gün kurusu ye sabahları, birde yağın içinde zeytin ye bağırsakları düzenliyorVe en buyuk sikintim kabiz olmak jormalde kabizlik cekmezdim ben diyete baslayinca oldum
canim bal tuketmiyoruz. vucuduna seker girmrye devam ederse insulin ddirnci kirilmaz. ve peynir yememissin. yesillik yok.hayirli sabahlar menu bildirimini aksamlarimi yapiyoruz acaba
kahvaltidan once yarim yesil elma bir bardak sirkli balli su beyaz peynir bir cay bardagi ceviz 3 zeytin
ben normalde zeytin hic sevmem ama bugun 3 tane yedimevdede bir yumurta kalmis kmseye yedirmedim sekersiz cay asla icmezken 3 bardak sekersiz cay ictim kosu bandinda 3 km yurudum aksamlarida 1 km yuruyorum
hoşgeldin cnm aramıza azmin daim olsunKizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum
selam cnm hoşgeldiniz aramızahayirli sabahlar menu bildirimini aksamlarimi yapiyoruz acaba
kahvaltidan once yarim yesil elma bir bardak sirkli balli su beyaz peynir bir cay bardagi ceviz 3 zeytin
ben normalde zeytin hic sevmem ama bugun 3 tane yedimevdede bir yumurta kalmis kmseye yedirmedim sekersiz cay asla icmezken 3 bardak sekersiz cay ictim kosu bandinda 3 km yurudum aksamlarida 1 km yuruyorum
tatlım diyet yaparken bazen sebze tuketmeyi unutuyoruz. bence semizotu tuket kahvaltında akşam yemeğinde ama çiğ olarak. ayrıca keten tohumunu veya çörekotu akşamdan suda ıslatıp sabah aç karna çıyneyeret yutarsanda bağırsagına iyi gelir. dene istersenVe en buyuk sikintim kabiz olmak jormalde kabizlik cekmezdim ben diyete baslayinca oldum
afiyet olsun canım
Canim bugunki ve bir onceki[/QUOTE]Canim tsk destegin icin bugunki ogunum 1 yunurta 3 zeytin maydanoz 4kucuk kup peynir
65638, member: 142560"]aramıza hosgeldınız
burada olursanız motıvasyon la daha ıyı olur...kacamak yapmaya da cfkınırsınız
ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız
gec oldu ama olsun vermıs olman onemlıkızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim o yüzden gündüz bildirim yapamadım. şimdi yapayım bir mahsuru yoksa.
başlangıç tarihi:27/01/2015
başlangıç kilo:54,5
geçen hafta:53,7
bu hafta:53,1
fark:-600 gr
toplam fark: -1.400
spor: haftada 2 gün yürüyüş, her gün bölgesel egzersiz programı
beden :38-40
boy:155
ilk hedef:50 kg
ikinci hedef :47 kg
bugün işe başladım. koşturmam vardı. o yzden yemek düzenim bozuk oldu bugün.
yarın normal düzenimden devam edeceğim :)
bırza once siran a kabızlık ıcın yazmıstım oradan okursun canımbenimde ilk 15 günde üst bedenimde bariz bir incelme meydana geldi.ancak bugün 20. günüm biraz kalınlaşma var..tuvalet olayım düzene girmedi..2-3 günde az çıkabiliyorum..
canım bız yulaf ın hıcbırseyını kullanmıyoruz karatay hoca yulaf atlar ıcındır dıyorKizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo
az olmuş canım,,,menulerınıze et li bişeyler eklemeye calısınbende akşam zeytinyağlı karnıbahar haşlaması ve yogurt yedim
bugün ızgara köfteaz olmuş canım,,,menulerınıze et li bişeyler eklemeye calısın
aramıza tekrar hosgeldınızKizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum
günaydın canım nasılsın ? ben bir evin tadilatı bir doktor derken buralara ugrayamadımsene görmek ne güzel miyavsu:)
günaydın
rıca ederım canım bızım amacımız sızlerı motıve etmek ,,,sizlerde aynısını kendınızden sonra gelenlere yapacaksınız salihacığım artık basladı baskalarını da motıve etmeyeyoğunluktan fark etmedim yürüyüş felan .oturup kendimi dinlediğimde aklıma neler geliyor neler
sizi tanımıyorum ama çok teşekkür ederim çok motive ediyorsunuz.salihanın da hakkını yemeyeyim.
ıstedıgın zaman yapabılırsın canımhayirli sabahlar menu bildirimini aksamlarimi yapiyoruz acaba
bugun yesıllık yok ama bıraz daha ıyı canımGünaydın çıtırlarrrr
Kahvaltım:2 yumurta
peynir
13 tane zeytin
1 bardak süt
1/3 çay bardağı kuruyemiş
yesıllık eklemelısın canımgünaydınlar herkese
2 yumurtadan maydonozlu omlet
peynir,zeytin
4 gün kurusu 5 ceviz
şekersiz çay
limonlu ve zencefilli suya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?