Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım tavsiyen için ben 2 haftada bir yapıyorum canım pilavı akşama taze fasulye ve yazdan yapdıgım közlenmiş patlıcan yapıcam yogurtlu3-4 kaşıktan fazlası fazla haftada bir falan ye benim sana tavsiye bulgur serbest diye sık sık yeme ben 2 çatal aldım o da 1 kaşık kadardı ama pazartesi de yemiştim sanırım 3 kaşık falan bi daha yemicemmm yeter
aramıza hosgeldınız
siz karatayı kaçamaklı yaptınız sadece rejım yapmıs gıbı oldunuz saglıklı beslenmedınız, aravermenize ragmen karatay sayesınde de kg almadınız ama bır yere kadar artık vucud dırenıyor karatay yapmaz kaçamaklara devam edersen kg almaya baslayacaksın,,, karatayı rejım olarak degıl saglıklı beslenme olarak uygularsan hem kg verır hemde almazsın ıstedıgın kg ya gelınce
yapmadım :) evde nohut vardı ondan bıraz yedım bol bol salata yedım oda bugune kaldı ama hala kararsızım :) mantarmı yapsam yok sa tavukmu :) 6 da ısten cıkıyorum 8 e kadar yemem gerek :)secido dün akşam yemedin mi sen mantarıııyoksa yanlış mı hatırlıyorum dün mantarın nasıl yaptığımızı sormuytun daa
benim gibi geceleri bir kavonoz sarelleli ekmek yemeden yatmayan birisi bırakdıysa sizde bırakırsınız emin olun önemli olan beyne gercek mesajı göndermek istemediginizİlginiz için teşekkür ederim evet başta sadece kilo vermek amaçlı başladım Karataya ama hayatımda birçok şey düzene girdi kendimi gerçekten sağlıklı ve mutlu hissediyorum artık. Ekmek pirinç patatesi bırakmak hiç ağırıma gitmedi ama ben tatlıya hele ki çikolataya çok düşkünüm hatta bağımlıyım ne kadar dirensem de kopuyor bir yerde. Sizler baya deneyimlisiniz bana bu konuda önerisi olan var mı?
Canının tatlı istediğinde taze veya kuru meyveler ile bu ihtiyacınızı bastırabilirsin...İlginiz için teşekkür ederim evet başta sadece kilo vermek amaçlı başladım Karataya ama hayatımda birçok şey düzene girdi kendimi gerçekten sağlıklı ve mutlu hissediyorum artık. Ekmek pirinç patatesi bırakmak hiç ağırıma gitmedi ama ben tatlıya hele ki çikolataya çok düşkünüm hatta bağımlıyım ne kadar dirensem de kopuyor bir yerde. Sizler baya deneyimlisiniz bana bu konuda önerisi olan var mı?
ben sütlü türk kahvesi içiyorum imkanınız varsa tavsiye ederim bence nescafe den de güzel :)yağan karı pencereden izlerken elime bir kupa nescafe mi alır doaya doya manzaranın tadını çıkarırdım kar lapa lapa yağıyor ama ben kilo vermek adına nescafe değil de süt içiyorum ahh ahhh
teşekkür ederim ben açıkçası kuru meyveyi fazla kaçırmamak için gün içinde sadece üç veya 5 tane yiyorum acaba arttırabilirmiyim?Canının tatlı istediğinde taze veya kuru meyveler ile bu ihtiyacınızı bastırabilirsin...
ben fazla tüketmemeye calısıyordum ben sen gül ablaya sor o bizden daha deneyimli...teşekkür ederim ben açıkçası kuru meyveyi fazla kaçırmamak için gün içinde sadece üç veya 5 tane yiyorum acaba arttırabilirmiyim?
türk kahvesine bayılırım hele birde sadeyse offfben sütlü türk kahvesi içiyorum imkanınız varsa tavsiye ederim bence nescafe den de güzel :)
caylarimi aktardan alip kendim karistirdim tatlim acikcasi daha saglikli olduguna iniyorum kendim hazirlayinca :)
domatesimi kaldirdim :) cay ve kahvem her zamanki gibi sekersiz :) o zaman tatlari daha guzel geliyor bana :)
cubuk tarcın koyuyorlar suya seker ıcınben kaysı getıreyım yanımda yarın onun sekerı duzenler benı sanırım beska ne yapabılırım seker alabılmek ıcın
mesaj atarım sana canımgul abla ben pmega 3 almıyorum sız ılac kullanıyorsunuz degılmı ne alıyorsunuz bende alayaım
olur canımbende rosto salata ve yogurt yedım :) aksama fırında mantar yesem olurmu acaba
canım ben tatlı bagımlısıydım once yemege tatlı ıle baslar yer kalırsa yemek yerdım...aynada kendımı gorunce yuh dedım bu ne hal 79 kg olmama ragmen kendıme kızdım karataya bır basladım 21 ay oldu daha bır kere tatlı aklıma gelmedı bayramlarda tepsı tepsı gozumun onunde durdu ona ragmen elımı surmedım kçamaksız 2 sene yapınca hastalıklardan kurtulunur dıye hala da yapmıyorum hucreler yenılensın dıyeİlginiz için teşekkür ederim evet başta sadece kilo vermek amaçlı başladım Karataya ama hayatımda birçok şey düzene girdi kendimi gerçekten sağlıklı ve mutlu hissediyorum artık. Ekmek pirinç patatesi bırakmak hiç ağırıma gitmedi ama ben tatlıya hele ki çikolataya çok düşkünüm hatta bağımlıyım ne kadar dirensem de kopuyor bir yerde. Sizler baya deneyimlisiniz bana bu konuda önerisi olan var mı?
tavuk serbest gezense yap yoksa eve sokmayapmadım :) evde nohut vardı ondan bıraz yedım bol bol salata yedım oda bugune kaldı ama hala kararsızım :) mantarmı yapsam yok sa tavukmu :) 6 da ısten cıkıyorum 8 e kadar yemem gerek :)
gunde 3-4 gecmeyecek...teşekkür ederim ben açıkçası kuru meyveyi fazla kaçırmamak için gün içinde sadece üç veya 5 tane yiyorum acaba arttırabilirmiyim?
mıhlamaya un konulurmu canım nasıl yapacaksınben de akşama kıymalı yumurtalı ıspanak mıhlaması veya kıymalı ıspanak yemeği yapmayı düşünüyorum bakalım artık hangisi ağır basarsa onu yapıcamm
sımdı arkadaş tarcın cayı ıyı dedı bana ama ıcsem olurmu abla sorun olurmu acaba
cubuk tarcın koyuyorlar suya seker ıcın
mesaj atarım sana canım
olur canım
bana dedın demı evet karısım daha ıyı olur:) yok yok mantar hemen pıser onu yapayım :) hatta fırına tavukta vereyım oda yarına kalır:)tavuklu mantar sote yappp :)