- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hanımlar merhaba ben de karatay diyeti yapıyorum 1 aydan fazla zamandır. ama malesef kilo verimim durdu, yani sürekli tartıda bi fazla bir eksik çıkıyorum, dolayısıyla hep yerimde sayar haldeyim.
arada kaçamaklarım oluyor belki sebep bunlar olabilir, sporu da malesef her gün yapamıyorum belki de bundan..su tüketimim çok iyi 2 ltnin altına düşmüyorum, bitki çaylarını hiç ihmal etmiyorum..geçen sene ara öğünlü bi diyetle 3 ayda 11 kilo vermiştim ama 7sini geri aldım, tamamen kendi hatamla.. ama artık uzun vadede geri dönmeyecek şekilde kilo vermek istiyorum, o nedenle karatayın kitabını okudum ve çok etkilendim. şeker isteğim, acıkınca asabileşmelerim vs geçti. o nedenle bırakmak da istemiyorum ama kilolar gitmiyor..
gül hanım, detoks yapmışsınız, nasıl uyguladığınızı anlatır mısınız? bende deneyeyim, hem tarif hem de kaç gün yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim
arada kaçamaklarım oluyor belki sebep bunlar olabilir, sporu da malesef her gün yapamıyorum belki de bundan..su tüketimim çok iyi 2 ltnin altına düşmüyorum, bitki çaylarını hiç ihmal etmiyorum..geçen sene ara öğünlü bi diyetle 3 ayda 11 kilo vermiştim ama 7sini geri aldım, tamamen kendi hatamla.. ama artık uzun vadede geri dönmeyecek şekilde kilo vermek istiyorum, o nedenle karatayın kitabını okudum ve çok etkilendim. şeker isteğim, acıkınca asabileşmelerim vs geçti. o nedenle bırakmak da istemiyorum ama kilolar gitmiyor..
bende de yumurta tiksintisi vardı lisedeyken kimya dersinde laboratuvarda deney yaparken öğretmen bişey koklattı bize bu kokmuş yumurta kokusudur burdan aklınıza gelsin adı dedi..o günden sonra 33 sene haşlanmış yumurta yemedin yağda da ayda 1-2 yerdim o koku aklıma geldiği için,.....karatay ı da 2 yumurta ye göbeğin erisin diye duydum TV de gazete reklamında ben nasıl yiyebilirimki hemde günde 2 tane neyse araştırdım başlamaya karar verdim kızım bu yumurtayı tiksinsen de yiyeceksin yoksa bu göbek ve karaciğer yağlanması gitmeyecek dedim ve zorda olsa yedim sağlık ve zayıflama tiksintiden ağır bastı psikolojik bozukluk karatayla düzeldi, hergün 2 tane yiyebiliyorum arasırada haşlama yapıyorum .....
afiyet olsun canım,
gül hanım, detoks yapmışsınız, nasıl uyguladığınızı anlatır mısınız? bende deneyeyim, hem tarif hem de kaç gün yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim