Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba hoşgeldin sirpan ... karatay kurallarina uyan herkese açık bi topic burası sevgili gül ablanin :)

canım ilk sayfadaki kilo bildiimi cizelgesi disinda her şey aynı geçerli . ilk sayfayi okuyup menulerini paylasip baslayabilirsin hemen:)

fazla da kalmamıs gıbı gorunuyorsun canım
atarım tabııkı canım
ben gun asırı bır bır 4 tane oldum... okan bey 5 tane esı 6 tane ....sonra 15 gunde bır ,,,,yazın ayda bır

damla yetmez dıyor karatay hoca zaten....

mesaj attım canım

ben gun asırı bır bır 4 tane oldum... okan bey 5 tane esı 6 tane ....sonra 15 gunde bır ,,,,yazın ayda bır
erken kalkınca 3 yap canım emzıklısın

ellerıne saglık canım...zahmet verdık sana

afıyet olsun canım aksam az olmus gıbı doydunmu

aramıza hosgeldınız

burada olursanız motıvasyon la daha ıyı olur...kacamak yapmaya da cfkınırsınız
ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız

aramıza hosgeldınız

ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız

Canim tsk destegin icin bugunki ogunum 1 yunurta 3 zeytin maydanoz 4kucuk kup peynir
65638, member: 142560"]aramıza hosgeldınız

ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız[/QUOTE]
Canim bugunki ve bir onceki

kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim o yüzden gündüz bildirim yapamadım. şimdi yapayım bir mahsuru yoksa.

başlangıç tarihi:27/01/2015
başlangıç kilo:54,5
geçen hafta:53,7

bu hafta:53,1
fark:-600 gr
toplam fark: -1.400
spor: haftada 2 gün yürüyüş, her gün bölgesel egzersiz programı
beden :38-40
boy:155
ilk hedef:50 kg

ikinci hedef :47 kg

bugün işe başladım. koşturmam vardı. o yzden yemek düzenim bozuk oldu bugün.
yarın normal düzenimden devam edeceğim :)

benimde ilk 15 günde üst bedenimde bariz bir incelme meydana geldi.ancak bugün 20. günüm biraz kalınlaşma var..tuvalet olayım düzene girmedi..2-3 günde az çıkabiliyorum..

Aaa ellerinize saglik bende listedeyim demek cok guzel :)

Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo

benimde ilk 15 günde üst bedenimde bariz bir incelme meydana geldi.ancak bugün 20. günüm biraz kalınlaşma var..tuvalet olayım düzene girmedi..2-3 günde az çıkabiliyorum..
Tatlım herseyden once wc sorunu cozmelisin. Eger icebilirsen nacizane bi tarif vereyim. 7 dal semiz 2 dal maydonoz 1 limonun suyu 1 brd su blendirdan cek sabah ac karna ic 1 hafta bagirsaklarin temizlenir. Ya ben her ogun cikarim coxuklugumdan beri. Kabizlik cok yasamam zaten bendeki kabizlik gunde 1 sefr cikmaktie en kotu. Allah kokaylik versin zor

fazla da kalmamıs gıbı gorunuyorsun canım
atarım tabııkı canım
Gulcum menu yazdim. Ben menulerimi duzene sokucam soz tam istedigin gibi olmadi gene .

Kizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum

Ve en buyuk sikintim kabiz olmak jormalde kabizlik cekmezdim ben diyete baslayinca oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…