Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ooooo massallah canım ya ne kadar cok artmıs hepsı de
bundan sonra elime maşa yı alayım yine

deterjanları nasıl yapıyorsun canım ben ozellıkle camasırrlar ıcın merak edıyorum yumusatısı yı da
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
gülcüm sadehayat linkinde tüm doğal temizlik konularını oku benim tarifler orada var
zaten sadepazardan da temin ediyorum 2 malzemeyide. limon ve portakal kabuklarından da temizlik sirkesi yapmaya başladım bedava. daha ne isterim
yumuşatıcı için elma sirkesi ve aromatik yağ kullanıyorum

Gül hanım yumuşatıcı için sirke kullanabilirsiniz :)
sırkeyı dırek yumusatıcı kısmına mı bosaltıyorsun canım
vaktım olunca bakacagım canım sık kullanılanlara kaydedeyım

gül abla omega 3 markasını bana da öm atabilir misin ?
bir de kardeşim eczaneden Dvit almış 2 kutu vermişler 300 lük ne kadar vurdursun ?memlekette arkadaşı vuracak. 1 tane mi vurulsun . Dvit değeri28 civarı.

kızımın çizgi film saati en müsait vaktim hemen listeyi yapayım .
kilo verenleri tebrik ederim . veremeyenlere de üzülmeyin olacak derim :)

Muhtesem.bi degisim
resmen gaza geldim :))
Tebrikler

bu hafta kendimi tam anlamıyla deneyeceğim sıfır kaçamak yapıcam inş proteinleri arttıracağım bu sefer çok kararlıyım 2 haftadır kilo veremedim sabit sabit duruyorum durduğum yerdeee

Zezecim ben de bu hafta hiç kaçamak yspmayacagim inş bakalım haftaya bizde güzel kilolar verelim

Bi de gül abla benim d Vit 10 çıktı bu yükselmiş hali. Sanırım damla yetmiyor . Bir ampul iğne yaptırSam yeter mi
Bi de omega 3 markasını bana atar misin sagol

tesekkurler ablacim,
peynir ve yumurtayi cok zor yiyorum midem bulaniyo.. ama azar azar arttircam onlari da
bu arada 2. Ogunumu yazayim
1 kase yogurt corbasi - yarmayla yapilmis
1 tabak yumurtali ispanak
birax ceviz ( yenmese daha iyi biliyorum ama ben cok emziyorum bebegimi gece de uyaniyorum .. ispanak tutmaz diye ekledim)
2 adet omega 3 + resv.
2 ogun yiyorum
yani gunu bitirdim :))

Son düzenleme:
16/02/2015
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

BİLDİRİM YAPANLAR
KİLO VERENELER

1.Saliha:-1400
2.Yağmurcucu:-1300
3.Arzu:-700
4.Ferayee:-600
4.Çirkinördek:-600
5.Rengarenknesli:-400
6.Merverasyon:-300

KİLO ALANLAR

1.Alphinrosa:+100

SABİTLER

1.Zeze
2.Laveyou

yeni başlayan arkadaşları haftayaki listedeı görürüz inşallah
eksik varsa öm atsin . biraz karisık yaptım çocuklardan . :)

çok utandım ve üzgünümtek ben miyim kilo alan.neyse fena gaza geldim.
teşekkür ederimm evet aynen benim oo :)))

canım erkeler ıcınde aynı erkek bayan ayırımı yok karatay da sen ınternette yanlıs sıtelere bakıyorsun galıba. karatay diyeti ile sağlıklı yaşıyoruz a da bir bak.
galiba.sağlıklı yaşıyoruzdan ayrılmayayım o zaman.bir de hiç kaçamak yapmadım.menüme bakabilir misiniz?
6.30 kkk
12.30 mantar-sabahtan kalan ceviz-2 kayısı-turp-soğan-ayran
19.00 karnabaharı az suda haşladım 1 kase yoğurtla karıştıracağım
yeşil çay+limonlu su
yürüyüş

Öğlen yemeği. 1 tabak et sote cacık 12.00
Akşam yemeği. 2 tane yağsız pişmiş tavuk budu 1 kase çorba Yoğurt 18.00 de sıfır kaçamak birazdan çay içicem ve günü kapatıcamm

Hanimlar merhaba basliginizi gordum ve hemen geldim bende zayiflamak istiyorum ve bir aydir dieyt yapiyorum d3vam ediyorum fakat bir kac gundur cok olmasda kacamaklarim oldu.pes etmek de istemiyorum cok bunaldim inanin. Boyum 1:55 kilom 1 ay once 73 du simdi bilmiyorum.ilk hedefi 65 olmak.benide alin araniza ve yaptigiz dieyyin lkistesi varni varsa paylasirmisiniz.paz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…