Merhaba..yeğeninizin sağlığı nasıl oldu merak ettim. Benim kızımda bundan 7 sene önce kawasaki hastalığına yakalanmıştı. Izun zaman tedavisi sürdü. O yüzden kawasaki hastalığı konusunda çok hassasım. İnternetten bu hastalığa yakalanmış olanları bulup ilerideki hayatımız hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.gelişmeleri yazarsanız çok memnun olurum. Tekrar geçmiş olsun diyorum.. Sevgiler
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun,,,siz 7 senedır butun tedbırlerı almıssınızdır bızım daha yenı anne 3 cocuk la basedemıyor
bizm ki çok sukur ıyı sımdılık dıstan ıcını bılemıyoruz...su anda normal gorunuyor Antalya da kontrolleri devam ediyor, bızımkının yası 9 du onun ıcın tehlıke daha buyuktu erken yasta olunca damarlar toplanırmıs yas buyuyunse toplanma olmazmıs cok uzamıs damarlar ,,,çocugun bı yere carpmaması lazım dıkat etmesı lazım ama nerde erkek gıbı ordan oraya atlıyor masa tepelerınde gezıyor bılıncınde degıl hastalıgının anlamıyor.,,gecen ay oradaydık acmıs gulerek bacaklarını gosterıyor hala bak dıye aman allahım her yanı mor mor curuk ıcınde bacak rengı gorunmuyor klızdım halacıgım dıkkat et kendıne senın bır yere carpmaman lazım kan pıhtı atar dedım ama cocuk ıste...
MaşaAllah 21 ay demek azmine hayran kaldım ablacığım peki kaç kilo verdin ve hangi sağlık sorunlarını bu yaşam tarzıyla yendin merak ettim. Ben bir süredir eve çikolata tatlı almıyorum misafir gelmedikçe yapmıyorum da ama eşim daha işin ciddiyetini kavrayamadı üç gündür bana eşlik etmeye çalışıyor o da spora falan başladı ama o da yemek yerine her öğün tatlı yer hatta bazen bana akşama yemek yapma tatlı yap der. Ama bu bir bahane değil elimden geleni yapacağım inşaAllah.
ben 17 kg verdım hasımato oldugu ıcın sık sık duraksamalar yaasadım kıs olunca 5 ay duraksama oluyor bazen 1-2 kg da alıyorum hasımato kg aldırıcı bır hastalık ben kg vermek ıcın bıde onunla savasıyorum
dizlerimin sıvısı bıttıgı ıcın kg dan dolayıda yurumekte zorlanıyordum karataya basladım 2 ay sonra yurumeye basladım artık 1,5 saat bıle yuruyebılıyorum,,,bogazımda 2 tane nodul vardı onlar yok oldu, daha canlıyım,,,cılt urunlerı kullanmıyorum artık kıs bıle olsa cıldım pırıl pırıl hıc kurumuyor...daha aklıma gelmeyen bır suru sey var
I.g arkadaslar pazartesi sonrasi tm gaz devam alisamayan arkadaslar bir alistinizmi farkinda olmadan adepte olunuyo aksama caya misifirim vardi misir ptltttim kurabiye agide sekerler vs. Ama okadar alistimki aklimdan bile elimi uzatmak gecmiyo kacamak pazertesi oluyo odul neriyorum sanirim bide annemin istekleri oluyo ozellikle pazartesiye yapiyorum....cevremdekilerde alistilar artik israr etmiyorlar gul ablanin dedigi gibi kararli ol.......kafayi format cektinmi okeydir birazdha zaman gectim bende once ve sonr resmi ypcm bence hepimiz yplim
aaaa ben dıger grup ta oncesı sonrası yaptım burada unuttum ,,,kafamı yok edıp burada da yapayım