• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kesinlikle hergun tartılma haftada en fazla 2 ki idealı aynı gunlerde 1 kez tartılmak
kesinlikle katılıyorum ben de o kadar kaçamak yapmamama rağmen kilo aldığımı gördüm ama bu hafta nedense her gün tartıldım Gül Hanımın dediği gibi böbrek üstü bezlerimin bi oyunu olabilir :)

merhaba tekrar.
ya ben 15.30 gibi iğde yedim. leptini engeller dimi.
neyse akşam yemeğinde yeşil taze fasülye ve salata yedim.
üstüne bir barda kefir içtim.

kızlar merhaba
sabah tartıldım 67.7 kilo çıktımmmmm.
68,1 kilo ile başlamıştım.
bu sabah kedinin unsu ekmeğini yapıcam.
yalnız videdoda ekmeği yapan kadın çok komik ya.
beğenmemiş heralde.
iyi yeah, iyi oldu işte, ekmek gibi değil ama falan diyo.
neyse yapınca size söylerim tadını.

Benim canim sıkkin kizlar.Aksam tartida 53.5 un altini goremedim.Bir iki gun once 52.9-53 u hic asmamistim aksamlari.Neyi yanlis yaptim anlamiyorum tartiya 2-3 gunum var ve sabah 52.3 un altini gorme ihtimalim cok dusuk.Bir haftadir agzima ekmek biskuvi makarna fast food cikolata namina bir sey koymadim.:( simdi aksam bile 52 lerde geziyor olmam gerekirken basladigim kiloda olursam sukredicem.Ogunlerde fazla mi yedim desem hepsini yazdim size.Velhasil moralim cok bozuk. :(

images (1).jpg

zezem geçen hafta 76,00 dım ne güzel 100gr versem 75,9 görcem dedim gene heveslendim ama husran 76,4 le +400 deyim üstelik regl de bitti geçen hafta başı regl dim biliyorsun kiloma yansımıştır dedim onada heveslendim. ama hala sayyom yerimde yine ibre yukarı vurdu. dün balıkla helva yedim biraz abarttım sanırım o helva su tuttu ama bahanem yok. şu an sınır kilodayım ve en ufak bi kaçamak hemen kilo yapıyor bana zaten musaitim almaya da. durum bu. hafta başı için bir plan yapıcam. karataydan şaşmıcam ama çiğ sebze beslenmesine ağırlık vericem. protein de baklagillere ağırlık vericem. hayvansal gıdadan ziyade bitkisel protein yıcem yapabilirsem bu bana çok yol kattetirir daha önce yaptım ama ozaman çocuklar 15 tatil için kızkardeşimdeydi evde yemek pişirmedim hep çiğ beslendim 3kg vermiştim. şimdi çocuklarla bu iş nasıl yurur bilmiyom mecbur yemek pişicek. acaba bu hafta pişecekleri liste yapsam hergun ne pişiceği belli olsa programdan sapmasam yapabilirmiyim şimdi bunu planlıyom
rengarenkcıgım kg gıtmıyor ama sende tam karataylık beslenmıyorsun kı mutlaka bır ogunde farklı bısey var, kendını bıze ve karataya bırak eskı yedıklerını unut meyve hergun yeme sebze agırlıklı degıl proteın agırlıklı beslen bak o zaman nasıl gıdecek
bu arada ben de kahvaltıda ceviz, fındık, peynir , zeytin yedim. yumurtayı almaya gidemedim dün. neyse bugün alıcam.
karataya uygun tarif araştırmalarım devam ediyor demiştim. şey biraz damak tadıma düşkünüm de:KK23:
araştırırken düdüklüde tavuk tandır tarifi buldum.(düdüklünün düdük kısmı inik ve susuz olarak 2,5 saatte küçük gözde pişiyormuş)
malum market tavukları çok kolay pişiyor zaten.
eğer köy tavuğunu bu şekilde yapmaya çalışırsam olurmu
deneyeniniz oldu mu hiç.
canım karatay a uygun yemeklerı fa ce book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında bulabilirsin 100 lerce çesit var
2 Haftadır sizleri sessiz sedasız izliyorum. Türkiye'nin 4 bir tarafındansınız ama mutlu bir aile ortamı yaratmışsınız tebrik ederim, sağlıklı kilo vermeye çalışan arkadaşlara da istediğiniz kilolara inme aşamasında başarılar dilerim. :KK39:
aramıza hosgeldınız bız sanal bır aıleyız yenı gelene hız yabancılık cektırmeyız

Back