Merhaba..yeğeninizin sağlığı nasıl oldu merak ettim. Benim kızımda bundan 7 sene önce kawasaki hastalığına yakalanmıştı. Izun zaman tedavisi sürdü. O yüzden kawasaki hastalığı konusunda çok hassasım. İnternetten bu hastalığa yakalanmış olanları bulup ilerideki hayatımız hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.gelişmeleri yazarsanız çok memnun olurum. Tekrar geçmiş olsun diyorum.. Sevgilerkimin duasının kabul olacağı belli olmaz bir nefes bir nefestir....facebook a yazdığımı buraya da kopyalacağım
arkadaşlar hep resim paylaşıp beğeni yapıyoruz, biraz da duaya ihtiyacı olanlar için dua edelim.....kardeşimin (ilhan'ın) 9 yaşındaki kızı ceren'de kawasaki hastalığı çıktı, burdur'da tedavi edilemedi ısparta'ya havale ettiler orada yatarken her hafta Ayfon a ambulansla gidip kalp konrtolleri yapıldı ama 3 haftadır yapılan tedavi olumsuz oldu, dün de eskişehir e havale oldular ( Ankara'da hacettepe de yer yok mecburen eskişehire gidildi)...doktorun konuşması bu hastalık daha küçük çocuklarda olduğu için yaş ve damarlarda uzamalar dan dolayı olumsuz....dua etmekten başka çaremiz kalmadı...500 kişinin yasin okuması gerekiyor (1 kişi 1 yasin okuyacak) ..bir arkadaşım 300 e yakın okutturacak (fatmagül beşe)...okumak isteyen ve çevresinde de okutturabileceği olanlar yazarsanız kısa sürede tamamlayalım..ben 1. okudum başlattım devamını sizlerden bekliyorum...başlarken şennur kızı ırmak ceren in şifa bulması için diye başlıyoruz ve arapçasından okuyoruz...
MaşaAllah 21 ay demek azmine hayran kaldım ablacığım peki kaç kilo verdin ve hangi sağlık sorunlarını bu yaşam tarzıyla yendin merak ettim. Ben bir süredir eve çikolata tatlı almıyorum misafir gelmedikçe yapmıyorum da ama eşim daha işin ciddiyetini kavrayamadı üç gündür bana eşlik etmeye çalışıyor o da spora falan başladı ama o da yemek yerine her öğün tatlı yer hatta bazen bana akşama yemek yapma tatlı yap der. Ama bu bir bahane değil elimden geleni yapacağım inşaAllah.canım ben tatlı bagımlısıydım once yemege tatlı ıle baslar yer kalırsa yemek yerdım...aynada kendımı gorunce yuh dedım bu ne hal 79 kg olmama ragmen kendıme kızdım karataya bır basladım 21 ay oldu daha bır kere tatlı aklıma gelmedı bayramlarda tepsı tepsı gozumun onunde durdu ona ragmen elımı surmedım kçamaksız 2 sene yapınca hastalıklardan kurtulunur dıye hala da yapmıyorum hucreler yenılensın dıye
beyne format atıp eve o tur seylerı alma karatayıda kurallara uygun yap aklına gelmez ama kaçamak kaçamağı dogurur ınsulın dırencı basa doner ve daha cok kacamaga neden olur
ben 6 yıldır koruyucu tıp okuyorum. karatayla bilgilerimi biraz harmanladım bu durumda. misal ben kış başında 1 ay takviye koruma amaçlı guvenilir bir yerden bal,polen,arısutu,propolis karışım çocuklarada kendimizede kullanırım hiç hasta olmayız . oğlum 6 yaşında hiç antibiyotik kullanmadı mesela. hastalıktada bunu kullanırım ve bazı formullerimi. bunun dışında bir çok koruma amaçlı formullerim var. doğanın gücüne inanırım ve teslim olurum öğrendiğim dahilinde. o yuzden polenin doğal olanının bir sakıncası olacağını düşünmüyorum tecrubelerime göre
tabiki arada aklıma geldikçe yazıyorum gül abla kızacak diye çekiniyorum da çünki karataya uymayan misal ballı takviye var o benim vazgeçilmezim dolabımdan eksik etmem. ama düğer formullerim zaten bitkisel. karatay blendırada karşı ama ben zaman zaman sabahları sebze suyu içiyorum aç karna bağışıklığımı dinç tutmak içincanım o formüllerini bizimlede paylaşabilirmisin, bende doğallıktan yanayım, ilaç takviyesini pek sevmesemde mecburen çocuklara veriyoruz.
gunaydın canım..neyı okutacaksınız anlamadım ama eskı sayfalar mı denk geldikiGül Hanım Günaydın ben de okutabilirim 2 tane eksiğiniz varsa tamalatada bilirim
aksam omega 3 u ıctıkten sonra 1 tane alacaksınızGül abla antioksidani nasıl alacağız ne miktarda bi de
afıyet olsun canımyok un koymuyorum Gül Hanım soğanı kıymayı kavurup sonra ıspanağı da birlikte pişirdikten sonra baharatını da koyup en son yumurtaları kırıp bitiriyorumm fırında da yapılabiliniyor
olmaz canımsımdı arkadaş tarcın cayı ıyı dedı bana ama ıcsem olurmu abla sorun olurmu acaba
yasakMisir yasak mi
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun,,,siz 7 senedır butun tedbırlerı almıssınızdır bızım daha yenı anne 3 cocuk la basedemıyorMerhaba..yeğeninizin sağlığı nasıl oldu merak ettim. Benim kızımda bundan 7 sene önce kawasaki hastalığına yakalanmıştı. Izun zaman tedavisi sürdü. O yüzden kawasaki hastalığı konusunda çok hassasım. İnternetten bu hastalığa yakalanmış olanları bulup ilerideki hayatımız hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.gelişmeleri yazarsanız çok memnun olurum. Tekrar geçmiş olsun diyorum.. Sevgiler
ben 17 kg verdım hasımato oldugu ıcın sık sık duraksamalar yaasadım kıs olunca 5 ay duraksama oluyor bazen 1-2 kg da alıyorum hasımato kg aldırıcı bır hastalık ben kg vermek ıcın bıde onunla savasıyorumMaşaAllah 21 ay demek azmine hayran kaldım ablacığım peki kaç kilo verdin ve hangi sağlık sorunlarını bu yaşam tarzıyla yendin merak ettim. Ben bir süredir eve çikolata tatlı almıyorum misafir gelmedikçe yapmıyorum da ama eşim daha işin ciddiyetini kavrayamadı üç gündür bana eşlik etmeye çalışıyor o da spora falan başladı ama o da yemek yerine her öğün tatlı yer hatta bazen bana akşama yemek yapma tatlı yap der. Ama bu bir bahane değil elimden geleni yapacağım inşaAllah.
aaaa ben dıger grup ta oncesı sonrası yaptım burada unuttum ,,,kafamı yok edıp burada da yapayımI.g arkadaslar pazartesi sonrasi tm gaz devam alisamayan arkadaslar bir alistinizmi farkinda olmadan adepte olunuyo aksama caya misifirim vardi misir ptltttim kurabiye agide sekerler vs. Ama okadar alistimki aklimdan bile elimi uzatmak gecmiyo kacamak pazertesi oluyo odul neriyorum sanirim bide annemin istekleri oluyo ozellikle pazartesiye yapiyorum....cevremdekilerde alistilar artik israr etmiyorlar gul ablanin dedigi gibi kararli ol.......kafayi format cektinmi okeydir birazdha zaman gectim bende once ve sonr resmi ypcm bence hepimiz yplim
gunaydın canımgünaydın topik sakinleri
canım benım ıcın mahsuru yok ama okuyan bazı kısıler tepkı verıyor karatay sayfasında baska formuller nden gezıyor dıye istersen özelden mesaj at canımtabiki arada aklıma geldikçe yazıyorum gül abla kızacak diye çekiniyorum da çünki karataya uymayan misal ballı takviye var o benim vazgeçilmezim dolabımdan eksik etmem. ama düğer formullerim zaten bitkisel. karatay blendırada karşı ama ben zaman zaman sabahları sebze suyu içiyorum aç karna bağışıklığımı dinç tutmak için
afıyet olsun ama o prinç ve bitterler olmadıdünki menumu yazamadım hemen yazıyorum
kalkınca 2 brd su
30dk sonra
sabah 7,30 da : 1 yumurta, peynir,zeytin,yeşillik, ve 1 çay bardağı ceviz
öğle 13,00 da: biraz yoğurtlu taze bakla+ biraz etli kuru fasulye
akşam 18,30 da : hamsi pilavı( bulgur+ toplamda 1 bardak prinçle yapıldı) + bol salata
3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?