Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

miyav su et, kuru fasülye, mercimek protein yönünden oldukça zengin besinlerdir. Canım senin canın protein çekmişş :)

Yesil mercimekmi kirmizimi yicz.yesil mercimegin corbasiini degilde pilavini yesek bulgurla yapilanindan.kirmizi mercimegin kofteside oluyoya ondanda yiyebilirmiyiz.

Arkadaşlar ben çok halsizleştim özellikle sabahları çok yorgun uyanıyorum gün boyu da devam ediyor ptesi doktora gidecem bakalım ne diycek benim gibi halsizlik yaşayan var mı acaba

selam hanımlar;
dün öğlen 12.30:balık-helva-turp soğan
akşam:8 kaşık kuru fasulye-1 kase karnabaharlı yoğurt-peynir
bugün6.30kkk
12.30 yeşilmercimekli ıspanaklı yemek-yoğurt-1 kase kuru fasulye
akşama bilmiyorum ama semizotlu yoğurt ve peynir olabilir.

kızlar ben sorulara cevap vermiyorum henüz acemiyim.bilenler cevap verdikçe ben de öğreniyorum.

bu arada hasta olanlara allah acil şifalar versin diyorum.okunacak dualara varım.

gül hanım omega 3 geldi oceandan.antioksidan şart mı almazsak ne olur.

Arkadaşlar ben çok halsizleştim özellikle sabahları çok yorgun uyanıyorum gün boyu da devam ediyor ptesi doktora gidecem bakalım ne diycek benim gibi halsizlik yaşayan var mı acaba
geçmiş olsun canım bir ara bende vardı b12 eksikligi çıktı 12 tane igneyle suan cok iyiim

MaşaAllah gerçekten tebrik ederim. Rabbim tamamen tüm hastalıklarını iyileştirsin inşallah ablacığım.
amin sagol canım
senın ısın zormus canım..giderken arabada atıstıracaskın cerezleri artık...ben bazen yolda yıyerek gıdıyorum ıse gec kalınca :)
benimde canım et,kurufasulye,mercimek canım cekiyor neden acaba kızlar ???
az yıyorsun dur aklına yiyecek geliyordu bol dol doyana kadar ye canım
gül ablaaa acil mesajlarına bakkkk bana attığın mesajı bugün okudum yaaaa bana dönüş yap acillll
sonunda buluştuk canım buldun beni :)

canım salam karatay da yok sen yenisin bu sefer afoldun :) çantadan kurtuldun
buraya gelen herkese yardım ederız siz yeterki yapmak isteyin

sagol canım duaları 10 ay once falan okumustuk eskı yazıdan alıntı

omega 3 le antioksidan birlikte kullanılmalı
antioksidan organizmayı serbest oksijen radikallerinin zararlarından korur.

Yesil mercimekmi kirmizimi yicz.yesil mercimegin corbasiini degilde pilavini yesek bulgurla yapilanindan.kirmizi mercimegin kofteside oluyoya ondanda yiyebilirmiyiz.
mercimeğin hertürlüsü serbest canım
bulgur haftada 1 kez 3-4 kasık onu ıster mercımekle kullan ıster sade sana kalmıs
mercımek koftesınde bulgur yoksa ıstedıgın kadar, varsa içindeki bulgur 3-4 kasık bulgura denk gelecek kadar yıyebılırsın
karatay enerjı verır canım halsızlesmen de farklı bısey vardır, yoksa da eksık - yanlıs seyler yıyor olabılırsın , fazla aç kalıyor olabılırsın

gitmişken karatay ın istedıgı tum tahlıllerıde yaptırsan hem ılerısı ıcın bır karsılastırma olur hem dusuk degerlerını yukseltmek ıcın gereklı şeylerı yaparsın

canım salam karatay da yok sen yenisin bu sefer afoldun :) çantadan kurtuldun
buraya gelen herkese yardım ederız siz yeterki yapmak isteyin
Ablacigim kilo grafigi varya onu benim yerime yapabilirmisin.bide ben hercuma tartilamayabilirim cunki baskulum yok aile hekimligine gidip tartiliyorum bu konuda anlayisnizana sig8niyorum.aman elimdenn geldigince tartilmaya calisicam

Kahvaltı
Lor peynirli yumurta
Zeytin
Turp, yer elması
Elma, tarçınlı
Çiğ antep fıstığı
Kuru üzüm

Akşam
Yarım palamuttan biraz fazla
Birkaç tane sabahtan kalan yer elmasından dilimler
Tarhana çorbası

Doymadım bunlarla tekrar tarhana çorbası içtim
Sonra yine doymadım, 6'dan önce antep fıstığı ile kuru üzüm yedim, akşam meyve yenilmiyorum ama açlık hissediyordum.

Bugün esneme, streching yapacağım sadece. Dinlenme günüm.

Tekrar geçmiş olsun.. kızım 1,5 yaşındayken yakalandı bu hastalığa. Daha önce adını hiç duymamıştık bu hastalığın. Biz yurtdışında Çin'de yaşıyoruz. Burada bu hastalık yaygınmış. O yüzden erken teşhis edildi. Ateşin başladığı 4. Gün IVIG aldığı için damarları etkilenmedi çok şükür. Bu hastalığın en kötü tarafı geç teşhis edilirse vereceği zararlar. Buradaki dr umuz biz çok ağlayınca moral vermek için "dua edin burdasınız. Biz bu hastalığa alışkınız. Eğer kendi ülkenizde olsaydınız geç teşhis edilebilirdi" dedi.Türkiye'de bu hastalık görülmediği için dr lar teşhis koymada zorlanabiliyor. İlk yıl her 3 ayda bir eko çekildi. İkinci yıl 6 ayda bir sonraki seneler senede bir kontrol oluyor. 6 ay boyunca aspirin kullandığımız için grip konusunda bizi uyardılar. Reye sendromu diye tehlikeli bir çocuk hastalığı varmış ve gripten sonra ortaya çıkıyormuş. Lütfen sizde dikkat edin grip olmamasına eğer aspirin tedavisi olduysa. Eğer sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. tekrar geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.sevgiler..

Herkese Günaydın...
3 gündür sıfır kaçamakla gidiyordum ta ki düne kadar akşam eşimin ısrarlarına dayanamadım kar üzerinde sucuk mangal yaptık akşamki menüm buydu (sucuk yasak biliyorum bile bile kendi ayağıma sıktımmm)
yanıda bol salata ve ayranla neyse artık olan oldu telafinin yollarını arıcamm
Sabah da acıkmamışım canım hiç birşey istemedi ben de 1 bardak süt içtim bu da olmadı biliyorum ama acıkmadan da yemek yemeyin diyor Karatay

Gül abla yazdiklarinizi okudukça ne kadar doğru bir karar vermişim diyorum karatay beslenme alışkanlığını seçtiğim için: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…