Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

secido dün akşam yemedin mi sen mantarıııyoksa yanlış mı hatırlıyorum dün mantarın nasıl yaptığımızı sormuytun daa

teşekkür ederim canım tavsiyen için ben 2 haftada bir yapıyorum canım pilavı akşama taze fasulye ve yazdan yapdıgım közlenmiş patlıcan yapıcam yogurtlu

İlginiz için teşekkür ederim evet başta sadece kilo vermek amaçlı başladım Karataya ama hayatımda birçok şey düzene girdi kendimi gerçekten sağlıklı ve mutlu hissediyorum artık. Ekmek pirinç patatesi bırakmak hiç ağırıma gitmedi ama ben tatlıya hele ki çikolataya çok düşkünüm hatta bağımlıyım ne kadar dirensem de kopuyor bir yerde. Sizler baya deneyimlisiniz bana bu konuda önerisi olan var mı?

secido dün akşam yemedin mi sen mantarıııyoksa yanlış mı hatırlıyorum dün mantarın nasıl yaptığımızı sormuytun daa
yapmadım :) evde nohut vardı ondan bıraz yedım bol bol salata yedım oda bugune kaldı ama hala kararsızım :) mantarmı yapsam yok sa tavukmu :) 6 da ısten cıkıyorum 8 e kadar yemem gerek :)

benim gibi geceleri bir kavonoz sarelleli ekmek yemeden yatmayan birisi bırakdıysa sizde bırakırsınız emin olun önemli olan beyne gercek mesajı göndermek istemediginiz

Canının tatlı istediğinde taze veya kuru meyveler ile bu ihtiyacınızı bastırabilirsin...

yağan karı pencereden izlerken elime bir kupa nescafe mi alır doaya doya manzaranın tadını çıkarırdım kar lapa lapa yağıyor ama ben kilo vermek adına nescafe değil de süt içiyorum ahh ahhh
ben sütlü türk kahvesi içiyorum imkanınız varsa tavsiye ederim bence nescafe den de güzel :)

caylarimi aktardan alip kendim karistirdim tatlim acikcasi daha saglikli olduguna iniyorum kendim hazirlayinca :)
domatesimi kaldirdim :) cay ve kahvem her zamanki gibi sekersiz :) o zaman tatlari daha guzel geliyor bana :)

ben kaysı getıreyım yanımda yarın onun sekerı duzenler benı sanırım beska ne yapabılırım seker alabılmek ıcın
cubuk tarcın koyuyorlar suya seker ıcın
gul abla ben pmega 3 almıyorum sız ılac kullanıyorsunuz degılmı ne alıyorsunuz bende alayaım
mesaj atarım sana canım
bende rosto salata ve yogurt yedım :) aksama fırında mantar yesem olurmu acaba
olur canım

canım ben tatlı bagımlısıydım once yemege tatlı ıle baslar yer kalırsa yemek yerdım...aynada kendımı gorunce yuh dedım bu ne hal 79 kg olmama ragmen kendıme kızdım karataya bır basladım 21 ay oldu daha bır kere tatlı aklıma gelmedı bayramlarda tepsı tepsı gozumun onunde durdu ona ragmen elımı surmedım kçamaksız 2 sene yapınca hastalıklardan kurtulunur dıye hala da yapmıyorum hucreler yenılensın dıye

beyne format atıp eve o tur seylerı alma karatayıda kurallara uygun yap aklına gelmez ama kaçamak kaçamağı dogurur ınsulın dırencı basa doner ve daha cok kacamaga neden olur
yapmadım :) evde nohut vardı ondan bıraz yedım bol bol salata yedım oda bugune kaldı ama hala kararsızım :) mantarmı yapsam yok sa tavukmu :) 6 da ısten cıkıyorum 8 e kadar yemem gerek :)
tavuk serbest gezense yap yoksa eve sokma
teşekkür ederim ben açıkçası kuru meyveyi fazla kaçırmamak için gün içinde sadece üç veya 5 tane yiyorum acaba arttırabilirmiyim?
gunde 3-4 gecmeyecek...
ben de akşama kıymalı yumurtalı ıspanak mıhlaması veya kıymalı ıspanak yemeği yapmayı düşünüyorum bakalım artık hangisi ağır basarsa onu yapıcamm
mıhlamaya un konulurmu canım nasıl yapacaksın

yok un koymuyorum Gül Hanım soğanı kıymayı kavurup sonra ıspanağı da birlikte pişirdikten sonra baharatını da koyup en son yumurtaları kırıp bitiriyorumm fırında da yapılabiliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…