Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

[QUOTEya _Saliha_, post: 39718486, member: 641642"]cook güzel olmuş zeze eline sağlık...

bu arda arzu ne oldu kız kilon aynı ?? pissst. ..[/QUOTE]
Sorma yA bu hafta sabit kaldım sendede öyle olmuş bu hafta kimse fazla kilo vermemiş kötü bir hafta oldu haftaya inşallah benim Motel sıfır ümitler haftaya kuzum

Rumuz: rengarenknesli
Başlangıç tarihi:09/02/2015
Başlangıç kilosu 76,4
Geçen hafta:76
Bu hafta:76,4
Fark: -0,4
Toplam fark:0
Beden: 42
Spor: yürüyüş / leslie/eliptik bisiklet/plates
Boy: 1,69

Başlangıç tarihi: 17.01.2015
Başlangıç kilosu: 62.8
Geçen hafta: 60.9
Bu hafta: 60.7
Fark: -200
Toplam fark:2.100
Spor: 2 defa 15dk dans
Boy: 1.63
Hedef:1. 58 2. hedef 55

aramıza hosgeldınız
regl mı yakın kı

Rumuz: cirkinordek30
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:77,0
Bu hafta:76,3
Fark: -700 gr
Toplam fark:-4,5 kg
Spor:1 gün fitness 2 gün yürüyüş
Hedef: ilk hedef 65 ikinci 55

miyavsu canan hocanın sayesinde hep dua ediyorum ona . :)

miyav su daha güzel haberlerini bekliyoruz :)

b12 ve D vıtamınını nasıl oluyorsun canım... karatay dıyetı ıle saglıklı ve uzun yasıyoruz sayfasına alphinrosa yaz ben senı bulurum canm...kg da hıc kıpırdama yok spor yapmıyosmusun canım
ah acanım ah o tatlılar herseye care sanıyorsunuz ama sızı daha da uzacek kg ları aldırıyorlar....

ellerıne saglık canım

kg veren herkesı tebrık ederım
ben sayfanın admınıyım canım, hemde burada cıtır olmaya calısın fıstıkların ablalarıyım

sen kımın ablasının bakalım kardesınde buradaymıs
Sabah: KKK 7.15
Öğlen yemeği: 2 tane dalyan köfte cacık 12.15
Akşam yemeği : 1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt salata turşu 18.00
Akşam yemeği nden önce 1 saat yürüdümm
afoyet olsun canım menun de guzel olmus

Oğretmen cnm yok bizde kantin merkezi yerde oldugumuz icin evden getirme yok bizde ben evden getirsem me getirebilirim ki doyurucu biseyler olmasi lazim

barbunya-mercimek salatası,karnabaharlı-brokolili yoğurt,mecburen akşamdan yapılmış salata,soslarını sonradan katabilirsin,mercimekli köfte. ,et köfte -salata ve ayran,peynirli-vevizli salata. bunları ben uzakta çalışıyorken götürüyordum.
arkadaşlarda önerisini yazarsa belki daha iyi olur.

Çok güzel menüler cikio :)) çok saol tatlim denicem İNŞAALLAH

Bende yagmurcucunun ablasiyimBugün kardesime süpriz yaptim bende aramiza katildim ve kardesime hodri meydan dedim kilolarimiz ayni
Ben karatay hakkinda cok bilgim yok ama artik sizi sorularimla bunaltirim
Aksam birtane lahmacun yedim 1 tanede ayran ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…