• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yağ oranım 26.5. kas oranım 34tü galiba ama kas oranımdan tam emin değilim daha çok yağ oranıyla ilgileniyorum :) .. spor sonrası protein ağırlıklı besmenmem de sakınca yok o zaman değil mi? saat 8 de geliyorum spordan
Sakınca yok, hatta gerekli olan o. Spor sonrası protein. Bence kas oranıyla da ilgilenmelisin. Yağ oranı düşük, kas oranı yüksek olmalı. Kasların güçlenmesi senin daha çok kalori yakmana yardımcı olur ve daha sağlıklı tabi ki. Kas derken, kaslı bir vücudumuz olamaz zaten. Pilatesle zaten kaslı görünmezsin, ama güçlü kasların olur.

bugün bildirim yapmak hiç içimden gelmiyor :KK43: acaba neden
Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:16/02/2015
Başlangıç kilosu 56,4
Geçen hafta:55,9
Bu hafta:56,3,
Fark: +400 gr
Toplam fark:-100 gr
Beden: 38
Spor: kızımın keyfine göre yürüyüş
haftaiçi nedense 57 lere gelmiştim ödemmiydi ne şimdi başlangıç kiloma döndüm yerimde sayıyorum offff

bugün bildirim yapmak hiç içimden gelmiyor :KK43: acaba neden
Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:16/02/2015
Başlangıç kilosu 56,4
Geçen hafta:55,9
Bu hafta:56,3,
Fark: +400 gr
Toplam fark:-100 gr
Beden: 38
Spor: kızımın keyfine göre yürüyüş
haftaiçi nedense 57 lere gelmiştim ödemmiydi ne şimdi başlangıç kiloma döndüm yerimde sayıyorum offff
zezem sendemi artısın napcaz böyle allahaşkına. seninde az kalmış dimi kaçtı hedefin. ben 50 lerde mumya olurum bana çok uçuk sayılarmış gibi geliyor

başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta kg:63,5
bu hafta :63, 5
fark:0
toplam fark:7, 4
spor:spor yok ama emzirme var
boy:1, 68
beden:38-40-42 (alt kismim 38-40.üst kisim40-42)
hedef 65 --59

aslında vu hafta uymadim bebeğime süt azalıyor , sutum azaldı diye . o yüzden karatay yapmadim benim bildirimimin pek bi önemi yok yani geçerli değil karataya göre :)

kızım hastaydı kahvaltı yapamadım sadece öğlen 1 kutu ayran
saat 1 de 2 yumurtadan peynirli omlet
yeşillik
Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:62.3
Fark:-800
Toplam fark:1.60
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg

zezem sendemi artısın napcaz böyle allahaşkına. seninde az kalmış dimi kaçtı hedefin. ben 50 lerde mumya olurum bana çok uçuk sayılarmış gibi geliyor
canım ben de artıyım evet senin gibi 400 gr almışım ama nasıl oldu inan anlamadım bi enteresanlık vardı başlangıç kiloma geri döndüm

başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta kg:63,5
bu hafta :63, 5
fark:0
toplam fark:7, 4
spor:spor yok ama emzirme var
boy:1, 68
beden:38-40-42 (alt kismim 38-40.üst kisim40-42)
hedef 65 --59

aslında vu hafta uymadim bebeğime süt azalıyor , sutum azaldı diye . o yüzden karatay yapmadim benim bildirimimin pek bi önemi yok yani geçerli değil karataya göre :)
Canım bende emziriyorum ama benimki artik bırakmak üzere 23 aylık: )
Ama Karatay emzirmeye engel degil ki canım aksine o kadar sağlıklı besleniyorsun ki sütün kalitesi artıyor: )

selam kızlar her nedense ben de hiç içimden gelmeyerek bildirim yapıyorum,sıfır kaçamak,emzirme ve düzenli spora rağmen sadece dört haftada bir kilo gitmiş:KK43: normal mi?üstelik b 12 ve d iğnelerimi de oluyorum.sabırla yine devam edeceğim ama. 12 ayda 12 kg eder demi.face im yoktu sırf canan hoca için face hesabı açtım.gül hanım nasıl iletişime geçebiliriz .sizi tanımak isterim(hikayenizi). hafta içi 2,5 hafta sonu iki öğün yapıyorum.
Rumuz:alphinrosa
Başlangıç tarihi:02/02/2015
Başlangıç kg:67.5
Geçen hafta:66.4
Bu hafta:66.4-66-5
Fark:0
Toplam fark:1000
Beden:42-44
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 kg...ikinci 55 kg

Canım bende emziriyorum ama benimki artik bırakmak üzere 23 aylık: )
Ama Karatay emzirmeye engel degil ki canım aksine o kadar sağlıklı besleniyorsun ki sütün kalitesi artıyor: )
minicooper benim mustafam da 8 martta 5aylik olacak . aslında doğru söylüyorsun . daha sağlıklı süt olur . yaa eşimde başımda diet yüzünden süt azaldı emmiyor diye yedirdibeni bu hhafta . ama ben anladım ki süt yüzünden değil minnosumun alt dişleri gozuktu çizgi çizgi sanırım ondan emmeyip ağlamış . öyledir değil mi? süt konusunda da sanırım ben tatlı vs yemeyince su içmiyorum .onu anladım ...suyu içmeye özen gisterecem

Rumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:15,12.2014
Başlangıç kg:79.600
Geçen hafta:69.800
Bu hafta:69.800
Fark:0
Toplam fark:9.800
Boy:1.61
Hedef:65sonraki 60
bu hafta neden böyle olduğunu biliyorum yaptığım kaçamak beni engelledi almamış olmak bile iyi diyelim haftaya inşallah bu hafta 68 zi görmek çok istiyodum

Rumuz: cirkinordek30
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:77,0
Bu hafta:76,3
Fark: -700 gr
Toplam fark:-4,5 kg
Spor:1 gün fitness 2 gün yürüyüş
Hedef: ilk hedef 65 ikinci 55

Cumartesi biseye üzüldüm ve çareyi çikolatada aradım.sonra bu sabaha kadar çok kötü beslendim...çok şükür ki kilo almamisim.kitaba tekrar bi göz attım ve tekrar motive oldum yola devam edeceğim insallah:))
Bi de omega 3 ve d Vit destegine başlasam yürüyüşü de hergün yapsam çok daha hızlı gideceğine inanıyorum bu kiloların

Iyi ki burası var gül abla Saliha arzucuk kedi Zeze ve tüm diğer arkadaşlar var:)))))

Cumartesi biseye üzüldüm ve çareyi çikolatada aradım.sonra bu sabaha kadar çok kötü beslendim...çok şükür ki kilo almamisim.kitaba tekrar bi göz attım ve tekrar motive oldum yola devam edeceğim insallah:))
Bi de omega 3 ve d Vit destegine başlasam yürüyüşü de hergün yapsam çok daha hızlı gideceğine inanıyorum bu kiloların

Iyi ki burası var gül abla Saliha arzucuk kedi Zeze ve tüm diğer arkadaşlar var:)))))
teşekkürler canım düşüncelerin için iyiki sen de varsın hepinizi çok seviyorummm

minicooper benim mustafam da 8 martta 5aylik olacak . aslında doğru söylüyorsun . daha sağlıklı süt olur . yaa eşimde başımda diet yüzünden süt azaldı emmiyor diye yedirdibeni bu hhafta . ama ben anladım ki süt yüzünden değil minnosumun alt dişleri gozuktu çizgi çizgi sanırım ondan emmeyip ağlamış . öyledir değil mi? süt konusunda da sanırım ben tatlı vs yemeyince su içmiyorum .onu anladım ...suyu içmeye özen gisterecem
Seninki çok kucukmuş canım Allah bağışlasın: ) su içmek sütü cok etkiliyor ben cocuk 7. Ayindayken diyetisyene Gittim emziriyorum sağlıklı zayiflayayim dedim 12 kilo verdim ama sonra hepsini kısa sürede geri aldım normal beslenme duzenine geçince biraz tatlıya yuklenince aldım: ((
O zamanlar karatayla ilgili cok bilgim yoktu yoksa yıllar once baslardim canım!!
Hem sütüm de daha kaliteli olurdu
Neyse daha gencim zararın neresinden donsek kardır: )))

02.03.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR

KİLO VERENLER

1. yagmurcucu -800 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
2.çirkinördek30 -700 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
3. farahfarah -700 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
4. feraye -200 :nazar::nazar:

SABİT KALANLAR

alphinrosa
arzucuk25
merverasyon
minicopper
saliha

KİLO VEREMEYİP Bİ DE ÜSTÜNE KİLO ALANLAR :KK20::KK20:

melekimsi +100 :mad:
rengarenknesli +400 :mad::mad::mad::mad:
zeze_35 +400 :mad::mad::mad::mad:

unuttuğum veya yanlış yazdığım olmamıştır inşş varsa hakkınızı helal edin
isim listesini alfabetik sıraya göre yaptım hak geçmesinn

kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenlere de nasip olması dileğiyleee...:KK15::KK15::KK15:

cook güzel olmuş zeze eline sağlık...

bu arda arzu ne oldu kız kilon aynı ?? pissst. ..

Back