• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hayirli sabahlar menu bildirimini aksamlarimi yapiyoruz acaba
kahvaltidan once yarim yesil elma bir bardak sirkli balli su beyaz peynir bir cay bardagi ceviz 3 zeytin
ben normalde zeytin hic sevmem ama bugun 3 tane yedim :KK9:evdede bir yumurta kalmis kmseye yedirmedim :kk77:sekersiz cay asla icmezken 3 bardak sekersiz cay ictim:KK9: kosu bandinda 3 km yurudum aksamlarida 1 km yuruyorum

kahvaltidan once yarim yesil elma bir bardak sirkli balli su beyaz peynir bir cay bardagi ceviz 3 zeytin
ben normalde zeytin hic sevmem ama bugun 3 tane yedim :KK9:evdede bir yumurta kalmis kmseye yedirmedim :kk77:sekersiz cay asla icmezken 3 bardak sekersiz cay ictim:KK9: kosu bandinda 3 km yurudum aksamlarida 1 km yuruyorum
canim bal tuketmiyoruz. vucuduna seker girmrye devam ederse insulin ddirnci kirilmaz. ve peynir yememissin. yesillik yok.

Kizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum
hoşgeldin cnm aramıza azmin daim olsun

selam cnm hoşgeldiniz aramıza
ben şahsen akşam herşey bitince rapor şeklinde yazıyorum sporumuda dahil ediyorum. gün boyu ne yediğim topluca daha sağlıklı oluyor sanki ama gül hanım veya kızlar ne der bilemedim

Ve en buyuk sikintim kabiz olmak jormalde kabizlik cekmezdim ben diyete baslayinca oldum
tatlım diyet yaparken bazen sebze tuketmeyi unutuyoruz. bence semizotu tuket kahvaltında akşam yemeğinde ama çiğ olarak. ayrıca keten tohumunu veya çörekotu akşamdan suda ıslatıp sabah aç karna çıyneyeret yutarsanda bağırsagına iyi gelir. dene istersen

imagesCA0AR8C5.jpg

Canim tsk destegin icin bugunki ogunum 1 yunurta 3 zeytin maydanoz 4kucuk kup peynir
65638, member: 142560"]aramıza hosgeldınız

burada olursanız motıvasyon la daha ıyı olur...kacamak yapmaya da cfkınırsınız
ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız
Canim bugunki ve bir onceki[/QUOTE]
az ve eksik yiyorsun canım
yumurta 2 olmalı
en az 10 zeytın yagın ıcınde
yeşillik
1 cay bardagı ciğ cerez

kabızlık içinde
akşamdam gun kurusu kayısıyı ıslat sabah içindeki suyu bardaga bosalt ustune de içilebilecek sıcaklıkta su ekleyıp kayısıları ıyıce cıgneyerek suyuda ıc

1 yemek kasıgına yakın (fazlası zararlı) keten tohumunu öğüt yogurda karıstır ....öğüttükten sonra 15 dkk da tüketilmeli

kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim o yüzden gündüz bildirim yapamadım. şimdi yapayım bir mahsuru yoksa.

başlangıç tarihi:27/01/2015
başlangıç kilo:54,5
geçen hafta:53,7

bu hafta:53,1
fark:-600 gr
toplam fark: -1.400
spor: haftada 2 gün yürüyüş, her gün bölgesel egzersiz programı
beden :38-40
boy:155
ilk hedef:50 kg

ikinci hedef :47 kg

bugün işe başladım. koşturmam vardı. o yzden yemek düzenim bozuk oldu bugün.
yarın normal düzenimden devam edeceğim :)
gec oldu ama olsun vermıs olman onemlı :KK9:

benimde ilk 15 günde üst bedenimde bariz bir incelme meydana geldi.ancak bugün 20. günüm biraz kalınlaşma var..tuvalet olayım düzene girmedi..2-3 günde az çıkabiliyorum..:KK43:
bırza once siran a kabızlık ıcın yazmıstım oradan okursun canım
Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo
canım bız yulaf ın hıcbırseyını kullanmıyoruz karatay hoca yulaf atlar ıcındır dıyor

senin sabah yaptıklarının karatayla hıc ılgısı yok canım biz sabahları karatay kahvaltısı yapıyoruz

dolmada bulgurmu prinç mi vardı

arada ki sütlü tarcın :KK64:

akşam da pide olmamış

Kizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum
aramıza tekrar hosgeldınız
kahvaltın eksık, domates salatalık yemıyoruz havuc turp yıyoruz
meyveyı sabah proteın yanında yıyoruz

yoğunluktan fark etmedim yürüyüş felan .oturup kendimi dinlediğimde aklıma neler geliyor neler:kk77:

sizi tanımıyorum ama çok teşekkür ederim çok motive ediyorsunuz.salihanın da hakkını yemeyeyim.
rıca ederım canım bızım amacımız sızlerı motıve etmek ,,,sizlerde aynısını kendınızden sonra gelenlere yapacaksınız salihacığım artık basladı baskalarını da motıve etmeye
ıstedıgın zaman yapabılırsın canım
BAL MIııııııııı bal yok canım
kahvaltın eksik ve yanlıs canım

Doğrusu: 2 yumurta
avuc ıcı kadar peynir
en az 10 tane yagda zeytin
yeşillik
yagda havuç- turp
ınce bellı çay bardağı kuruyemiş
3 gun kurusu kayısı

Günaydın çıtırlarrrr
Kahvaltım:2 yumurta