Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karatayla verdi hemde insulın direncine ragmen direnci 45 di baya dustu. ayda yaklaşık 4-5 kg verdi yaşı genç olduğundanamin insallah canım benımde vermem gerek arkadasın karataylamı zayıfladı ne kadar surede verdı
oh yarınkı menum balık ozaman kopya çektim hemde fırındaakşama balık yapmayı düşünüyorum fırında bol soğan ve sarımsaklı bol baharatlı nefis oluyorrr yanına da bol salataa
ayy ınsallah darısı hepımıze benım oyle cok fazla dırencım yok ama vermem gerek ınsallah bu azmım hıc bıtmezkaratayla verdi hemde insulın direncine ragmen direnci 45 di baya dustu. ayda yaklaşık 4-5 kg verdi yaşı genç olduğundan
inan bana turk milletinin beslenme duzenine uyan aç bırakmayan kalıcı kılo verdiren tek sistem ama diyet değil ömur boyu yapman gereken sağlıklı yaşam formulu karatay. eğer uyarsan harika sonuç alırsınayy ınsallah darısı hepımıze benım oyle cok fazla dırencım yok ama vermem gerek ınsallah bu azmım hıc bıtmez
vallahi bende aranıza katıldım 3 aydır sabitim sizinle verirsem 2. miladım bu topikbu hafta çok hırs yaptım kendime 2 hafta zaman veriyorum kaçamaksız bakalım kilom yine sabit mi kalacak eğer kilo verirsem bu haftayı milat kabul edicem ama bazı şeyleri yanlış uygulamışım o yüzden bu haftayı her türlü milat kabul edicem önceki haftalarda küçük kaçamaklar oluyordu bakalım pazartesiyi iple çekiyorummm
evet benim canım :) aynaya bakınca hiç öyle çok şişko biri olarak görmüyodum kendimi ama eskisiyle yenisini kıyaslayınca 6-7 yıldır şişman gezerek yazık etmişim kendime diyorumharika görünüyorsunuz maşallah gerçekten 2. resimdeki sizmisiniz inanamadım Allah ım kilo nasıl da etkiliyor güzelliğimizi..
afiyet olsun canım
sabah yeşillik ve kuruyemiş eksik
domates mevsimsiz yok
Maden suyu içilebilir diyor Canan hoca ama 1 tane, çok fazla içmeyin diyor.tatlım yeşilliğimi temin ettim bugün cherry domates yiyodum iki gündür :)
birde arkadaşlar sade soda yasakmı ?
Maden suyu içilebilir diyor Canan hoca ama 1 tane, çok fazla içmeyin diyor.
Ben de çayı içmiyorum şu sıralar, yanında birşey yemeyince hiç tadı olmuyor. Yıllardır şekersiz içerim ama yanında birşeyler yerdim. Şimdi kahvaltıda da içmiyorum çoğunlukla. Akşam bitki çayları iyi oluyor, kuşburnu, şu sıralar ananas kabuğunun çayını içiyorum, ödem için çok iyiymiş, tarçın ve karanfille kaynatıyorum. Beyaz çay aldım vs...anladim tatlim cok saol :) cay pek icmedigimden soda iciyodum genelde :)
aksamki brokoli. Kiyma. Sogan sote olacakti kiymayi yazmamisim ekledimgelelim bugünkü menü sabah
2 bardak su maydonoz semizve limonla hazırladığım su
kahvaltı 1 yumurta 10 zeytin 1 çay bardağı ceviz peynir yeşillik
ölen fırında karnıbahar yoğurtla w yarma buğday bakla mercimek ile hazırladığım pilav 4 kaşık
akşam toyga çorbası nohut ve yarma ile yoğurtlu yapılan çorba brokoli soğan i sote sporx 35 dakika kardiyoo
Ben de çayı içmiyorum şu sıralar, yanında birşey yemeyince hiç tadı olmuyor. Yıllardır şekersiz içerim ama yanında birşeyler yerdim. Şimdi kahvaltıda da içmiyorum çoğunlukla. Akşam bitki çayları iyi oluyor, kuşburnu, şu sıralar ananas kabuğunun çayını içiyorum, ödem için çok iyiymiş, tarçın ve karanfille kaynatıyorum. Beyaz çay aldım vs...