• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba hoşgeldin sirpan ... karatay kurallarina uyan herkese açık bi topic burası sevgili gül ablanin :)

canım ilk sayfadaki kilo bildiimi cizelgesi disinda her şey aynı geçerli . ilk sayfayi okuyup menulerini paylasip baslayabilirsin hemen:)

fazla da kalmamıs gıbı gorunuyorsun canım
gül abla omega 3 markasını bana da öm atabilir misin ?
bir de kardeşim eczaneden Dvit almış 2 kutu vermişler 300 lük ne kadar vurdursun ?memlekette arkadaşı vuracak. 1 tane mi vurulsun . Dvit değeri28 civarı.

kızımın çizgi film saati en müsait vaktim hemen listeyi yapayım .
kilo verenleri tebrik ederim . veremeyenlere de üzülmeyin olacak derim :)
atarım tabııkı canım
ben gun asırı bır bır 4 tane oldum... okan bey 5 tane esı 6 tane ....sonra 15 gunde bır ,,,,yazın ayda bır

Zezecim ben de bu hafta hiç kaçamak yspmayacagim inş bakalım haftaya bizde güzel kilolar verelim

Bi de gül abla benim d Vit 10 çıktı bu yükselmiş hali. Sanırım damla yetmiyor . Bir ampul iğne yaptırSam yeter mi
Bi de omega 3 markasını bana atar misin sagol
damla yetmez dıyor karatay hoca zaten....

mesaj attım canım

ben gun asırı bır bır 4 tane oldum... okan bey 5 tane esı 6 tane ....sonra 15 gunde bır ,,,,yazın ayda bır
tesekkurler ablacim,
peynir ve yumurtayi cok zor yiyorum midem bulaniyo.. ama azar azar arttircam onlari da
bu arada 2. Ogunumu yazayim
1 kase yogurt corbasi - yarmayla yapilmis
1 tabak yumurtali ispanak
birax ceviz ( yenmese daha iyi biliyorum ama ben cok emziyorum bebegimi gece de uyaniyorum .. ispanak tutmaz diye ekledim)
2 adet omega 3 + resv.
2 ogun yiyorum
yani gunu bitirdim :))
erken kalkınca 3 yap canım emzıklısın

16/02/2015
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
images

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

BİLDİRİM YAPANLAR
KİLO VERENELER

1.Saliha:-1400
2.Yağmurcucu:-1300
3.Arzu:-700
4.Ferayee:-600
4.Çirkinördek:-600
5.Rengarenknesli:-400
6.Merverasyon:-300

KİLO ALANLAR

1.Alphinrosa:+100

SABİTLER

1.Zeze
2.Laveyou
ellerıne saglık canım...zahmet verdık sana :KK60:

:KK23:çok utandım ve üzgünüm:KK61:tek ben miyim kilo alan.neyse fena gaza geldim.

:nazar::KK52:

galiba.sağlıklı yaşıyoruzdan ayrılmayayım o zaman.bir de hiç kaçamak yapmadım.menüme bakabilir misiniz?
6.30 kkk
12.30 mantar-sabahtan kalan ceviz-2 kayısı-turp-soğan-ayran
19.00 karnabaharı az suda haşladım 1 kase yoğurtla karıştıracağım
yeşil çay+limonlu su
yürüyüş
afıyet olsun canım aksam az olmus gıbı doydunmu

Hanimlar merhaba basliginizi gordum ve hemen geldim bende zayiflamak istiyorum ve bir aydir dieyt yapiyorum d3vam ediyorum fakat bir kac gundur cok olmasda kacamaklarim oldu.pes etmek de istemiyorum cok bunaldim inanin. Boyum 1:55 kilom 1 ay once 73 du simdi bilmiyorum.ilk hedefi 65 olmak.benide alin araniza ve yaptigiz dieyyin lkistesi varni varsa paylasirmisiniz.paz
aramıza hosgeldınız

burada olursanız motıvasyon la daha ıyı olur...kacamak yapmaya da cfkınırsınız
ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız

aramıza hosgeldınız

ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız

Canim tsk destegin icin bugunki ogunum 1 yunurta 3 zeytin maydanoz 4kucuk kup peynir
65638, member: 142560"]aramıza hosgeldınız

ilk sayfamızı okursanız bılgı sahıbı olablırsınız[/QUOTE]
Canim bugunki ve bir onceki

kızlar bugün çok yoğun bir gün geçirdim o yüzden gündüz bildirim yapamadım. şimdi yapayım bir mahsuru yoksa.

başlangıç tarihi:27/01/2015
başlangıç kilo:54,5
geçen hafta:53,7

bu hafta:53,1
fark:-600 gr
toplam fark: -1.400
spor: haftada 2 gün yürüyüş, her gün bölgesel egzersiz programı
beden :38-40
boy:155
ilk hedef:50 kg

ikinci hedef :47 kg

bugün işe başladım. koşturmam vardı. o yzden yemek düzenim bozuk oldu bugün.
yarın normal düzenimden devam edeceğim :)

günaydın kızlar iyi haftalar;
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :64,1
bu hafta:64,0
toplam fark:1,5
spor:yok
Beden: 38-40
bu hafta yaptığım tek kaçamak 1 adet profiterol yemek ama veremedim :KK43: folic asit kullanıyorum acaba ondanmı :KK43:
benimde ilk 15 günde üst bedenimde bariz bir incelme meydana geldi.ancak bugün 20. günüm biraz kalınlaşma var..tuvalet olayım düzene girmedi..2-3 günde az çıkabiliyorum..:(

16/02/2015
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
images

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

BİLDİRİM YAPANLAR
KİLO VERENELER

1.Saliha:-1400
2.Yağmurcucu:-1300
3.Arzu:-700
4.Ferayee:-600
4.Çirkinördek:-600
5.Rengarenknesli:-400
6.Merverasyon:-300

KİLO ALANLAR

1.Alphinrosa:+100

SABİTLER

1.Zeze
2.Laveyou
Aaa ellerinize saglik bende listedeyim demek cok guzel :)

Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo

benimde ilk 15 günde üst bedenimde bariz bir incelme meydana geldi.ancak bugün 20. günüm biraz kalınlaşma var..tuvalet olayım düzene girmedi..2-3 günde az çıkabiliyorum..:KK43:
Tatlım herseyden once wc sorunu cozmelisin. Eger icebilirsen nacizane bi tarif vereyim. 7 dal semiz 2 dal maydonoz 1 limonun suyu 1 brd su blendirdan cek sabah ac karna ic 1 hafta bagirsaklarin temizlenir. Ya ben her ogun cikarim coxuklugumdan beri. Kabizlik cok yasamam zaten bendeki kabizlik gunde 1 sefr cikmaktie en kotu. Allah kokaylik versin zor

fazla da kalmamıs gıbı gorunuyorsun canım
atarım tabııkı canım
Gulcum menu yazdim. Ben menulerimi duzene sokucam soz tam istedigin gibi olmadi gene .

Kizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum

Kizlar bende yeni katildim size benbir aydir diyet yapiyorum 1:55 boyundayim 73 kiloydum simdi ne kadat verdim bilmiyorum.carsamba tartilicam size yaxarim listeye ekl3 kendimi ins.ogunmu yazayim sabah,bir yumurta uc zeytin uc kucuk kup peynir domates salatalik ucer dilim ince.bol maydanoz ekmek yok.oglen bir yesil elma arkasina bol su.aksam yesil fasulye yumurtali.bir bardak ayran.bir avucun tarisi kadar fistik bugunki ogunumdu nasil sizce yatârkende bir su bârdagi ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi icip yatiyorum

Ve en buyuk sikintim kabiz olmak jormalde kabizlik cekmezdim ben diyete baslayinca oldum

Back