gunaydın canımgünaydın topik sakinleri
yumurta yememıssın canımgünaydın kızlar
bende bugün avuç içi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
roka-ter-maydonoz salatası
15 adet zeytin
1 muz yedim
ve birazdan spor gidecem
herkese kolay gelsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canımgünaydın topik sakinleri
yumurta yememıssın canımgünaydın kızlar
bende bugün avuç içi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
roka-ter-maydonoz salatası
15 adet zeytin
1 muz yedim
ve birazdan spor gidecem
herkese kolay gelsin...
ben yumurta ve tavuk yiyemiyorum 20 senedirgunaydın canım
yumurta yememıssın canım
selam cnm. köy yumurtam olmadığı zamanlarda muzla bir meyveyi tarçınla yiyorum yanında az bi süt yulaf ve ceviz evet kendim uydurduğum bi menu ama yumurta yokluğundan. teşekkür ederimgec oldu ama olsun vermıs olman onemlı
bırza once siran a kabızlık ıcın yazmıstım oradan okursun canım
canım bız yulaf ın hıcbırseyını kullanmıyoruz karatay hoca yulaf atlar ıcındır dıyor
senin sabah yaptıklarının karatayla hıc ılgısı yok canım biz sabahları karatay kahvaltısı yapıyoruz
dolmada bulgurmu prinç mi vardı
arada ki sütlü tarcın
akşam da pide olmamış
[QUOTE"miyav_su, post: 39472547, member: 373666"]günaydın canım nasılsın ? ben bir evin tadilatı bir doktor derken buralara ugrayamadım
harika görünüyorsunuz maşallah gerçekten 2. resimdeki sizmisiniz inanamadım Allah ım kilo nasıl da etkiliyor güzelliğimizi..Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:62,0
Bu hafta:61,7
Fark: -0,300
Toplam fark:-18,200
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM YAVAŞ YAVAŞ SANIRIM :))) Eki Görüntüle 1418223
aa saolasın şu an iş yerindeyim bakamam ama akşam bakayım . Mutlu oldum akşam vakit kaybetmeden okumaya başlarım=)=)netten karatayin abc si kitabını ücretsiz pdf olarak indirebilirsiniz.
harikasın. bende geçen hafta ofise gelen baklavadan 1 kucuk ısırık alıp kalanı çöpe atmıştım aklıma o geldibu arada öğlen yemekte baklava vardı çok güzel görünüyordu ama yemeği beğenmeyince hızla uzaklaştım ordan bu hafta kararlıyım sıfır kaçamak inşş
harikasın. bende geçen hafta ofise gelen baklavadan 1 kucuk ısırık alıp kalanı çöpe atmıştım aklıma o geldi
böyle gidecez işallah p.tesiyi iple çekiyom sonuç için çok heyecanlıyım
ooo hadi bakalım hayırlı bir iş için kilolardan kurtaralım seni cnm. benim dahil olduğum diğer topikte bir arkadaşta bebek için kilo vermeye çalışıyor 107 iken şimdi 88 oldu . hatta doğacak bebeğine eylülümüz adını verdik. eylule kadar verirde bebemiz gelir diye çok ıstıkrarlı seninde azmin daim olsun. bebeklerini al kucağınamerhabalar ben yenıden aranıza dondum ama bu sefer bırakmak yok ve bırakmayacagım emınım bugun ılk gunum sabah kk kahvaltsını yaptım 5 saat sonra mercımek corbası yogurrt ve salata yedım :) evede gıdınce plates yapacagım kıloları vermzsem tup bebek yapamayacaklarını soyledıler o yuzden kararlıyım
bende akşam ıspanak kıymalı yapacaktımselam kızlar bende bugünden itibaren aktif olarak katılacağım size
sabah: 2 yumurta kaysı kıvamında haşladım
5-6 zeytin normalde 10 dan fazla yiyorum zeytinim bitti alacağım..
peynir
3 gün kurusu
1 çay bardağı badem
akşam: kıymalı ıspanak
yoğurt ve havuçlu turplu salata yemeyi planlıyorum inşallah
isabet olur geç kalmadan okuyun ve başlayınKızlar merhaba
Karatay diyetini nette yazılanlar kadar biliyorum ve bende artık Karayat mantığıyla beslenmeyi düşünüyorum.
Karatayın hangi kitabını önerirsiniz?
oooo harika menuler tam kopyalıkkızlar bugün bende yemeği beğenmedim, sadece ayranımı aldırttırdım arkadaşlara yanına da 2 gün kurusu yedim
suya devam
akşamda mantar, ayran, salatada yaparım
birde yazdan hazırladığım zeytinyağlı taze fasülye yemeyi düşünüyorum
ooo hadi bakalım hayırlı bir iş için kilolardan kurtaralım seni cnm. benim dahil olduğum diğer topikte bir arkadaşta bebek için kilo vermeye çalışıyor 107 iken şimdi 88 oldu . hatta doğacak bebeğine eylülümüz adını verdik. eylule kadar verirde bebemiz gelir diye çok ıstıkrarlı seninde azmin daim olsun. bebeklerini al kucağına
bende akşam ıspanak kıymalı yapacaktım
isabet olur geç kalmadan okuyun ve başlayın