- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
omega 3 yanında birşey mi tüketiyoruz?? antioksidan derken bundan hiç haberim yoktu doğrusu..Arkadaşlar omega 3 le ilgili bir sorum olacaktı anladığım kadarıyla antioksidanla birlikte alınması şart fakat biz bu antioksidanı hap şeklinde değilde yarım avuç kadar yaban mersini ya da siyah kuru üzüm yiyerek alsak hapın yerini tutar mı acaba.cevap için şimdiden teşekkür ederim
Bugünkü kahvaltım 2 tane Yogurtcu tere yağlı yumurta avuç içi kadar peynir 3 zeytin şindilik bu kadar yiyebiliyorum zeytin sevmiyorum bir çay bardağı ceviz(küçük çay bardağı)avuç içi kadar peynir yeşillik yok malesef burası çok soguk bir memleket -35-40 oluyor kışın yeşillik yemek biraz lüks ben yazdan dondurucuya dereotu maydanoz koyuyorum taze almıyorum kışın zaten tere roka semizotu yok burada yeşillik yerine başka bir altarnatif varmı acaba lahana havuç kahvaltı yenirmi
aman salihacım p.tesi tartı gunu oldugundan haftasonu çok tehlıkeliiyi geceler herkese..
yarın kardeşim gelecek haftasonuna kadar bizde çok mutluyum ...hafta sonuda misafirim var yine .. o yüzden sanırım seyyy biraz .... anladiniz siz...
ben antioksidan meselesini biliyorum hatta q enzim q on kullandım bı sure sonra antioksidan kaynakları olan baharatları zeytinimin yağına karıştırdım ve kullanmayı kestim. antioksidanla beraber emiliyor omega diye biliyorum kızlaromega 3 yanında birşey mi tüketiyoruz?? antioksidan derken bundan hiç haberim yoktu doğrusu..
bende bugün başladım omega 3 almaya ..sadece omega 3 içtim bir tane yemekten sonra ?? ayy cevabı bende merak ettim şimdi . neyse gül abla aydınlatır bizi inşallah:))
kızlar benım bugun basım cok agrıyor hıc seker almadııgım ıcınmı oluyor napsamkı bılemedım