• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese Günaydın...
bugün işe yetişebilmek için tam kahvaltı yapamadım 1.5 yumurta ile yarım simit yedimm :KK43: :KK43:
gunaydın canım
afıyet olsun dıyemeyecegım o sımıtı begenmedım :KK11:

NOT: yanınıza da, ısyerınızde hep cerezler olacak zor zamanlar ıcın kurtarıcı olarak

çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun,,,siz 7 senedır butun tedbırlerı almıssınızdır bızım daha yenı anne 3 cocuk la basedemıyor
bizm ki çok sukur ıyı sımdılık dıstan ıcını bılemıyoruz...su anda normal gorunuyor Antalya da kontrolleri devam ediyor, bızımkının yası 9 du onun ıcın tehlıke daha buyuktu erken yasta olunca damarlar toplanırmıs yas buyuyunse toplanma olmazmıs cok uzamıs damarlar ,,,çocugun bı yere carpmaması lazım dıkat etmesı lazım ama nerde erkek gıbı ordan oraya atlıyor masa tepelerınde gezıyor bılıncınde degıl hastalıgının anlamıyor.,,gecen ay oradaydık acmıs gulerek bacaklarını gosterıyor hala bak dıye aman allahım her yanı mor mor curuk ıcınde bacak rengı gorunmuyor klızdım halacıgım dıkkat et kendıne senın bır yere carpmaman lazım kan pıhtı atar dedım ama cocuk ıste...

ben 17 kg verdım hasımato oldugu ıcın sık sık duraksamalar yaasadım kıs olunca 5 ay duraksama oluyor bazen 1-2 kg da alıyorum hasımato kg aldırıcı bır hastalık ben kg vermek ıcın bıde onunla savasıyorum
dizlerimin sıvısı bıttıgı ıcın kg dan dolayıda yurumekte zorlanıyordum karataya basladım 2 ay sonra yurumeye basladım artık 1,5 saat bıle yuruyebılıyorum,,,bogazımda 2 tane nodul vardı onlar yok oldu, daha canlıyım,,,cılt urunlerı kullanmıyorum artık kıs bıle olsa cıldım pırıl pırıl hıc kurumuyor...daha aklıma gelmeyen bır suru sey var

aaaa ben dıger grup ta oncesı sonrası yaptım burada unuttum ,,,kafamı yok edıp burada da yapayım
bekliyoruz öncesi sonrası en sevdiğim şey başarı hıkayesi

canım benım ıcın mahsuru yok ama okuyan bazı kısıler tepkı verıyor karatay sayfasında baska formuller nden gezıyor dıye istersen özelden mesaj at canım
tabi cnm olur
afıyet olsun ama o prinç ve bitterler olmadı:KK11:
evet ama sırf pirinle yapılıyordu ben bulgura çevirdim sadece 1 bardak organik kepekli pirinç koydum ama biliorum olmadığını. keşke sen ve banum kadar iradeli olabilsem ayrıca

gül cüm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. yasin hangi gün okunacak bilgi verirmisin. bende anneme okutturayım.
gül hanım ben kansere çözüm var ve canlı besinlerle sağlık kitapları okuduğumda damar iltihabı hakkında bazı bölümler okumuştum. vücutta biriken asidite durumunda bu hastalıkların başladığı vucudu alkali hale getirildiğinde damarların temizlendiğini okumuştum. demiştim daha önce ben doğanın gücüne inanan bi insanım ve rabbim çaresiz dert vermemiştir inanırım. ben sizden alkali beden sağlığı için bu yavruya bazı uygulamalar yapmanızı tavsiye edeceğim ama uzman eşliğinde olmalı. bu tip beden temizliği yapılan istanbulda merkezler var keşke birine danışsanız çaresini koruyucu tıpta bir deneseniz.
canım 10 ay once falan okutmustuk yasin i eski yazım o tesekkur ederım dusundugun ıcın

cocuk burdur da ilk ıspartaya oradan afyona oradan eskisehır gonderırldı tedavı yapılmaya calısıldı sonra ankara hacettepe den randevu aldık özele geldıler çözüm bulamıyorlar, eve yakınolması nedenıyle antalya da kontrollerı suruyor,,,doktorlar önermeden kardesım goturmez ınanmaz oyle seylere

ben 17 kg verdım hasımato oldugu ıcın sık sık duraksamalar yaasadım kıs olunca 5 ay duraksama oluyor bazen 1-2 kg da alıyorum hasımato kg aldırıcı bır hastalık ben kg vermek ıcın bıde onunla savasıyorum
dizlerimin sıvısı bıttıgı ıcın kg dan dolayıda yurumekte zorlanıyordum karataya basladım 2 ay sonra yurumeye basladım artık 1,5 saat bıle yuruyebılıyorum,,,bogazımda 2 tane nodul vardı onlar yok oldu, daha canlıyım,,,cılt urunlerı kullanmıyorum artık kıs bıle olsa cıldım pırıl pırıl hıc kurumuyor...daha aklıma gelmeyen bır suru sey var
MaşaAllah gerçekten tebrik ederim. Rabbim tamamen tüm hastalıklarını iyileştirsin inşallah ablacığım.

bende bugün işlerden ne yediklerimi anca yazıyorum
sabah kalkınca 1 bardak süt ve 1 tane yerli muz
1 yumurtadan omlet, peynir, zeytin, taze nane ve maydonoz
2 gün kurusu biraz ceviz devamı öğlen yenilecek

akşamada yumurtalı ıspanak ve yoğurt düşünüyorum
suya devam gün içinde

öğlende 1 tabak pazı yemeği yoğurtlu
1 portakal hastalanacam herhalde bütün kemiklerim sızlıyor o yüzden vitamin olsun diye yedim
börek vardı ama tabiiki yemedim:KK49:

Gül Hanımcım her zaman yanınızda işyerinizde çerezler olacak demişsin haklısın ama işyerine yiyecek sokmam yasak biraz hassas bi yerde çalışıyorum ben de şartlarımı zorluyorum ama bu kadar oluyor elimden geldiği kadar işte

aksam omega 3 u ıctıkten sonra 1 tane alacaksınız
afıyet olsun canım
NOT:. herkes okusun....ben konu gectıkce hatırlatmalar yapıyorum
soğan kavurmayı kısık ateste 1-2 dkk yapıp sonra bıraz yag koyarak devam edıyoruz kı trans yaga donusmesın ..

olmaz canım

yasak
saol ablacım

:)
ben neden olduğunu bilmiyorum ama bence mahsuru yok doyana kadar ye :) n güz l şeyler canın istiyor ...:)

:)
ben neden olduğunu bilmiyorum ama bence mahsuru yok doyana kadar ye :) n güz l şeyler canın istiyor ...:)
evet dogruyu söylüyorsun canım seninde sayende ekmekten kurtuldum çook teşekkür ederim rabbim gönlünden gecen ne varsa versin canım benim:KK60::KK60::KK60::KK60:

gerçekten mi :) çok sevindim :) Allah razı olsun saol:)
var mi bi değişiklik hissediyor musun?

gerçekten mi :) çok sevindim :) Allah razı olsun saol:)
var mi bi değişiklik hissediyor musun?
hissetmezmiyim canım geceleri rahat uyuyorum artık daha dinç hissediyorum kendimi sadece ekmek mi pirinç,makarna,patates onlarda cıktı hayatımdan suan spordan geldim valla süperim yanlız bugün yürüyüşe gidemedim çünkü burası cok kötü soguk donuyoruz resmen kendimi çok enerjik hissediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar sonunda tartil, 03.01.2015 de basladigim karatay olmayan diyetimden 5.500 vererek 72 kilodan 67.500 e dustum.simdi sizleri tanidim suandada karataya giris yaptim iki gundur uyguluyorum.bugunki sabah kah.2 yumurta 8 zeytin 1 avuctan az peynir yesil biber 3 dilim salam.sekersiz cay kahvaltidan yarimsaat oncede uc su bardagi ilik su ictim.kizlar ben kilo listesi yapiyosunuz ya onu yapamadim tl bozuk zar zor yaziyorum bana yardim edermsiniz

Back