• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arkadaşlar omega 3 le ilgili bir sorum olacaktı anladığım kadarıyla antioksidanla birlikte alınması şart fakat biz bu antioksidanı hap şeklinde değilde yarım avuç kadar yaban mersini ya da siyah kuru üzüm yiyerek alsak hapın yerini tutar mı acaba.cevap için şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar omega 3 le ilgili bir sorum olacaktı anladığım kadarıyla antioksidanla birlikte alınması şart fakat biz bu antioksidanı hap şeklinde değilde yarım avuç kadar yaban mersini ya da siyah kuru üzüm yiyerek alsak hapın yerini tutar mı acaba.cevap için şimdiden teşekkür ederim
omega 3 yanında birşey mi tüketiyoruz?? antioksidan derken bundan hiç haberim yoktu doğrusu..
bende bugün başladım omega 3 almaya ..sadece omega 3 içtim bir tane yemekten sonra ?? ayy cevabı bende merak ettim şimdi . neyse gül abla aydınlatır bizi inşallah:))

Iyi geceler kizlar nasillsiniz ???
ben pazartesi bildirim yaptiktiktan sonra annem manti istedi aksama manti yaptim otursum bir guzel yedim arkasi geldi sanki hic diyet yapmiyomus gibiydim sali tekrar basladim ve karatayin ilk gunu gibi zorlandim sanirim insilin tvan yapti pisman oldum ama yemis bulunmustum coktan ugun tekrar norale dondum cok rhatsiz etti beni suan gene karatayliyim bu hafta telafi etcem tbi yine veririm insllah kendinize iyi bakin fazla ugrayamiyorum ama yazilarinizi okuyorum merverasyon muthis degisim var tebrikler salihacim 1.ciligi aldin elinden gicik :)))))))tebrikler

Bugünkü kahvaltım 2 tane Yogurtcu tere yağlı yumurta avuç içi kadar peynir 3 zeytin şindilik bu kadar yiyebiliyorum zeytin sevmiyorum:( bir çay bardağı ceviz(küçük çay bardağı)avuç içi kadar peynir yeşillik yok malesef burası çok soguk bir memleket -35-40 oluyor kışın yeşillik yemek biraz lüks ben yazdan dondurucuya dereotu maydanoz koyuyorum taze almıyorum kışın zaten tere roka semizotu yok burada yeşillik yerine başka bir altarnatif varmı acaba lahana havuç kahvaltı yenirmi

Bugünkü kahvaltım 2 tane Yogurtcu tere yağlı yumurta avuç içi kadar peynir 3 zeytin şindilik bu kadar yiyebiliyorum zeytin sevmiyorum:KK43: bir çay bardağı ceviz(küçük çay bardağı)avuç içi kadar peynir yeşillik yok malesef burası çok soguk bir memleket -35-40 oluyor kışın yeşillik yemek biraz lüks ben yazdan dondurucuya dereotu maydanoz koyuyorum taze almıyorum kışın zaten tere roka semizotu yok burada yeşillik yerine başka bir altarnatif varmı acaba lahana havuç kahvaltı yenirmi

kahvaltıda turp, ve havuç yiyebilirsin yağ dökerek

iyi geceler herkese..
yarın kardeşim gelecek haftasonuna kadar bizde çok mutluyum ...hafta sonuda misafirim var yine .. :KK43: o yüzden sanırım seyyy biraz .... anladiniz siz...
aman salihacım p.tesi tartı gunu oldugundan haftasonu çok tehlıkeli

omega 3 yanında birşey mi tüketiyoruz?? antioksidan derken bundan hiç haberim yoktu doğrusu..
bende bugün başladım omega 3 almaya ..sadece omega 3 içtim bir tane yemekten sonra ?? ayy cevabı bende merak ettim şimdi . neyse gül abla aydınlatır bizi inşallah:))
ben antioksidan meselesini biliyorum hatta q enzim q on kullandım bı sure sonra antioksidan kaynakları olan baharatları zeytinimin yağına karıştırdım ve kullanmayı kestim. antioksidanla beraber emiliyor omega diye biliyorum kızlar

bu arada siz menuleri yedikçe yazıyorsunuz sanırım ben akşam topluca rapor halind yazıyorum bende sizin gibimi yapsam bilemedim

Günaydınnnn
Sabah kahvaltım: 2 yumurta
peynir
13 zeytin
kuruyemiş yiyemedim ayırmıştım ama yollar karlı olunca arabamla gidemedim servis için de erken çıkmam gerekti sonuç servis gelmedi kendi arabamla rötarlı geldim işe soğuğu yemem de üstüne bonusuuuu

İyi diyetler arkadaşlar,
Bende bir süredir Karatay diyeti yapıyorum çok fazla kaçamağım hatta ki hafta ara vermeme rağmen ocak başından beri 5 kilo verdim. Fakat kilo vermem durdu bazı günler alıp tekrar veriyorum. Bende aranıza katılıp sizden desek almak istiyorum.

hoşgeldin FarahFarah kilo verme bazı dönemlerde durabiliyor sabırla devam et ki vücudun direncini kır

kızlar ben ekteki antioksidan tarifini doktor ahmet aydının beslenmebulteni form sayfasından almıştım. zeytinimin yağına yaptığım tarifte aşagıda var bazen yoğurtla olanı akşam yemek önceside yiyorum. gül hanım ne der bilemedim ama bi bakarmıs gulcum

Eklentiler

• Yogurtlu antioksidanimiz.jpg
    Yogurtlu antioksidanimiz.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 73
kızlar benım bugun basım cok agrıyor hıc seker almadııgım ıcınmı oluyor napsamkı bılemedım

olabilir . canan hoca morfin gibi şeker diyor . ger başka bi sağlık problemin yoksa ? yani daha deneyimli arkadaşlar bilir belki?

Rengarek Nesli yoğurtlu tarifinde sadece polene takıldım onun hakkında bişey diyemicem fikrim yok ama geri kalanında bence sorun yok yağ tarifine de koyduğun baharat bence onda da bi sıkıntı yok tabi bunlar benceee :) :)

Back