• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın topik sakinleri
dünki menumu yazayım
kalkınca 2brd su biraz sonra limonlu maydonoz kurumü içtim
30 dk sonra
sabah 7,30 : 1 yumurta, 2 dilim peynir, 8 zeytin, 1 avuç ceviz, yeşillik
öğle 12,00 de : et sote+4 kaşık makarna+1 kase salata
ara: 1 bardak kefir
akşam18,00 de: kıymalı karnıbahar+ 1 buyuk kase çiğ sebze salatası+10 yerfıstığı
spor: 50dk karışık kardiyo
yatmadan 1 bardak kefir

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar bende ilk bildirimimi dün ki menümü vereyim
Sabah: iki yumurtadan omlet çay az peynir iki ceviz 5 fındık 3 kuru kayısı
Öğle: yarım kase kısır, keten tohumlu yoğurt
Akşam. taze fasülye kavurması, tavuklu salata
+ 2 litre su bir bardak süt ve yeşil çay

Bu sabahki kahvaltım ise 1 greyfurt suyu 1,5 haşlanmış yumurta az peynir 2 ceviz üç kuru kara üzüm ve çay.

10463945_869432096404649_3395608120085917642_n[1].jpg

Bugün sabah uyaninca 3 gun kurusu, yarim litre su içtim yarim saat sonra
sonra kahvaltı:
2 yumurtayla maydanozlu ,taze biberli, peynirli omlet
Zeytin
Yesillik
1çy bardağı badem ve yer fıstığı karışık

Akşam kayinvalidemlere yemeğe gidecez artik bahtima karataya uygun olanlardan yiyeceğim inşallah: )

sevgili rengarwnknenesli zeze söylemiş ama ben de soyleyeyim:) neden makarna yedin ki? yedikçe vücuduna şeker giriyor ve her şey başa dönüyor :(

farahfarah greyfurt suyu değil de greyfurtun kendini yeseydin karataya uygun olurdu . meyveleri sıktıgimizda sadece şeker içmiş oluyoruz. c vitamininin yapısi bozulmuş oluyor sadece fruktoz (meyve şekeri) ve su kalmış oluyor.

Ablacigim kilo grafigi varya onu benim yerime yapabilirmisin.bide ben hercuma tartilamayabilirim cunki baskulum yok aile hekimligine gidip tartiliyorum bu konuda anlayisnizana sig8niyorum.aman elimdenn geldigince tartilmaya calisicam
kg bildirim gunlerimiz pazartesı gunlerı canım kendını ona gore ayarlarsın,, imkanın el verincede baskul amlayı unutma canım en buyuk ıhtıyac o bizim için
Kahvaltı
Lor peynirli yumurta
Zeytin
Turp, yer elması
Elma, tarçınlı
Çiğ antep fıstığı
Kuru üzüm

Akşam
Yarım palamuttan biraz fazla
Birkaç tane sabahtan kalan yer elmasından dilimler
Tarhana çorbası

Doymadım bunlarla tekrar tarhana çorbası içtim
Sonra yine doymadım, 6'dan önce antep fıstığı ile kuru üzüm yedim, akşam meyve yenilmiyorum ama açlık hissediyordum.

Bugün esneme, streching yapacağım sadece. Dinlenme günüm.
kedicik naber canım seni görünce yüzümde güller acıyor sen buranın bas tacısın
çok sağolun gül hanım.karatayın istediği tahliller ve antioksidan nedir?kitabı ve ilk 100 sayfayı okudum ama aceleyle.
canım kitabı sindire sindire okumak lazım, vaktin olunca yıne okursun.bir de fece de karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfası var onu da takip etmeni öneriyorum.orada tüm tahliller yazıyor.karatay antioksidan için veya baska bırsey ıcın su olsun demez bizler arastırıyoruz karataya uygunsa ondan alıp birbiriimize tavsiye ediyoruz,yakında indirim olabilir buraya yazarım canım

Tekrar geçmiş olsun.. kızım 1,5 yaşındayken yakalandı bu hastalığa. Daha önce adını hiç duymamıştık bu hastalığın. Biz yurtdışında Çin'de yaşıyoruz. Burada bu hastalık yaygınmış. O yüzden erken teşhis edildi. Ateşin başladığı 4. Gün IVIG aldığı için damarları etkilenmedi çok şükür. Bu hastalığın en kötü tarafı geç teşhis edilirse vereceği zararlar. Buradaki dr umuz biz çok ağlayınca moral vermek için "dua edin burdasınız. Biz bu hastalığa alışkınız. Eğer kendi ülkenizde olsaydınız geç teşhis edilebilirdi" dedi.Türkiye'de bu hastalık görülmediği için dr lar teşhis koymada zorlanabiliyor. İlk yıl her 3 ayda bir eko çekildi. İkinci yıl 6 ayda bir sonraki seneler senede bir kontrol oluyor. 6 ay boyunca aspirin kullandığımız için grip konusunda bizi uyardılar. Reye sendromu diye tehlikeli bir çocuk hastalığı varmış ve gripten sonra ortaya çıkıyormuş. Lütfen sizde dikkat edin grip olmamasına eğer aspirin tedavisi olduysa. Eğer sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. tekrar geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.sevgiler..
teşekkür ederim canım..çok çok geçmiş olsun kızınada siz gerçekten çok şanslıymıssınız bizim ki 9 yasında cok gec farkedıldı her hasta oldugunda hastanede antıbıyotık tedavısı yaptılar ıyılesınce cıkardılar yıllar sonra antıbıyotık fayda etmeyınce arastırmaya basladılar, damarların cogu uzamıs anjıo da yapamadılar aspirin ve çinko kullanıyor annesıne yazayım dikkat etsın

Herkese Günaydın...
3 gündür sıfır kaçamakla gidiyordum ta ki düne kadar akşam eşimin ısrarlarına dayanamadım kar üzerinde sucuk mangal yaptık akşamki menüm buydu (sucuk yasak biliyorum bile bile kendi ayağıma sıktımmm)
yanıda bol salata ve ayranla neyse artık olan oldu telafinin yollarını arıcamm
Sabah da acıkmamışım canım hiç birşey istemedi ben de 1 bardak süt içtim bu da olmadı biliyorum ama acıkmadan da yemek yemeyin diyor Karatay

Karatay yaparak kg vermiş veya kg sorunu olmayıp sağlıklı yaşamaya başlayıp hastalıkları yok olan arkadaşlar

Canan Karatay hocamızın yeni çıkaracağı Karatay Diyetiyle öncesi ve sonrası kitabında sizde yer almak isterseniz karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz da ki formu doldurmanız gerekir

Herkese Günaydın...
3 gündür sıfır kaçamakla gidiyordum ta ki düne kadar akşam eşimin ısrarlarına dayanamadım kar üzerinde sucuk mangal yaptık akşamki menüm buydu (sucuk yasak biliyorum bile bile kendi ayağıma sıktımmm)
yanıda bol salata ve ayranla neyse artık olan oldu telafinin yollarını arıcamm
Sabah da acıkmamışım canım hiç birşey istemedi ben de 1 bardak süt içtim bu da olmadı biliyorum ama acıkmadan da yemek yemeyin diyor Karatay
sucuk ev yapımı olursa yıyebılıyoruz canım sen kesın market sucugu yedın :KK11: :)

Bugün sabah uyaninca 3 gun kurusu, yarim litre su içtim yarim saat sonra
sonra kahvaltı:
2 yumurtayla maydanozlu ,taze biberli, peynirli omlet
Zeytin
Yesillik
1çy bardağı badem ve yer fıstığı karışık

Akşam kayinvalidemlere yemeğe gidecez artik bahtima karataya uygun olanlardan yiyeceğim inşallah: )
akşam kaçamak yaparsan bunu da yersın canım dıkkat et :KK11:

İyi sayılır, diş dolgumun olduğu yer ağrıyor. Birde biliyorsun son günlerde ekşi mayalı ekmek yiyorum. Dün ve bugün yemedim ama.
geçmiş olsun canım

sen ekmek yazdıgında yanına 40 lı kg larda ve karatayı 1 seneyı geckındır yaptıgını artık herseyı az da olsa yemeye basladıgını yazmayı unutma canım cogu kısı yenı senı tanımazlar :)

günaydın topik sakinleri
dünki menumu yazayım
kalkınca 2brd su biraz sonra limonlu maydonoz kurumü içtim
30 dk sonra
sabah 7,30 : 1 yumurta, 2 dilim peynir, 8 zeytin, 1 avuç ceviz, yeşillik
öğle 12,00 de : et sote+4 kaşık makarna+1 kase salata
ara: 1 bardak kefir
akşam18,00 de: kıymalı karnıbahar+ 1 buyuk kase çiğ sebze salatası+10 yerfıstığı
spor: 50dk karışık kardiyo
yatmadan 1 bardak kefir
bu makarna için canım :KK11: hersey ıyı o olmamıs,,kefir de leptini bozmuş

Günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar bende ilk bildirimimi dün ki menümü vereyim
Sabah: iki yumurtadan omlet çay az peynir iki ceviz 5 fındık 3 kuru kayısı
Öğle: yarım kase kısır, keten tohumlu yoğurt
Akşam. taze fasülye kavurması, tavuklu salata
+ 2 litre su bir bardak süt ve yeşil çay

Bu sabahki kahvaltım ise 1 greyfurt suyu 1,5 haşlanmış yumurta az peynir 2 ceviz üç kuru kara üzüm ve çay.
saliha grekli cevabı yazmış canım bundan sonra düzeltmeye baslarsın zamanla rayına oturur hersey

Back