yanlis olmus sanki bildirimin tekrar konrol er verdinmi aldinmi anlamadimRumuz: rengarenknesli
Başlangıç tarihi:09/02/2015
Başlangıç kilosu 76,4
Geçen hafta:76
Bu hafta:76,4
Fark: -0,4
Toplam fark:0
Beden: 42
Spor: yürüyüş / leslie/eliptik bisiklet/plates
Boy: 1,69
aynen martı boş geçmek istemiyorum. sahi c.tesi temizlikte tartımı kırdım eşime dedimki git bana 100gr da olsa eksik tartan bi tartı al 75 görüm motivem yenilensin değilse takılıp kalıcam dalga geçti benlehedefim 3 4 kilo verip 53 52 olmak bakalım ama mart ayında olcak inş bu ay taviz vermicem bahar geliyor kendime gelmem lazım
elıne sağlık02.03.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR
KİLO VERENLER
1. yagmurcucu -800
2.çirkinördek30 -700
3. farahfarah -700
4. feraye -200
SABİT KALANLAR
alphinrosa
arzucuk25
merverasyon
minicopper
saliha
KİLO VEREMEYİP Bİ DE ÜSTÜNE KİLO ALANLAR
melekimsi +100
rengarenknesli +400
zeze_35 +400
unuttuğum veya yanlış yazdığım olmamıştır inşş varsa hakkınızı helal edin
isim listesini alfabetik sıraya göre yaptım hak geçmesinn
kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenlere de nasip olması dileğiyleee...
aldım canım zezem yapmış zaten listeyi eline sğlıkYanlis
yanlis olmus sanki bildirimin tekrar konrol er verdinmi aldinmi anlamadim
canım kilo almış 400 gr eksi yazdığına bakma listem doğru :) tabi yanlış da olabilirdiYanlis
yanlis olmus sanki bildirimin tekrar konrol er verdinmi aldinmi anlamadim
Hoşbuldum canım.Biliyorum orayı canım ama sen bizim pazara in hem yürüyüş olur organik satıyor herşeyi sebze meyve süt yumurta yağ peynir ne buluyorsa getiriyor adamlar ben ordan alıyorum peyniri yumurtayı her ne kadar karatay yapmadıysamda organik beslendim organik şişko oldum anlıyacağın.Aslında ben pasta kurabiye işinede dadandım biraz yeni fırında alınca akraba kızlarıda yarıyıl tatilindeydiler her akşamımız parti gibiydi küçükoğlana doğumgünü görümcemin kızına söz her şeyleride ben yaptım söz pastasını falan gelde alma zaten kiloya meyilli bir vücudum var.Bakalım bu sefer vermem lazım.Hoşgeldin, geçen gün seni andım. Sizin oralardan malatya yöresel ürünler satan bir yerden, yumurta, ceviz aldım. Yaşlı bir amcayla, genç bir kız var. :)
Dayanın beklerim valla ben hep evdeyim nasılolsa.Bana uğramanız için diyet yapmama gerek yok başımın üstünde yeriniz var.seraym hosgeldın canımmmm
buradan bısey demeyecegım dun facebooktan soyleyecegımı soylemıstım
bundan sonra kaçamak yok doyana kadar yıyeceksın sunu sevmem az yedım yok
istanbula gelınce kedi83 ile kapına dayanırızbu yetmez seni pataklamak ıcın
Hoşgeldin canım tam yerindesin.Afiyet olsun.Eki Görüntüle 1437879 Kizlar iyi günler! Bende size katilmak istiyorum eyer Kabul ederseniz? Kizkardesimde aranizda oda yeni basladi kilolarimiz ayni benide kabul edin
Rumuz :Kosmetik
Baslangic:3.03.2015
Kilo:63
Boy:1.62
Hedef:58
Siz Kabul etmeden ben yazayim dedimO tabakta Benim sabah kahvaltimdi
Liste için ellerine sağlık haftaya bende girecem inşaallah o listeyeHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
02.03.2015 TARİHİ İTİBARİYLE KİLO BİLDİRİMİ YAPANLAR
KİLO VERENLER
1. yagmurcucu -800
2.çirkinördek30 -700
3. farahfarah -700
4. feraye -200
SABİT KALANLAR
alphinrosa
arzucuk25
merverasyon
minicopper
saliha
KİLO VEREMEYİP Bİ DE ÜSTÜNE KİLO ALANLAR
melekimsi +100
rengarenknesli +400
zeze_35 +400
unuttuğum veya yanlış yazdığım olmamıştır inşş varsa hakkınızı helal edin
isim listesini alfabetik sıraya göre yaptım hak geçmesinn
kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenlere de nasip olması dileğiyleee...
Çok teşekkür ederimKitapta 2 kibrit kutusu kadar yazıyordu yanılmıyorsam: )
evet tartıldım canım şuan 90 kg olmuşumAllah iyilik versin miyavsu :) hepimize ..
hiç tartildin mi ne yaptın minnos:)
Oğretmen cnm yok bizde kantin merkezi yerde oldugumuz icin evden getirme yok bizde ben evden getirsem me getirebilirim ki doyurucu biseyler olmasi lazimiyi akşamlar miyavsu . saol canım:) sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
ferayee meslegin ne canım? biz geçen sene okulda öğlen araları tüm arkadaslar evden getirdigimiz şeyleri yiyorduk . kantin ve yakın yerde lokanta vs yoktu . salata bile yapıyorduk akşamdan hazırlayıp dolapa koyup sabah giderken yanımızda yemegimizi tasiyorduk :) tabi etrafındaki insanların aynı kafadan olması lazım.
miyav su bu cok guzel bi haber :)evet tartıldım canım şuan 90 kg olmuşum
yani yalnizda goturebilirsin . akşam ne yedin ?onu ssaklama kabına koyup bi de yogurt koyup bi kaba . çok güzel olur . kantinciniz kizmasin sonra : DBen kahvaltimi 9 da yaptim öğle 14 de aksam 18.30 sizce saat aralari iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?