çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun,,,siz 7 senedır butun tedbırlerı almıssınızdır bızım daha yenı anne 3 cocuk la basedemıyor
bizm ki çok sukur ıyı sımdılık dıstan ıcını bılemıyoruz...su anda normal gorunuyor Antalya da kontrolleri devam ediyor, bızımkının yası 9 du onun ıcın tehlıke daha buyuktu erken yasta olunca damarlar toplanırmıs yas buyuyunse toplanma olmazmıs cok uzamıs damarlar ,,,çocugun bı yere carpmaması lazım dıkat etmesı lazım ama nerde erkek gıbı ordan oraya atlıyor masa tepelerınde gezıyor bılıncınde degıl hastalıgının anlamıyor.,,gecen ay oradaydık acmıs gulerek bacaklarını gosterıyor hala bak dıye aman allahım her yanı mor mor curuk ıcınde bacak rengı gorunmuyor klızdım halacıgım dıkkat et kendıne senın bır yere carpmaman lazım kan pıhtı atar dedım ama cocuk ıste...
ben 17 kg verdım hasımato oldugu ıcın sık sık duraksamalar yaasadım kıs olunca 5 ay duraksama oluyor bazen 1-2 kg da alıyorum hasımato kg aldırıcı bır hastalık ben kg vermek ıcın bıde onunla savasıyorum
dizlerimin sıvısı bıttıgı ıcın kg dan dolayıda yurumekte zorlanıyordum karataya basladım 2 ay sonra yurumeye basladım artık 1,5 saat bıle yuruyebılıyorum,,,bogazımda 2 tane nodul vardı onlar yok oldu, daha canlıyım,,,cılt urunlerı kullanmıyorum artık kıs bıle olsa cıldım pırıl pırıl hıc kurumuyor...daha aklıma gelmeyen bır suru sey var
aaaa ben dıger grup ta oncesı sonrası yaptım burada unuttum ,,,kafamı yok edıp burada da yapayım