Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

p.tesi menumu yazayım
sabah kalkınca 2 brd su ve 1 bardak limonlu maydonozlu su
7,30 da 1 muz 1 kivi tarçınlı+1 bardak kefir+4 ceviz
13,00 de et sote+1 kuru biber dolması+2 kaşık kıymalı atlıcan+2 kaşık bulgur pilav
18,30 da salata+ yaprak sarma ( bakla+yarma+bulgur ve mercimekle sarıldı)+yogurt
spor öplen 30dk yurume

Rumuz: minikkelebekk
Başlangıç tarih : 02.03.2015
Başlangıç kg : 78.2
Boy:1.50
Hedef haftaya 76
oy minik kelebekcim tanışmamışız seninle hoşgeldin kuzum. hedefine en kısa zamanda ulaşmanı dilerim
ben 2 çocuklu çalışan 38 yaşında bir anneyim bu arada

Günaydın Kızlar...
kahvaltım: 1 bardak süt 07.15 te yapıldı
2 yumurta
bol peynirli maydanoz dereotu salatası ( yeşilliği anca böyle yiyebildim güzel de oldu) 6 tane zeytin
1/3 çb badem fındık (kuruyemiş çok yiyemiyorum bu kadarı bana yeter)

gunaydın kızlar;
sabah 7:00 yumurta zeytin peynir ceviz dereotu gun kurusu bol su yedim içtim
bu hafta daha iyi olacağına inanıyorum
öglen de 12 30 gibi yiyorum
5-6 gibi de bir meyve yiyorum biliyorum meyve iyi değil
akşam da evde 8 de yemek yiyoruz

5-6 ve 8 için ne uygulayayım önerilerinizi bekliyorum iş yerinde 5-6 da daha guclu yşyip evde 8 de yemesem mi ama 5-6 da işyerinde ne yiyebilirim. yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.

genelde evde karataya uygun yemek varsa onu yiyorum 8 de yoksa yememeye calışıyorum (sebze veya et vs)

oy minik kelebekcim tanışmamışız seninle hoşgeldin kuzum. hedefine en kısa zamanda ulaşmanı dilerim
ben 2 çocuklu çalışan 38 yaşında bir anneyim bu arada
bende 2 cocuklu (4 ve 5 yasında 2 erkek)40 yasında calışan bir anneyim atasehir istanbuldayım iş yerişm maslakta.

eşim fasulye tursusu almış soğan ve tereyag ile bir guzel pişirip yişyeceğiz karataya uyar sanırım değil mi?

canım 5-6 da meyve yiyip akşam 8 de yemek yemen leptinini bozuyor arası yakın bence meyve yeme 5-6 gibi akşam yemeğini ye daha iyi olurr

berkuras işyerinde ne yiyebileceğini sormuşsun canım akşamdan kalan yemeklerinden getir getirmeye uygun olanlarından zeytinyağlı tüm yemekler olur ısıtmak da istemez salata yap bol yeşillikli peynirli falan yemek sipariş verebiliyorsan çorba köfte kebap yiyebilirsin

memnun oldum canım

harika olmuş hadı bakalım kım daha ıstıkrarlı olup kg larından kurtulacak,,,aynı evdeysenız cok daha ıyı olur bırbrıınızın kacamaklarına engel olursunuz

lahmacun ayda bır yemeye calısın baslarda bı daha yemeyın sonucta hamur insülin direncini bi kırın bakalım
arkadaslar ben yurtta kalıyorum.
yumurta var her sabah ama tabii doğal değil.
yine de yemeye devam edeyim mi sizce
hıc yeme canım bı faydası yok...
Rumuz: minikkelebekk
Başlangıç tarih : 02.03.2015
Başlangıç kg : 78.2
Boy:1.50
Hedef haftaya 76
boyuna gore kg fazla canım biran önce vermelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…