistancevizi yagi,cilt yenilenmesinde ve yapilanmasinda cooook faydali.Eczaneden almistim,kavanozun icinde,krem kivaminda.Yuzum icin baska hicbir koruyucu kullanmam ve de sogukta ellerin korunmasi icin.Ayrica bende makyaj temizliginde saf gulsuyundan hic vazgecmedim,enson yikadiktan sonrada hindistan cevizi yagi harika oluyor.
aaa kaania gelmiş hoş geldin canım nerelerdeydin günlerdir yoktun
selamm herkese konu çok ilerlemiş okuyamadım haftasonu ders çalıştım cuma da hastaydım giremedim ama herkesler iyi sanırım ben yne aynı kg dayım şaşırmadım atenbugünkü menumude paylaşayım kutuphaneye gdeyim
sabah kkk
öğle lahmacun ayran
azönce 1 tane daha ayran içtim
akşama ızgara et yada tavuk yerim sanırım
görüşürüzz
Ah sen yokken biz neler kaynattık nelerselamm herkese konu çok ilerlemiş okuyamadım haftasonu ders çalıştım cuma da hastaydım giremedim ama herkesler iyi sanırım ben yne aynı kg dayım şaşırmadım atenbugünkü menumude paylaşayım kutuphaneye gdeyim
sabah kkk
öğle lahmacun ayran
azönce 1 tane daha ayran içtim
akşama ızgara et yada tavuk yerim sanırım
görüşürüzz
Bugün 9:30'dan itibaren kaju fıstık, 1 portakal. 2 veya 3'e kadar kaju dan atıştıra atıştıra 1 paketi bitirdim. Saat 1-2 gibi biraz taze fasülye vardı ondan yedim. Bugün leptin çalışamadı. İnşallah eve yetişirsem düzgün bir yemek yiyebilirim.
geçen hafta 1.5 verdin hedefin altına düştün şimdi yiyerek hedefemi ulaşmaya çalışıyorsun
dünki menüm
sahurda....1 bardak süt 5-6 zeytin, fındık,fıstık, badem ve ceviz
iftarda......yeşil mercimek çorbası,salata,keten tohumlu yoğurt
spor..........belim ağrıyordu yapmadım
sıvı...........en az 3 lt su, siyah çay, yeşil çay ve kedi nin kahve alıntısından etkilenerek gece 12 de kahve yaptım evdekilere sırf metabolizmam çalışsın diye
Buna yemek denirse tabii. Düzgün birşey yiyemedim ki bu şekilde zaten almam ben.Hem en iyi gece çalışıyorya leptin, bugünde öyle olsun artık.
yemek yesen daha iyiydi hem doyacaktın hem tek seferde yediğin için leptinin gündüzde çalışacaktı....canın çektiği için yapacak bişey yok....sen çok spor yaptığın ve verecek kg olmadığı için sana kızmıyorum artık sadece başkaları örnek almasın diye yorum yazıyorum
Spor önceside içersen yararı olur. Tabi günde en fazla 2 fincan. Suyu çok iyi içiyorsun. Ben ancak 2 litre, bazen 1.5 bu aralar 2 yapmaya çalışıyorum hep. Zaten kiloma göre hesapladım, en az 1.65 içecekmişim, 2 litre yeterli bana.
yemek yesen daha iyiydi hem doyacaktın hem tek seferde yediğin için leptinin gündüzde çalışacaktı....canın çektiği için yapacak bişey yok....sen çok spor yaptığın ve verecek kg olmadığı için sana kızmıyorum artık sadece başkaları örnek almasın diye yorum yazıyorum
işyerinde yanıma bir şişe ve bir tupperwar dolusu alıyorum akşama kadar içiyorum ..evdede 1 lt lik cam şişeye ılık suyu dolduruyorum içinede limon sıkıp salona sehpaya bırakıyorum oturunca gözümün önünde gördükçe içiyorum, bir sürahide mutfakta dolu yanındada limon var mutfağa girdikçede bardağa suru doldurup içinede limon sıkıyorum ....bol içmek için her yerde su var
Mesela koca bir pasta yesem kızmayacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?