tekrar aramıza hoşgeldınızmerhabalar ben yenıden aranıza dondum ama bu sefer bırakmak yok ve bırakmayacagım emınım bugun ılk gunum sabah kk kahvaltsını yaptım 5 saat sonra mercımek corbası yogurrt ve salata yedım :) evede gıdınce plates yapacagım kıloları vermzsem tup bebek yapamayacaklarını soyledıler o yuzden kararlıyım
aramıza hosgeldınızKızlar merhaba
Karatay diyetini nette yazılanlar kadar biliyorum ve bende artık Karayat mantığıyla beslenmeyi düşünüyorum.
Karatayın hangi kitabını önerirsiniz?
ben 6 yıldır koruyucu tıp okuyorum. karatayla bilgilerimi biraz harmanladım bu durumda. misal ben kış başında 1 ay takviye koruma amaçlı guvenilir bir yerden bal,polen,arısutu,propolis karışım çocuklarada kendimizede kullanırım hiç hasta olmayız . oğlum 6 yaşında hiç antibiyotik kullanmadı mesela. hastalıktada bunu kullanırım ve bazı formullerimi. bunun dışında bir çok koruma amaçlı formullerim var. doğanın gücüne inanırım ve teslim olurum öğrendiğim dahilinde. o yuzden polenin doğal olanının bir sakıncası olacağını düşünmüyorum tecrubelerime göreRengarek Nesli yoğurtlu tarifinde sadece polene takıldım onun hakkında bişey diyemicem fikrim yok ama geri kalanında bence sorun yok yağ tarifine de koyduğun baharat bence onda da bi sıkıntı yok tabi bunlar benceee :) :)
domates kısın yok canımkizlarrr bugunku menum
17-02-2015
sabah: 2 yumurta,peynir,10 zeytin,cherry domates,ceviz
oglen: taze fasulye (yazdan hazirlanan),yogurt,t.kahvesi,yesil cay,ayran (ogleden sonra acikir gibi oldum)
aksam: tavuk gogsu,yogurt,t.kahvesi,yesil cay
spor: 30 dk yuruyus
tamam canımaksamki brokoli. Kiyma. Sogan sote olacakti kiymayi yazmamisim ekledim
birde bana saat 7 de kahvlti ettigim icin 2 yumurta cok geliyor 1 tane ancaknyiyorum. O nedenle 3 ogun karatay yapiyorum gulcum bilgin olsun
poşette çay içmiyoruz...aklınızda olsunevt bende bitki caylarini cok tuketiyorum 5 i 1 yerde yesil cay filan :) :)
dogal olarak alınan antioksidanlar günlük ihtıyacı karsılamaya yeterlı degılArkadaşlar omega 3 le ilgili bir sorum olacaktı anladığım kadarıyla antioksidanla birlikte alınması şart fakat biz bu antioksidanı hap şeklinde değilde yarım avuç kadar yaban mersini ya da siyah kuru üzüm yiyerek alsak hapın yerini tutar mı acaba.cevap için şimdiden teşekkür ederim
omega 3 yanında mutlaka antioksidan alınmalıomega 3 yanında birşey mi tüketiyoruz?? antioksidan derken bundan hiç haberim yoktu doğrusu..
bende bugün başladım omega 3 almaya ..sadece omega 3 içtim bir tane yemekten sonra ?? ayy cevabı bende merak ettim şimdi . neyse gül abla aydınlatır bizi inşallah:))
ah arzucuk ah sen bunu hakettinIyi geceler kizlar nasillsiniz ???
ben pazartesi bildirim yaptiktiktan sonra annem manti istedi aksama manti yaptim otursum bir guzel yedim arkasi geldi sanki hic diyet yapmiyomus gibiydim sali tekrar basladim ve karatayin ilk gunu gibi zorlandim sanirim insilin tvan yapti pisman oldum ama yemis bulunmustum coktan ugun tekrar norale dondum cok rhatsiz etti beni suan gene karatayliyim bu hafta telafi etcem tbi yine veririm insllah kendinize iyi bakin fazla ugrayamiyorum ama yazilarinizi okuyorum merverasyon muthis degisim var tebrikler salihacim 1.ciligi aldin elinden gicik :)))))))tebrikler
olmuş canımHayırlı sabahlar dün öğle yemeğimden başlayayım yazmaya bir tabak yeşil mercimek yemeği kuru sogan piyazı bir kase yogurt
Akşam yemeğim bir tabak kıymalı lahana yemeği büyük bir tabak havuç salatası
gunaydın canımGunaydin topik sakinleri. Bol eksili sporlu gun dilerim
sabah sabah eziyet çekmişsin canım tüh...onunla gecmıs olsunGünaydınnnn
Sabah kahvaltım: 2 yumurta
peynir
13 zeytin
kuruyemiş yiyemedim ayırmıştım ama yollar karlı olunca arabamla gidemedim servis için de erken çıkmam gerekti sonuç servis gelmedi kendi arabamla rötarlı geldim işe soğuğu yemem de üstüne bonusuuuu
aramıza hosgeldınızİyi diyetler arkadaşlar,
Bende bir süredir Karatay diyeti yapıyorum çok fazla kaçamağım hatta ki hafta ara vermeme rağmen ocak başından beri 5 kilo verdim. Fakat kilo vermem durdu bazı günler alıp tekrar veriyorum. Bende aranıza katılıp sizden desek almak istiyorum.
evet seker bagımlılıgına alısıyor vucut ılk gun bazılarında oluyor boyle,,ınsulın dırencı yuksek olanlarda ozellıklekızlar benım bugun basım cok agrıyor hıc seker almadııgım ıcınmı oluyor napsamkı bılemedım
karatay hoca bazı hastalarına omega 3 ve antıoksıdan vermıyormus tahlil sonuçlarına gore, ben kendı adıma kullanıyorum 51 yasına kadar cok fazla trans yaglı seyler yedıgım ıcın omega 6 ve 3 dengesı dengede degıldır dıye antıoksıdanında yedıklerımden karsılayamam dıye kullanıyorum....gunde en az 2 -3 gr omega 3 almak lazım onun ıcın herkes kullanıyor yanında antıoksıdanla karar sızın ...kızlar ben ekteki antioksidan tarifini doktor ahmet aydının beslenmebulteni form sayfasından almıştım. zeytinimin yağına yaptığım tarifte aşagıda var bazen yoğurtla olanı akşam yemek önceside yiyorum. gül hanım ne der bilemedim ama bi bakarmıs gulcum
domates kısın yok canım
kahve de seker yoktu dimi
tamam canım
poşette çay içmiyoruz...aklınızda olsun
ınsallah gul abla :)tekrar aramıza hoşgeldınız
bebek ıcın herseye deger o zaman kaçamaksız karatay yapacak ve o bebege kavusacaksın canım
aramıza hosgeldınız
ben kaysı getıreyım yanımda yarın onun sekerı duzenler benı sanırım beska ne yapabılırım seker alabılmek ıcıngunaydın canım
sabah sabah eziyet çekmişsin canım tüh...onunla gecmıs olsun
aramıza hosgeldınız
siz karatayı kaçamaklı yaptınız sadece rejım yapmıs gıbı oldunuz saglıklı beslenmedınız, aravermenize ragmen karatay sayesınde de kg almadınız ama bır yere kadar artık vucud dırenıyor karatay yapmaz kaçamaklara devam edersen kg almaya baslayacaksın,,, karatayı rejım olarak degıl saglıklı beslenme olarak uygularsan hem kg verır hemde almazsın ıstedıgın kg ya gelınce
evet seker bagımlılıgına alısıyor vucut ılk gun bazılarında oluyor boyle,,ınsulın dırencı yuksek olanlarda ozellıkle
gul abla ben pmega 3 almıyorum sız ılac kullanıyorsunuz degılmı ne alıyorsunuz bende alayaımkaratay hoca bazı hastalarına omega 3 ve antıoksıdan vermıyormus tahlil sonuçlarına gore, ben kendı adıma kullanıyorum 51 yasına kadar cok fazla trans yaglı seyler yedıgım ıcın omega 6 ve 3 dengesı dengede degıldır dıye antıoksıdanında yedıklerımden karsılayamam dıye kullanıyorum....gunde en az 2 -3 gr omega 3 almak lazım onun ıcın herkes kullanıyor yanında antıoksıdanla karar sızın ...
polen olanına bende bısey dıyemeyecegım polenle ılgılı bısey duymadım benım evde 3 kutu vardı bırını kardesıme birini diğer kardesımın cocuguna verdım dıgerı duruyor
afiyet olsun inşallah en kısa zamanda kilolarımızdan kurtuluruz........yağan karı pencereden izlerken elime bir kupa nescafe mi alır doaya doya manzaranın tadını çıkarırdım kar lapa lapa yağıyor ama ben kilo vermek adına nescafe değil de süt içiyorum ahh ahhh
3 kaşık aldım canım yoksa fazla mımiyav su bulgur pilavını ne kadar yedinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?