• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gec oldu ama olsun vermıs olman onemlı :KK9:

bırza once siran a kabızlık ıcın yazmıstım oradan okursun canım

canım bız yulaf ın hıcbırseyını kullanmıyoruz karatay hoca yulaf atlar ıcındır dıyor

senin sabah yaptıklarının karatayla hıc ılgısı yok canım biz sabahları karatay kahvaltısı yapıyoruz

dolmada bulgurmu prinç mi vardı

arada ki sütlü tarcın :KK64:

akşam da pide olmamış
selam cnm. köy yumurtam olmadığı zamanlarda muzla bir meyveyi tarçınla yiyorum yanında az bi süt yulaf ve ceviz evet kendim uydurduğum bi menu ama yumurta yokluğundan. teşekkür ederim
ben prinç kullanmıyorum dolmalarım bulgur,yarma ve çeşitli kurubaklagille yapıyorum.ilgin için çok teşekkür
:KK60:

[QUOTE"miyav_su, post: 39472547, member: 373666"]günaydın canım nasılsın ? ben bir evin tadilatı bir doktor derken buralara ugrayamadım :KK60::KK60:[/QUOTE]

hamdolsun cocuklarla evle ugrasiyorum:)
kar yagiyor cok korkuyorm her an elektriksu gidecek diye :(
yoksa cok guzel yagiyor ...

bu arada 59hedefim.. 4-5kg kaldi takriben ..hayal gibi:( nisanlandiktan sonra 7-8yildir 61 bile goremedim tartida :( insallah inerim istedigim kiloya ...

[QUOTE"miyav_su, post: 39472547, member: 373666"]günaydın canım nasılsın ? ben bir evin tadilatı bir doktor derken buralara ugrayamadım :KK60::KK60:

hamdolsun cocuklarla evle ugrasiyorum:)
kar yagiyor cok korkuyorm her an elektriksu gidecek diye :KK43:
yoksa cok guzel yagiyor ...

bu arada 59hedefim.. 4-5kg kaldi takriben ..hayal gibi:KK43: nisanlandiktan sonra 7-8yildir 61 bile goremedim tartida :KK43: insallah inerim istedigim kiloya ...[/QUOTE]
hadi inşallah canım az kalmış kar mı yağıyor bizim burası günlük güneşlik valla şuan bende spora gitmek için hazırlanıyorum elektrik cok mu kesiliyor ????

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:62,0
Bu hafta:61,7
Fark: -0,300

Toplam fark:-18,200
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM YAVAŞ YAVAŞ SANIRIM :))) Eki Görüntüle 1418223
harika görünüyorsunuz maşallah:nazar::nazar::nazar: gerçekten 2. resimdeki sizmisiniz inanamadım Allah ım kilo nasıl da etkiliyor güzelliğimizi..

merhabalar ben yenıden aranıza dondum ama bu sefer bırakmak yok ve bırakmayacagım emınım bugun ılk gunum sabah kk kahvaltsını yaptım 5 saat sonra mercımek corbası yogurrt ve salata yedım :) evede gıdınce plates yapacagım kıloları vermzsem tup bebek yapamayacaklarını soyledıler o yuzden kararlıyım

selam kızlar bende bugünden itibaren aktif olarak katılacağım size :KK54:
sabah: 2 yumurta kaysı kıvamında haşladım
5-6 zeytin normalde 10 dan fazla yiyorum zeytinim bitti alacağım..
peynir
3 gün kurusu
1 çay bardağı badem
akşam: kıymalı ıspanak
yoğurt ve havuçlu turplu salata yemeyi planlıyorum inşallah

minicooper çok güzel bir menü olmuş . nacizane yeşillik de eklesen güzel olur kahvaltina . akşam menü de çok iyi görünüyor . ben de kurufasulye yapacam . salata yogurt .

öğlen yemek çok kötüydü o yüzden 2 bardak ayran içtim sadece biraz da kuruyemiş yiyorum şu an ama acıkmadım fazla midem mi küçülüyor neee

bu arada öğlen yemekte baklava vardı çok güzel görünüyordu ama yemeği beğenmeyince hızla uzaklaştım ordan bu hafta kararlıyım sıfır kaçamak inşş
harikasın. bende geçen hafta ofise gelen baklavadan 1 kucuk ısırık alıp kalanı çöpe atmıştım aklıma o geldi :KK49::KK49:
böyle gidecez işallah p.tesiyi iple çekiyom sonuç için çok heyecanlıyım :KK69::KK69:

harikasın. bende geçen hafta ofise gelen baklavadan 1 kucuk ısırık alıp kalanı çöpe atmıştım aklıma o geldi :KK49::KK49:
böyle gidecez işallah p.tesiyi iple çekiyom sonuç için çok heyecanlıyım :KK69::KK69:

kızlar bugün bende yemeği beğenmedim, sadece ayranımı aldırttırdım arkadaşlara yanına da 2 gün kurusu yedim
suya devam
akşamda mantar, ayran, salatada yaparım
birde yazdan hazırladığım zeytinyağlı taze fasülye yemeyi düşünüyorum

merhabalar ben yenıden aranıza dondum ama bu sefer bırakmak yok ve bırakmayacagım emınım bugun ılk gunum sabah kk kahvaltsını yaptım 5 saat sonra mercımek corbası yogurrt ve salata yedım :) evede gıdınce plates yapacagım kıloları vermzsem tup bebek yapamayacaklarını soyledıler o yuzden kararlıyım
ooo hadi bakalım hayırlı bir iş için kilolardan kurtaralım seni cnm. benim dahil olduğum diğer topikte bir arkadaşta bebek için kilo vermeye çalışıyor 107 iken şimdi 88 oldu . hatta doğacak bebeğine eylülümüz adını verdik. :21::21: eylule kadar verirde bebemiz gelir diye :KK60::KK60:çok ıstıkrarlı seninde azmin daim olsun. bebeklerini al kucağına

selam kızlar bende bugünden itibaren aktif olarak katılacağım size :KK54:
sabah: 2 yumurta kaysı kıvamında haşladım
5-6 zeytin normalde 10 dan fazla yiyorum zeytinim bitti alacağım..
peynir
3 gün kurusu
1 çay bardağı badem
akşam: kıymalı ıspanak
yoğurt ve havuçlu turplu salata yemeyi planlıyorum inşallah
bende akşam ıspanak kıymalı yapacaktım :KK56::KK56:

Kızlar merhaba
Karatay diyetini nette yazılanlar kadar biliyorum ve bende artık Karayat mantığıyla beslenmeyi düşünüyorum.
Karatayın hangi kitabını önerirsiniz?
isabet olur geç kalmadan okuyun ve başlayın :KK4::KK4:

kızlar bugün bende yemeği beğenmedim, sadece ayranımı aldırttırdım arkadaşlara yanına da 2 gün kurusu yedim
suya devam
akşamda mantar, ayran, salatada yaparım
birde yazdan hazırladığım zeytinyağlı taze fasülye yemeyi düşünüyorum
oooo harika menuler tam kopyalık :21::21:

ooo hadi bakalım hayırlı bir iş için kilolardan kurtaralım seni cnm. benim dahil olduğum diğer topikte bir arkadaşta bebek için kilo vermeye çalışıyor 107 iken şimdi 88 oldu . hatta doğacak bebeğine eylülümüz adını verdik. :21::21: eylule kadar verirde bebemiz gelir diye :KK60::KK60:çok ıstıkrarlı seninde azmin daim olsun. bebeklerini al kucağına

bende akşam ıspanak kıymalı yapacaktım :KK56::KK56:

isabet olur geç kalmadan okuyun ve başlayın :KK4::KK4:

amin insallah canım benımde vermem gerek arkadasın karataylamı zayıfladı ne kadar surede verdı

Back