Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gül hanım, detoks yapmışsınız, nasıl uyguladığınızı anlatır mısınız? bende deneyeyim, hem tarif hem de kaç gün yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim

ben tarifi karataya göre değiştirdim ,,,,,

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI fazlası zararlı

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 20:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık (rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız (ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Öyle bir yazdın ki yapasım geldi valla :)

canım gülsuyu- zeytinyağı karışımı cilt için değil göz makyajı silmek için...kaşlara ve kirpiklerede faydası var

bu güzelmiş canım.bana dokunuyor iyiymiş..diyetteyim diyince gerçekten de nispet yapıyorlar gül ablanın da dediği gibi..

abla var ya öyle yapanları gırtlakyasım oluyor ama tutuyorum kendimi ben de..özellikleke kv ve görümcem çok yapıyolardı bana ilk hamileliğimden sonra da zayıflamaya çalışırken.mesela benim en sevdiğim yemek zeytinyağlı yaprak sarması.normalde kendileri sevmez ama bana nispet değil mi karşımda şapırdata şapırtada yerlerdi..:)ay ne güzel ablacım inşallah benim de hç canım çekmeyecek.maşallah size...
ben ilk hamileliğimde de çok kg almıştım.ama az az sık sık yedim 30 kg verdim.

30Kg mu verdin ????

canım gülsuyu- zeytinyağı karışımı cilt için değil göz makyajı silmek için...kaşlara ve kirpiklerede faydası var

Sadece gül suyunu bende tonik olarak kullanırdım, şimdi laktik asitle karıştırıp arada kullanıyorum. Zeytinyağını da göz makyajını temizlemek için kullanıyorum ama pamuğu ıslatıp sürüyordum, Gül abla güzel bir çözüm buldu, gül suyuyla karıştırıp direkt pamuğa döküp temizleyebileceğiz. Çok iyi temizliyor, normal temizleyiciler galiba yağ bezesi yapabiliyormuş o kişiye göre değişir, ben hiç kullanmadım zaten hazır göz makyajı temizleyici. Zeytinyağını cilde de uygulayabiliriz, tabii emin olduğumuz kaliteli zeytinyağı cilt için yararlı, hatta Karatay kitabında da yazıyor. Yağ sürmek cildi yağlandırmaz, sürebilirsiniz, yazıyı bulup unutmazsam aynen yazarım. :)

güle güle kullan canım...benim 3 aydır hala 1 kg bitmedi

Annem bu tuzlar eskiden köyde kullanılırdı, çuvala koyulurdu, alıp alıp atarlardı yemeklere diyor. Yani öğütücüye de ihtiyaç duymuyorlardı. Ama salatalar için öğütücü mutlaka olmalı.

arkadaşlar bu detoksun KARATAYLA ilgisi yok...hatırlatmak isterim.....

zorda kalınca yapın.... kaçamak yapıp yapıp bunu yapmanın bir anlamı olmaz...

bu duraksamalarda yapılması gerekiyormuş vücudu şaşırtmak için...ben 7 ayda 3 kere yaptım....zararlı olabilir bazılarının tansiyonu düşüyor halsizlik oluyor

hadi bakalım hayırlısı başlayayım zaten temel mantık her zaman oldugu gibi
un tuz şekerden uzak durmak :)

tuz derken rafine tuzlardan uzak kalınacak...kristal kaya tuzu 84 mineralli olduğu için uzak durmaya gerek yok faydası çok özellikle selülitlere cankirituzu sitesine girip incelerseniz faydaları saymakla bitmiyor

karatayda can çekmesi olmuyor herşeyi yiyebiliyoruz çünki bu rejim değil sağlıklı beslenme yan etkiisde zayıflama
zeytinyağlı yaprak sarması rahatlıkla yiyebilirsin ama içine prinç değil bulgur koyacaksın

Canlarim,bende cilt konusunda bir tecrubemi paylasmak istedim.Hindistancevizi yagi,cilt yenilenmesinde ve yapilanmasinda cooook faydali.Eczaneden almistim,kavanozun icinde,krem kivaminda.Yuzum icin baska hicbir koruyucu kullanmam ve de sogukta ellerin korunmasi icin.Ayrica bende makyaj temizliginde saf gulsuyundan hic vazgecmedim,enson yikadiktan sonrada hindistan cevizi yagi harika oluyor.

gerçekten çok üzüldüm.. anne olunca insan böyle durumları daha iyi anlıyor.. Allah size güç versin, evladınıza güzel günler göstersin.. yazacak bişey bulamıyorum.

çok sağolun teşekkür ederim ben de bu hafta da kilo veremezsem uygulayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…