Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/ooooo massallah canım ya ne kadar cok artmıs hepsı de
bundan sonra elime maşa yı alayım yine
deterjanları nasıl yapıyorsun canım ben ozellıkle camasırrlar ıcın merak edıyorum yumusatısı yı da
vallahi izindeyim peşindeyim şu 8kg su gibi erisin işallahteşekkür ederimm evet aynen benim oo :)))
sırkeyı dırek yumusatıcı kısmına mı bosaltıyorsun canımGül hanım yumuşatıcı için sirke kullanabilirsiniz :)
vaktım olunca bakacagım canım sık kullanılanlara kaydedeyımhttp://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
gülcüm sadehayat linkinde tüm doğal temizlik konularını oku benim tarifler orada var
zaten sadepazardan da temin ediyorum 2 malzemeyide. limon ve portakal kabuklarından da temizlik sirkesi yapmaya başladım bedava. daha ne isterim
yumuşatıcı için elma sirkesi ve aromatik yağ kullanıyorum
evet sirkeyi koyuyorsun bi 10 damla kokulu aromatik yağ koyuyorsunsırkeyı dırek yumusatıcı kısmına mı bosaltıyorsun canım
vaktım olunca bakacagım canım sık kullanılanlara kaydedeyım
2 ay sonra sizden de bi öncesi sonrası bekliyoruz :))vallahi izindeyim peşindeyim şu 8kg su gibi erisin işallah
idolumsunuz :)))2 ay sonra sizden de bi öncesi sonrası bekliyoruz :))
Muhtesem.bi degisimRumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:62,0
Bu hafta:61,7
Fark: -0,300
Toplam fark:-18,200
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM YAVAŞ YAVAŞ SANIRIM :))) Eki Görüntüle 1418223
bu hafta kendimi tam anlamıyla deneyeceğim sıfır kaçamak yapıcam inş proteinleri arttıracağım bu sefer çok kararlıyım 2 haftadır kilo veremedim sabit sabit duruyorum durduğum yerdeee
aramıza hosgeldın
tabııkı haftaya gırebılırsın
sut ıcebılırsın canım
peynır tam avuc olacak
zeytını en az 10 tane ve bol yagda yemelısın yag yagı yakar
domates kısın yok canım
yesıllık eklemeyı unutma dereotu bol ye sut olsun
teşekkür ederimm evet aynen benim oo :)))
galiba.sağlıklı yaşıyoruzdan ayrılmayayım o zaman.bir de hiç kaçamak yapmadım.menüme bakabilir misiniz?canım erkeler ıcınde aynı erkek bayan ayırımı yok karatay da sen ınternette yanlıs sıtelere bakıyorsun galıba. karatay diyeti ile sağlıklı yaşıyoruz a da bir bak.