Akşam balik yedim onu goturememyani yalnizda goturebilirsin . akşam ne yedin ?onu ssaklama kabına koyup bi de yogurt koyup bi kaba . çok güzel olur . kantinciniz kizmasin sonra : D
m
miyav su bu cok guzel bi haber :)[
çok teşekkür ederim salihacıgım sayende
Rumuz: rengarenknesli
Başlangıç tarihi:09/02/2015
Başlangıç kilosu 76,4
Geçen hafta:76
Bu hafta:76,4
Fark: -0,4
Toplam fark:0
Beden: 42
Spor: yürüyüş / leslie/eliptik bisiklet/plates
Boy: 1,69
Başlangıç tarihi: 17.01.2015
Başlangıç kilosu: 62.8
Geçen hafta: 60.9
Bu hafta: 60.7
Fark: -200
Toplam fark:2.100
Spor: 2 defa 15dk dans
Boy: 1.63
Hedef:1. 58 2. hedef 55
aramıza hosgeldınızEki Görüntüle 1437879 Kizlar iyi günler! Bende size katilmak istiyorum eyer Kabul ederseniz? Kizkardesimde aranizda oda yeni basladi kilolarimiz ayni benide kabul edin
Rumuz :Kosmetik
Baslangic:3.03.2015
Kilo:63
Boy:1.62
Hedef:58
Siz Kabul etmeden ben yazayim dedimO tabakta Benim sabah kahvaltimdi
regl mı yakın kıbugün bildirim yapmak hiç içimden gelmiyoracaba neden
Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:16/02/2015
Başlangıç kilosu 56,4
Geçen hafta:55,9
Bu hafta:56,3,
Fark: +400 gr
Toplam fark:-100 gr
Beden: 38
Spor: kızımın keyfine göre yürüyüş
haftaiçi nedense 57 lere gelmiştim ödemmiydi ne şimdi başlangıç kiloma döndüm yerimde sayıyorum offff
kızım hastaydı kahvaltı yapamadım sadece öğlen 1 kutu ayran
saat 1 de 2 yumurtadan peynirli omlet
yeşillik
Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:62.3
Fark:-800
Toplam fark:1.60
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg
Rumuz: cirkinordek30
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:77,0
Bu hafta:76,3
Fark: -700 gr
Toplam fark:-4,5 kg
Spor:1 gün fitness 2 gün yürüyüş
Hedef: ilk hedef 65 ikinci 55
Vücut alışıyosa iyi de karaciğer daha fena yağlanır mı diye tırstımBendede oldu ilk etapt kuruyemiste yagliy sonra vucut alisiyo
b12 ve D vıtamınını nasıl oluyorsun canım... karatay dıyetı ıle saglıklı ve uzun yasıyoruz sayfasına alphinrosa yaz ben senı bulurum canm...kg da hıc kıpırdama yok spor yapmıyosmusun canımselam kızlar her nedense ben de hiç içimden gelmeyerek bildirim yapıyorum,sıfır kaçamak,emzirme ve düzenli spora rağmen sadece dört haftada bir kilo gitmişnormal mi?üstelik b 12 ve d iğnelerimi de oluyorum.sabırla yine devam edeceğim ama. 12 ayda 12 kg eder demi.face im yoktu sırf canan hoca için face hesabı açtım.gül hanım nasıl iletişime geçebiliriz .sizi tanımak isterim(hikayenizi). hafta içi 2,5 hafta sonu iki öğün yapıyorum.
Rumuz:alphinrosa
Başlangıç tarihi:02/02/2015
Başlangıç kg:67.5
Geçen hafta:66.4
Bu hafta:66.4-66-5
Fark:0
Toplam fark:1000
Beden:42-44
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 kg...ikinci 55 kg
ah acanım ah o tatlılar herseye care sanıyorsunuz ama sızı daha da uzacek kg ları aldırıyorlar....Cumartesi biseye üzüldüm ve çareyi çikolatada aradım.sonra bu sabaha kadar çok kötü beslendim...çok şükür ki kilo almamisim.kitaba tekrar bi göz attım ve tekrar motive oldum yola devam edeceğim insallah:))
Bi de omega 3 ve d Vit destegine başlasam yürüyüşü de hergün yapsam çok daha hızlı gideceğine inanıyorum bu kiloların
Iyi ki burası var gül abla Saliha arzucuk kedi Zeze ve tüm diğer arkadaşlar var:)))))
ellerıne saglık canımHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
02.03.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR
KİLO VERENLER
1. yagmurcucu -800
2.çirkinördek30 -700
3. farahfarah -700
4. feraye -200
SABİT KALANLAR
alphinrosa
arzucuk25
merverasyon
minicopper
saliha
KİLO VEREMEYİP Bİ DE ÜSTÜNE KİLO ALANLAR
melekimsi +100
rengarenknesli +400
zeze_35 +400
unuttuğum veya yanlış yazdığım olmamıştır inşş varsa hakkınızı helal edin
isim listesini alfabetik sıraya göre yaptım hak geçmesinn
kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenlere de nasip olması dileğiyleee...
ben sayfanın admınıyım canım, hemde burada cıtır olmaya calısın fıstıkların ablalarıyımKizlar hic birinizi tanimiyorum dahaAma nasil olsa hepimiz ayni amac icin bu yoldayiz
Bu bildirimi yapan arkadasin ellerine saglik saglikta neyi farkettim bu bildirimlerle haftada birkere rezilde oluyoruz vezirdeYani pes etmek yok kizlar Sen Kilo veremiyenlerin yaninda ciglik atiyorsun bence sen onlara vur Akillari baslarina gelsin Kilo versinler
afoyet olsun canım menun de guzel olmusSabah: KKK 7.15
Öğlen yemeği: 2 tane dalyan köfte cacık 12.15
Akşam yemeği : 1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt salata turşu 18.00
Akşam yemeği nden önce 1 saat yürüdümm
Oğretmen cnm yok bizde kantin merkezi yerde oldugumuz icin evden getirme yok bizde ben evden getirsem me getirebilirim ki doyurucu biseyler olmasi lazim
afıyet olsun canım tavuk serbest gezenmıydıSaat 15:30da ayean ve 10~15 tane badem yer fıstığı yedim
Akşam : yazdan hazırladığım konserve taze fasulye
1 tavuk şiş
2~3 kaşık bulgur pilavı
Marullu cacık
Turp
b12 ve D vıtamınını nasıl oluyorsun canım... karatay dıyetı ıle saglıklı ve uzun yasıyoruz sayfasına alphinrosa yaz ben senı bulurum canm...kg da hıc kıpırdama yok spor yapmıyosmusun canım
gül hanım ,okan bey gibi yapmadılar iğneleri ikna edemedim dr u.zaten reçetede yazmadı .sağolsun sağlık ocağındaki hemşirenin dediği gibi yapıyorum.b12 5 adet ilk hafta hergün-sonra 3 adet haftada bir,2 adet ayda bir.d3 de 15 günde bir,fazlasına ikna ettim ettim(3 adet) yoksa kırıp içerim..omega 3 de hergün 2 adet.yürüyüş bantında 40 dak..yürüyorum.bu hafta 4 gün yürüyüş olmadı ben dahil tüm çocuklar hastaydı .ama sıfır kaçamak.bakalım bu hafta nasıl geçecek.görenler zayılamışsın biraz diyor ama tartılarda da görsek...
Çok güzel menüler cikio :)) çok saol tatlim denicem İNŞAALLAHbarbunya-mercimek salatası,karnabaharlı-brokolili yoğurt,mecburen akşamdan yapılmış salata,soslarını sonradan katabilirsin,mercimekli köfte. ,et köfte -salata ve ayran,peynirli-vevizli salata. bunları ben uzakta çalışıyorken götürüyordum.
arkadaşlarda önerisini yazarsa belki daha iyi olur.
Bende yagmurcucunun ablasiyimellerıne saglık canım
kg veren herkesı tebrık ederım
ben sayfanın admınıyım canım, hemde burada cıtır olmaya calısın fıstıkların ablalarıyım
sen kımın ablasının bakalım kardesınde buradaymıs
afoyet olsun canım menun de guzel olmus
Hosbulduk
aramıza hosgeldınız
regl mı yakın kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?