Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese Günaydın...
bugün işe yetişebilmek için tam kahvaltı yapamadım 1.5 yumurta ile yarım simit yedimm
gunaydın canım
afıyet olsun dıyemeyecegım o sımıtı begenmedım

NOT: yanınıza da, ısyerınızde hep cerezler olacak zor zamanlar ıcın kurtarıcı olarak

bekliyoruz öncesi sonrası en sevdiğim şey başarı hıkayesi

canım benım ıcın mahsuru yok ama okuyan bazı kısıler tepkı verıyor karatay sayfasında baska formuller nden gezıyor dıye istersen özelden mesaj at canım
tabi cnm olur
afıyet olsun ama o prinç ve bitterler olmadı
evet ama sırf pirinle yapılıyordu ben bulgura çevirdim sadece 1 bardak organik kepekli pirinç koydum ama biliorum olmadığını. keşke sen ve banum kadar iradeli olabilsem ayrıca

canım 10 ay once falan okutmustuk yasin i eski yazım o tesekkur ederım dusundugun ıcın

cocuk burdur da ilk ıspartaya oradan afyona oradan eskisehır gonderırldı tedavı yapılmaya calısıldı sonra ankara hacettepe den randevu aldık özele geldıler çözüm bulamıyorlar, eve yakınolması nedenıyle antalya da kontrollerı suruyor,,,doktorlar önermeden kardesım goturmez ınanmaz oyle seylere

MaşaAllah gerçekten tebrik ederim. Rabbim tamamen tüm hastalıklarını iyileştirsin inşallah ablacığım.

öğlende 1 tabak pazı yemeği yoğurtlu
1 portakal hastalanacam herhalde bütün kemiklerim sızlıyor o yüzden vitamin olsun diye yedim
börek vardı ama tabiiki yemedim

Gül Hanımcım her zaman yanınızda işyerinizde çerezler olacak demişsin haklısın ama işyerine yiyecek sokmam yasak biraz hassas bi yerde çalışıyorum ben de şartlarımı zorluyorum ama bu kadar oluyor elimden geldiği kadar işte

saol ablacım

:)
ben neden olduğunu bilmiyorum ama bence mahsuru yok doyana kadar ye :) n güz l şeyler canın istiyor ...:)

:)
ben neden olduğunu bilmiyorum ama bence mahsuru yok doyana kadar ye :) n güz l şeyler canın istiyor ...:)
evet dogruyu söylüyorsun canım seninde sayende ekmekten kurtuldum çook teşekkür ederim rabbim gönlünden gecen ne varsa versin canım benim

gerçekten mi :) çok sevindim :) Allah razı olsun saol:)
var mi bi değişiklik hissediyor musun?

gerçekten mi :) çok sevindim :) Allah razı olsun saol:)
var mi bi değişiklik hissediyor musun?
hissetmezmiyim canım geceleri rahat uyuyorum artık daha dinç hissediyorum kendimi sadece ekmek mi pirinç,makarna,patates onlarda cıktı hayatımdan suan spordan geldim valla süperim yanlız bugün yürüyüşe gidemedim çünkü burası cok kötü soguk donuyoruz resmen kendimi çok enerjik hissediyorum

Kizlar sonunda tartil, 03.01.2015 de basladigim karatay olmayan diyetimden 5.500 vererek 72 kilodan 67.500 e dustum.simdi sizleri tanidim suandada karataya giris yaptim iki gundur uyguluyorum.bugunki sabah kah.2 yumurta 8 zeytin 1 avuctan az peynir yesil biber 3 dilim salam.sekersiz cay kahvaltidan yarimsaat oncede uc su bardagi ilik su ictim.kizlar ben kilo listesi yapiyosunuz ya onu yapamadim tl bozuk zar zor yaziyorum bana yardim edermsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…