- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
Anladım canım da bende aksam yemeğine 5 saatten az kaldığı icin yemedim: (( ama hata yapmışım: (Kötü yapmışsın, yoğurt, çorba, kefir, yanında çok az kuruyemiş yiyebilirdin. Ya da sebze. Önemli olan en az 4-5 saat birşey yememek. Dışarıya çıkınca yanında kuruyemiş götürebilirsin. Ben ilk karataya başladığımda 4 gün olmuştu sanırım, arkadaşımın düğünü vardı, bütün gün dışarıda olacağım, yanında. Yanıma fındık aldım, onlar poğaça yediler, ben de fındık atıştırdım.
Günaydın Hatunlarrrr
Sabah Kahvaytım:1 bardak süt
2 yumurta
9 zeytin ve peynir
kuruyemişi öğlen yicem öğle yemeği çok kötü o yüzden kuruyemişle geçiştircemm
Yalniz kizlar bu yer fistiginin glisemik indeksi dusuk ama kalorisi cok yuksek yerken pek icime sinmedi acikcasi :/ devam eder miyim emin degilim.
canım o dediğin parmak izi beslenme olabilir kan tahlilini yapıyorlar senin ne yemen ne yememen gerektiğini saptadıkları dahası kişiye göre hazırlanan bir beslenme şekli diye biliyorum( onda hastalıklarında ortaya çıkıyor alerjilerin ona göre besleniyorsun) ömür boyu devam edebiliyorsun o bir diyet değil vücudun gereksinimini saptayıp ona göre beslenince zaten çok rahat kilo veriyorsungünaydın kızlar bende bugün kk kahvaltımı yaptım ve şuan spora gidiyorum herkese kolay gelsin biraz önce atv habere bir bayan 4 ayda 40 kilo vermiş kan degerlerine göre zayıflamışbu konu hakkında bilgisi olan var mı ????
canım sabahları havuç turp dereot yiyemiyorum yazı bekliyorum domates salatalık yiyebilmek için:) :)yeşillik yok zeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?