- 19 Mart 2013
- 3.523
- 2.160
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy minik kelebekcim tanışmamışız seninle hoşgeldin kuzum. hedefine en kısa zamanda ulaşmanı dilerimRumuz: minikkelebekk
Başlangıç tarih : 02.03.2015
Başlangıç kg : 78.2
Boy:1.50
Hedef haftaya 76
bende 2 cocuklu (4 ve 5 yasında 2 erkek)40 yasında calışan bir anneyim atasehir istanbuldayım iş yerişm maslakta.oy minik kelebekcim tanışmamışız seninle hoşgeldin kuzum. hedefine en kısa zamanda ulaşmanı dilerim
ben 2 çocuklu çalışan 38 yaşında bir anneyim bu arada
eşim fasulye tursusu almış soğan ve tereyag ile bir guzel pişirip yişyeceğiz karataya uyar sanırım değil mi?Günaydin citirlar menüm
Sabah 2 tane yumurtadan yapilmis peynirli omlet 7 tane siyah zeytin yagli havuc 2 bardak süzme Sade kahve
Öglen kefir 15 tane badem
Aksam taze fasulye kavurmasi yogurt
Günde 2 l yakin su
Herkeze huzurlu bir gün diliyorum
canım 5-6 da meyve yiyip akşam 8 de yemek yemen leptinini bozuyor arası yakın bence meyve yeme 5-6 gibi akşam yemeğini ye daha iyi olurrgunaydın kızlar;
sabah 7:00 yumurta zeytin peynir ceviz dereotu gun kurusu bol su yedim içtim
bu hafta daha iyi olacağına inanıyorum
öglen de 12 30 gibi yiyorum
5-6 gibi de bir meyve yiyorum biliyorum meyve iyi değil
akşam da evde 8 de yemek yiyoruz
5-6 ve 8 için ne uygulayayım önerilerinizi bekliyorum iş yerinde 5-6 da daha guclu yşyip evde 8 de yemesem mi ama 5-6 da işyerinde ne yiyebilirim. yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.
genelde evde karataya uygun yemek varsa onu yiyorum 8 de yoksa yememeye calışıyorum (sebze veya et vs)
evde yapsaydın olurdu fakat satın alınan turşu yemiyoruz ev yapımı olsaydı daha güzel olurdu :)eşim fasulye tursusu almış soğan ve tereyag ile bir guzel pişirip yişyeceğiz karataya uyar sanırım değil mi?
canım klasik karaty kahvaltısı oluyorArkadaslar kkk ne oluyor? Kk olsa karatay kahvaltisi diyecegim de kkk nin acilimi nedir?
memnun oldum canımBende yagmurcucunun ablasiyimBugün kardesime süpriz yaptim bende aramiza katildim ve kardesime hodri meydan dedim kilolarimiz ayni
Ben karatay hakkinda cok bilgim yok ama artik sizi sorularimla bunaltirim
Aksam birtane lahmacun yedim 1 tanede ayran ictim
hıc yeme canım bı faydası yok...arkadaslar ben yurtta kalıyorum.
yumurta var her sabah ama tabii doğal değil.
yine de yemeye devam edeyim mi sizce
boyuna gore kg fazla canım biran önce vermelısınRumuz: minikkelebekk
Başlangıç tarih : 02.03.2015
Başlangıç kg : 78.2
Boy:1.50
Hedef haftaya 76