Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel aralıktan beri harika vermissiniz ben 4 ay olacak hala 76 da takılıyım son kalan8 kg gitmek bilmedi. benide gaza getirdin bu hafta 75,6 hedef koydum cuma günü 76 idimRumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:15/12/2014
Başlangıç kg:79.600
Geçen hafta:71.700
Bu hafta:71
Fark:-700
Toplam fark:8.600
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 75 ulasildi ikinci hedef 70 gerisi odull
n hafta bulgir yedim 1kac kere o buyuk ir ihtimal siskinlik yapti ve adateim bugun yarin yolda ama olsun buda beni mutlu ediyo
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu diyeti yapanlarida kutluyorum mucuxxx koltugu kime kaptirdim acaba
Hedef koyki ilerleme hirsli oldunne güzel aralıktan beri harika vermissiniz ben 4 ay olacak hala 76 da takılıyım son kalan8 kg gitmek bilmedi. benide gaza getirdin bu hafta 75,6 hedef koydum cuma günü 76 idim
Hani sen neden bildirim yapmadin yada ben goremedimne güzel aralıktan beri harika vermissiniz ben 4 ay olacak hala 76 da takılıyım son kalan8 kg gitmek bilmedi. benide gaza getirdin bu hafta 75,6 hedef koydum cuma günü 76 idim
tşkler canım baska gonullu cıkmazsa gec te olsa vakıt bulunca yaparsın benım gonullu cıtırım hep sen gonullu oluyorsunben yapmak isterim ama vakit bulunca yapsam olur mu . çocuklardan fırsat bulunca ? ya da başkası da yapabilir .. daha müsait olan :) benim için fark etmez :)
allah kolaylık versın canımcevaplarınız için teşekkürler:) akşam şehir dışından misafirlerim geldi iş ,misafir,çocuk derken 3-4 gün çok yoğun geçecek galiba. bu yoğunluktan sonra aktif katılım sağlayacağım inşallah:)) herkese iyi geceler:)
cevız derken kuruyemıs lerın hepsı aksam olmaz....olcu sabah proteın karbonhıdrat dengesıne gore ayarlanmıs onun ıcın sabah herseyı yemek lazım kı metabolızma % 30 fazla çalıssın denılıyorSul ablam bu arada aksam kuruyemis yasak demissniz ceviz degil ama ben sabahtan kaln kuruyemisim aksam yemeginin arkasina yiyorum yarim cy bardagi oluyo olmuyo simdi olmuyomu bu
ah zeze ah yıne kuruyemıs ve yesıllık yokHerkese Günaydın...
Kahvaltım:2 yumurta
9 zeytin
peynir
1 bardak süt
bende oyleydım canım , et dırek yemıyorum ama kıyma olarak tuketıyorum sırf hayvansal proteın yıyeyım dıye...Haftasonu misafir ve temizlikle geçti o yüzden de yazamadım kusura bakmayın benim kitabı alıp okumam lazım kafama takılan şeyler var protein ağırlıklı beslenmek gibi ben sebze seven biriyim et de yerim ama canım istedikçe yerimm
merhaba aramıza hosgeldınhayırlı sabahlar ben cts gununden berı ekmek yemıyorum bazı sorularım cevaplarsanız sevinirim
un koydugumuz corbalarıdamı yemıyecegız
bugday ve irmik yiyebilirmiyim
birde çiçek yagıyla pisirdigim sebzeleri yiyebirmiyim
gunde ıkı ogunmu yıyorsunuz hangı saatlerde
not;ben kazakistanda yasıyorum sızden 4 saat ondeyım kahvaltımı saat 8 de yapıyorum bır tane yogurtlu yumurta uzeri tereyagli bıraz beyaz peynır 6 butun cevız yedım
alisasiya kadar basinizi agritacagim birazcik
tebrıkler canım gıden odem ama olsun sana motıve oluyor ya onemlı olan da ogünaydınlar herkese
hafta sonu listemi yazamadım ama devam ettim sağlıklı beslenmeye
bu sabah yumurta ve yeşillik yiyemedim çünkü geç kalktım
peynir, zeytin, gün kurusu, ceviz işyerinde yaptım kahvaltımı
Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:64.7
Bu hafta:63.4
Fark:-1.30
Toplam fark:1.30
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg
Yüzdesi:
aramıza hosgeldınBen de menu bildirmek istiyorum artik.. uzun zamandir sizleri okuyorum.. haftaya da listelere girebilirmiyim bu durumda ??
sabah
1 yumurta
yarim.avuc peynir
3 gun kurusu kayisi
6 zeytin
1 bardak ceviz
bi tabak domates
bir ufak muz (ikinci yumurta yerine, emzirdigim icin kahvaltida meyve de olsun dedim)
Yarim bardak da sut iccem birazdan kahvalti masasindan yaziyorum unutmuyum diye :))
tunayıdn canımcümleten gunaydın sevgili topik sakinleri
ben zeytinime bi yağ hazırlıyorum içine: kekik,biberiye,pulbiber,nane, safran, hatırlayamadım bir çok baharat koyuyorum limon dilimliyorum ve bu yağa zeytinlerimi atıyorum tadıda kendiside çok güzel oluyor. yağ ile faydalı antioksidanlarıda almış oluyorum. yağ yağı yakar kanıtlanmış bir şey kesinlikle
ferayee ıyı gıdıyorsun kacamak varmı yınegünaydınlar
Başlangıç tarihi: 17.01.2015
Başlangıç kilosu: 62.8
Geçen hafta:61.1
Bu hafta: 60.5
Fark:-600 gr
Toplam fark:-2.300
Spor: yapmadım
Bu hafta verdiğim 600 gr için çok mutlu oldum :)
arzucuk massallah 9 kg ya yaklastınRumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:15/12/2014
Başlangıç kg:79.600
Geçen hafta:71.700
Bu hafta:71
Fark:-700
Toplam fark:8.600
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 75 ulasildi ikinci hedef 70 gerisi odull
n hafta bulgir yedim 1kac kere o buyuk ir ihtimal siskinlik yapti ve adateim bugun yarin yolda ama olsun buda beni mutlu ediyo
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu diyeti yapanlarida kutluyorum mucuxxx koltugu kime kaptirdim acaba