Sakınca yok, hatta gerekli olan o. Spor sonrası protein. Bence kas oranıyla da ilgilenmelisin. Yağ oranı düşük, kas oranı yüksek olmalı. Kasların güçlenmesi senin daha çok kalori yakmana yardımcı olur ve daha sağlıklı tabi ki. Kas derken, kaslı bir vücudumuz olamaz zaten. Pilatesle zaten kaslı görünmezsin, ama güçlü kasların olur.yağ oranım 26.5. kas oranım 34tü galiba ama kas oranımdan tam emin değilim daha çok yağ oranıyla ilgileniyorum :) .. spor sonrası protein ağırlıklı besmenmem de sakınca yok o zaman değil mi? saat 8 de geliyorum spordan
zezem sendemi artısın napcaz böyle allahaşkına. seninde az kalmış dimi kaçtı hedefin. ben 50 lerde mumya olurum bana çok uçuk sayılarmış gibi geliyorbugün bildirim yapmak hiç içimden gelmiyoracaba neden
Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:16/02/2015
Başlangıç kilosu 56,4
Geçen hafta:55,9
Bu hafta:56,3,
Fark: +400 gr
Toplam fark:-100 gr
Beden: 38
Spor: kızımın keyfine göre yürüyüş
haftaiçi nedense 57 lere gelmiştim ödemmiydi ne şimdi başlangıç kiloma döndüm yerimde sayıyorum offff
canım ben de artıyım evet senin gibi 400 gr almışım ama nasıl oldu inan anlamadım bi enteresanlık vardı başlangıç kiloma geri döndümzezem sendemi artısın napcaz böyle allahaşkına. seninde az kalmış dimi kaçtı hedefin. ben 50 lerde mumya olurum bana çok uçuk sayılarmış gibi geliyor
Canım bende emziriyorum ama benimki artik bırakmak üzere 23 aylık: )başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta kg:63,5
bu hafta :63, 5
fark:0
toplam fark:7, 4
spor:spor yok ama emzirme var
boy:1, 68
beden:38-40-42 (alt kismim 38-40.üst kisim40-42)
hedef 65 --59
aslında vu hafta uymadim bebeğime süt azalıyor , sutum azaldı diye . o yüzden karatay yapmadim benim bildirimimin pek bi önemi yok yani geçerli değil karataya göre :)
minicooper benim mustafam da 8 martta 5aylik olacak . aslında doğru söylüyorsun . daha sağlıklı süt olur . yaa eşimde başımda diet yüzünden süt azaldı emmiyor diye yedirdibeni bu hhafta . ama ben anladım ki süt yüzünden değil minnosumun alt dişleri gozuktu çizgi çizgi sanırım ondan emmeyip ağlamış . öyledir değil mi? süt konusunda da sanırım ben tatlı vs yemeyince su içmiyorum .onu anladım ...suyu içmeye özen gisterecemCanım bende emziriyorum ama benimki artik bırakmak üzere 23 aylık: )
Ama Karatay emzirmeye engel degil ki canım aksine o kadar sağlıklı besleniyorsun ki sütün kalitesi artıyor: )
Rumuz: cirkinordek30
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 80,8
Geçen hafta:77,0
Bu hafta:76,3
Fark: -700 gr
Toplam fark:-4,5 kg
Spor:1 gün fitness 2 gün yürüyüş
Hedef: ilk hedef 65 ikinci 55
teşekkürler canım düşüncelerin için iyiki sen de varsın hepinizi çok seviyorummmCumartesi biseye üzüldüm ve çareyi çikolatada aradım.sonra bu sabaha kadar çok kötü beslendim...çok şükür ki kilo almamisim.kitaba tekrar bi göz attım ve tekrar motive oldum yola devam edeceğim insallah:))
Bi de omega 3 ve d Vit destegine başlasam yürüyüşü de hergün yapsam çok daha hızlı gideceğine inanıyorum bu kiloların
Iyi ki burası var gül abla Saliha arzucuk kedi Zeze ve tüm diğer arkadaşlar var:)))))
Seninki çok kucukmuş canım Allah bağışlasın: ) su içmek sütü cok etkiliyor ben cocuk 7. Ayindayken diyetisyene Gittim emziriyorum sağlıklı zayiflayayim dedim 12 kilo verdim ama sonra hepsini kısa sürede geri aldım normal beslenme duzenine geçince biraz tatlıya yuklenince aldım: ((minicooper benim mustafam da 8 martta 5aylik olacak . aslında doğru söylüyorsun . daha sağlıklı süt olur . yaa eşimde başımda diet yüzünden süt azaldı emmiyor diye yedirdibeni bu hhafta . ama ben anladım ki süt yüzünden değil minnosumun alt dişleri gozuktu çizgi çizgi sanırım ondan emmeyip ağlamış . öyledir değil mi? süt konusunda da sanırım ben tatlı vs yemeyince su içmiyorum .onu anladım ...suyu içmeye özen gisterecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?